Ma ei paigutakski sinu poolt väljatoodud agrgaate sugugi selle "ultraproffide ..." asja alla. Sinna võiks siiski paigutada tahnika, mida meil ei ole ning mida väga vaja oleks nagu näiteks hävituslennukid, mida uuena osta hästi ei jõua ning mis kasutatult paljudele ei kõlba. üleüldse see on minu interpretatsioon hillarti "kosmosetehnikast" nii et täpse vaste suudab vaid tema anda.kaur3 kirjutas:ribikardin kirjutas:
ribikardin, ei saanud hästi Su definitsioonist aru. Kas Mistral, Milan, 120 mm MP, FH70 jne on profirelvad? Ei ole ju, sest nendega saavad ajateenijad hakkama. Kui kaua kestab EKV's autojuhtide koolitus? Päris kaua. Ei ole tegemist ultraproffide sõjarditega. Mis see kosmoserelv ikkagi on"mitte vanaraud olevat kõrgtehnoloogilist tänapäeval olemas olevat ning vaid ultraproffide sõjardite käes toimivat odavat ning efektiivset vaid kaitseks ettenähtud tulevikurelvastust".
Viimasel korral kui ma EKV ga kokkupuutusin ning mul noorem sugulane seal autojuhtide koolitusel osales, siis võttis tal ca 2 kuud ega, et B kategooriale CD juurde saada. Kusjuures Soomes ei käi see eriti palju kiiremini.