Olukord Iirimaal
Re: Olukord Iirimaal
Vaadates seda viimast videod siis ma ei saa enam küll aru, et mis siin riigis toimub. Päris segane värk. Rääkisin täna ka töökaaslastele seda teemat mis ma siin loen ja jälgin ja need videod ka muidugi. Lõpptulemus on see, et mitte keegi ei usu mind. Täna öeldi ära, et kuna Iiri uudised ja tv ei räägi sellest mitte kui ühtegi sõna siis ma luiskan jälle nagu tavaliselt. Siin on uudiste kohapealt selline tsensuur peale pandud nagu vennalikus naaberriigis nimega Rossia. Tahaks ise ka juba teada, et millega siinne jama lõpeb.
Või siis nad ei saa aru, kuidas üks pagulane nii pagulaste vastane saab olla 

Kui ikka räägid inimestega et tulid ausalt, töötad, lapsed koolis, maksad makse ja riigi käest kerjamas ei käi. Saavad kohalikud aru küll. Eelmine postitaja võiks täpsustada mis pagulasi ta mõtleb?
Majanduspagulasi.
Euroopa Ühenduse (ja hiljem EL-u) üks aluspõhimõtteid on tööjõu vaba liikumine, mistõttu minu arust ei saa teise EL-u riiki tööle minevaid isikuid majanduspagulasteks nimetada. Siis võiks juba Räpinast Tallinnasse kolimist ka majanduspaguluseks hüüda. (Im)migratsioon küll, aga pagulus... 

Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Okei, sõnastame siis ümber. Võib-olla töökaaslased ei saa aru, miks võõras riigis elav migrant pahandab võõrasse riiki tulevate (im)migrantide üle.
ruger kirjutas: ↑15 Aug, 2024 19:29https://x.com/Mick_O_Keeffe/status/1824041518014832808I keep telling you, legal immigration is a far bigger concern than illegal immigration.
Kui nood, kelle üle pahandatakse, tulevad väljastpoolt EL-i, siis ma ei näe vastuolu.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Aga ei saa eeldada, et kõigi jaoks on võõrastel ja võõrastel vahet.
Ei usu, et eestlased on Iirimaale rohkem oodatud kui ukrainlased või inglased. Või kas on vahet, kas Iirimaa kultuuri hävitab mulgipuder või halal kebab.
Ei usu, et eestlased on Iirimaale rohkem oodatud kui ukrainlased või inglased. Või kas on vahet, kas Iirimaa kultuuri hävitab mulgipuder või halal kebab.
Mu töökaaslastel pole aimugi, et sedasi pagulasi siia majutatakse kuna Iiri uudised vaikivad sel teemal. Milnetti ka mu töökaaslased ei loe kuna nad pole eestlased. Ja väljend majanduspagulane minu kohta? Sorry, rohkem ma oma arvamust ei avalda.
Põline iirlane
punapea
. Võiks ise siis mingeid huvitavaid muljeid või kogemusi jagada. Mina jään siis huviga ootama.
See rugeri link rääkis pagulastest kes on EU kodanikud ja nende õigustest töötada erinevates riikides. Saan aru et paljud ei oska hästi inglise keelt, aga tuua see link siia vaidlusse on lihtsalt mage. Proovi paremini.

See rugeri link rääkis pagulastest kes on EU kodanikud ja nende õigustest töötada erinevates riikides. Saan aru et paljud ei oska hästi inglise keelt, aga tuua see link siia vaidlusse on lihtsalt mage. Proovi paremini.
inimene, kes teeb tööd, elatab ennast ise ja maksab makse ka veel, pole probleem või vähemalt pole suur probleem
mitte kuskil, isegi kui ta on päevitunud või habetunud või ...
jama, õigemini juba üsna suur jama on nendega, kes ainult koormavad ühiskonda ja kehtestavad aktiivselt oma "kultuuriruumi".
kuna euroopas on kõik pehme ja roosa ja inimõigused ja sallivus ja multikulti ja ... siis see suur jama muudkui kasvab.
Minu jaoks on silmakirjalik võõras riigis olles hakata kohalikele ette heitma, palju nad "teisi" võõraid tohivad sisse lasta.
Majanduspaguluse lingvistika poole pealt leidsin wikipediast definitsiooni, mida mina pean majanduspaguluseks.
Majanduspaguluse lingvistika poole pealt leidsin wikipediast definitsiooni, mida mina pean majanduspaguluseks.
Majanduspagulane on inimene, kes lahkub oma päritoluriigist paremate elamis- ja töötingimuste otsingul. ÜRO määratluse järgi nimetatakse selliseid isikuid võõrtööjõuks.
Kes Sul siin ette heitnud on? Ma räägin lihtsalt ja otse, et kuidas, mis ja mida siin kohalikud sellest pagulaste teemast teavad ja kuidas sellesse suhtuvad. Mingit kvooti ma pole Iiri riigile esitanud, et kui palju immigrante nad tohivad sisse tuua.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline