Olukord Kasahstanis
Re: Olukord Kasahstanis
Üks Kazahstani oligarhidest jõudis otsaga läbi UK lõunanaabrite juurde Riiga
Bombardier Global 6000 M-AATD reportedly owned by Кайрат Боранбаев just landed in Riga from London. Earlier today it flew from Kazakhstan to London Farnborough airport.
https://twitter.com/sportalas/status/14 ... 7958998016
Bombardier Global 6000 M-AATD reportedly owned by Кайрат Боранбаев just landed in Riga from London. Earlier today it flew from Kazakhstan to London Farnborough airport.
https://twitter.com/sportalas/status/14 ... 7958998016
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
EA, EU, EH
Surume Ukraina peale, ja ups, meie käes on Kazahstan.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Kogu see pull seal on(gi) siiamaani olnd üks paras müstika..
Esimesed paar päeva oli nagu logish - et raffas pahane hullult tõusnud energiahinna üle // miitingeerib..
Järgmised paar päeva aga - kui lambist politseinikke // sõjaväelasi tapma hakati - ei saand enam aru, kesse rsk seal selle "banketi" eest maksab..
Nüüd aga, kuss vene väed (jälle
) kenasti sees // "võõrterroristide" hüsteeria üleval - hakkab juba nagu pilti looma // mosaiik kokku minema
Üks tundub mulle küll klaar - mingitest krd "ülestõusnutest" pole seal põhjust küll rääkida..
Kamakaks millest see kõik algas - lihtsalt alatasustet raffa pahameelest // klannidevahelisest võimuvõitlusest - nüüd mängivad nad seal aga selgelt tulega elik jäävad vene rajoonidest ilma.. ja muusikat tellib hoopis keegi onu Stjoopa
Ei usu, et puutinisugune hüään sellist võimalust kasutamata jätab
P.S.
see uuem kaart venekeelsete tänase protsendiga seal Kasahstani põhjarajoonides (mis teema eelmisele leheküljele on postitatud) tundubki hetkel õige huvitav - näit kui keegi arvutiosav suudaks selle venelaste protsendi kaardi panna Kasahstani üldisele kaardile, kus linnad / kaevandused / raudteed ka peal on, siis võiks juba lõdvalt VF-Kasahstani "uut" piiri prognoosima hakata.......
Esimesed paar päeva oli nagu logish - et raffas pahane hullult tõusnud energiahinna üle // miitingeerib..
Järgmised paar päeva aga - kui lambist politseinikke // sõjaväelasi tapma hakati - ei saand enam aru, kesse rsk seal selle "banketi" eest maksab..
Nüüd aga, kuss vene väed (jälle

Üks tundub mulle küll klaar - mingitest krd "ülestõusnutest" pole seal põhjust küll rääkida..
Kamakaks millest see kõik algas - lihtsalt alatasustet raffa pahameelest // klannidevahelisest võimuvõitlusest - nüüd mängivad nad seal aga selgelt tulega elik jäävad vene rajoonidest ilma.. ja muusikat tellib hoopis keegi onu Stjoopa

P.S.
see uuem kaart venekeelsete tänase protsendiga seal Kasahstani põhjarajoonides (mis teema eelmisele leheküljele on postitatud) tundubki hetkel õige huvitav - näit kui keegi arvutiosav suudaks selle venelaste protsendi kaardi panna Kasahstani üldisele kaardile, kus linnad / kaevandused / raudteed ka peal on, siis võiks juba lõdvalt VF-Kasahstani "uut" piiri prognoosima hakata.......
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Borja kirjutas:Kogu see pull seal on(gi) siiamaani olnd üks paras müstika..
Nüüd aga, kuss vene väed (jälle) kenasti sees // "võõrterroristide" hüsteeria üleval - hakkab juba nagu pilti looma // mosaiik kokku minema
![]()
Kamakaks millest see kõik algas - lihtsalt alatasustet raffa pahameelest // klannidevahelisest võimuvõitlusest - nüüd mängivad nad seal aga selgelt tulega elik jäävad vene rajoonidest ilma.. ja muusikat tellib hoopis keegi onu Stjoopa![]()
![]()
Nõus... Mul viskas teemat jälgides ka paaril korra ikka sisikonna segi - no ei ole loogiline!
Poleks ma siia teemasse etappide kaupa seda kirjutama hakanud siis oleks küll eile normaalse iminesena magama läinud... Aga no hing ei andnud rahu.
Vähemalt hetkel on mul iseenda jaoks asjad selged ja rahu majas, nüüd võib piirduda ka ainult maakeelse ajakirjandusega

terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
Huvitav, palju vägesid sisse viiakse ja kus konkreetsemat paiknema hakkavad. Hetkel 3000+ meest.
Mida paganat aserid seal CSTO seltskonnas teevad?
Runkel kirjutas:Huvitav, palju vägesid sisse viiakse ja kus konkreetsemat paiknema hakkavad. Hetkel 3000+ meest.
Teades, kui küüniline on tänapäeva Venemaa, siis pakun, et esimestena võetakse üle kohalikud naftapuurtornid, gaasimaardlad, Baikonuri kosmodroom. Neid ei näe kasahhid enam kunagi endi kätes.
Kui mehi jätkub, siis mõned pangad-lennuväljad jm strateegilised objektid.
Ma olen aserite suhtes pigem leebem, kui venelased on juba sees, siis Türgi mõjuga võitlejad sinna lähetada, pole paha, ma arvan. See teeb olukorra muidugi veel kihilisemaks, aga mingi teine nägemus võõrvägedelt "bandiitide mahasurumisele" võiks sealt tulla. Elame, näeme.
Lisan juurde, taolistes situatsioonides on alati küsimus, miks kuradi pärast tuleb pöörduda Vene ja Valgevene tüüpi pättide poole, et kord tagada. Rahvusvahelised organid pole nagu üldse valik. Aserid KJLO väliselt annab mingigi teise vaate, mitte et ma nüüd Alijevit tahaks kuidagi eriliselt õigustada.
Veel lisatud peale akf Health'i täpsustust. Siis arutlesin tühja.
Lisan juurde, taolistes situatsioonides on alati küsimus, miks kuradi pärast tuleb pöörduda Vene ja Valgevene tüüpi pättide poole, et kord tagada. Rahvusvahelised organid pole nagu üldse valik. Aserid KJLO väliselt annab mingigi teise vaate, mitte et ma nüüd Alijevit tahaks kuidagi eriliselt õigustada.
Veel lisatud peale akf Health'i täpsustust. Siis arutlesin tühja.
Viimati muutis Runkel, 06 Jaan, 2022 21:05, muudetud 2 korda kokku.
Drax kirjutas:Mida paganat aserid seal CSTO seltskonnas teevad?
Runkel kirjutas:Ma olen aserite suhtes pigem leebem, kui venelased on juba sees, siis Türgi mõjuga võitlejad sinna lähetada, pole paha, ma arvan. See teeb olukorra muidugi veel kihilisemaks, aga mingi teine nägemus võõrvägedelt "bandiitide mahasurumisele" võiks sealt tulla. Elame, näeme.
Säutsu autor hiljem täpsustas, et pani bambusesse ning mingeid asereid seal pole. Kas need kirgiisid ka seal on on muidugi oma ette küsimus, nende parlament väidetavalt ikkagi ei lubanud.
https://twitter.com/Den_2042/status/1479014011266023425
Mida teeb nüüd Hiina? 

* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
krizz kirjutas:Mida teeb nüüd Hiina?
Hiina hoiab esialgu vähemalt avalikult väga madalat profiili. Mis mäng kulisside taga käib, on juba teine teema. Tegutsema hakkavad siis, kui jões hulpiv vaenlase laip juba eemalt paistma hakkab. Vaatavad esialgu, mis sest asjast saab ja kui on näha, et midagi ikka hakkab saama ja kogu üritus niisama tühjaks ei visise nagu Valgevenes, siis ma ei imestaks, kui ühel hetkel nt. mõni hieroglüüfidega laskemoonakast kusagil pildile jääb. Eks ta natuke sedasorti olukord on:

Ühel pool Venemaa oma vasallidega, teisel pool Hiina, kolmandal pool lääneriigid ja NATO. Kõigil omad huvid mängus.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Eile Hiina mainis, et see on Kasahstani siseasi, et isegi miski Kasahstanis asuv Hiina, vist, moslemite kommuun/asuala/regioon ja selle turvalisus ei huvita neid.
Hoiavad lihtsalt enda investeeringutel, varadel "silma peal". Mõnisada miljardit raha olla kohapeal "kasvamas".
Lugesin sellest, aga viidata ei oska, ei mäleta allikat

Saan nagu aru, et Kasahstani organid, vene sõdurid, jne tulistavad ühelt poolt kedagi kes tulistab neid vastu. Aga kes need siis on kes neid vastu tulistab? Rahvas, jõugud, mingid nn terroristid?
Üks päris vana uudis oli Ukraina kohta et hiinlased rendivad 5 % Ukraina territooriumist (põllumaad). Sellest hoolimata pole hiinlased Ukraina asjus suurt midagi kobisenud. Venemaal nad rendivad ka ja Kasahstanis ning kuni natsionaliseerima ei hakata pole erilist vahet kes pukis on.
Tulevahetus täna õhtul Almatas
https://twitter.com/MarQs__/status/1479187362286555145
Kasahstani suurus Euroopasse kantuna

https://twitter.com/vpkivimaki/status/1 ... 0699827203
https://twitter.com/MarQs__/status/1479187362286555145
Kasahstani suurus Euroopasse kantuna
https://twitter.com/vpkivimaki/status/1 ... 0699827203
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
EA, EU, EH
EA, EU, EH
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline