Kremli troll vooglaid

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
alari
Liige
Kontakt:

Re: Kremli troll vooglaid

Postitus Postitas alari »

Dr.Sci kirjutas: 11 Dets, 2024 8:16 06.03.2022 - Mis ta valesti ütles. See et Ukrainat on EL ja Nato poolt vaikselt üritatud Venemaa vastu pöörata pole mitte ainult VV arvamus... Ja ükski suurriik ei talu kui teised tema mõjupiirkonnas sudivad.
Ukraina pöördus Venemaa vastu, sest Venemaa 2014 ründas nende riiki, ära seda väikest fakti ära unusta
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Üldiselt on iga ekretrolliga probleem, et tema geeniust mõistetakse valesti ning tema sõnu rebitakse kontekstist välja.
Äkki peaks sellise vene propaganda narratiivide tirazeerimise Eesti meedias lõpetama ja kõik asetub ise oma kohale?
See, et ekretrollid levitavad organiseeritult ja süsteemselt Kremlile sobivaid narratiive, on kahjuks tõendatud fakt.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Dr.Sci kirjutas: 11 Dets, 2024 8:16 ...

...Kahjuks pean praegu lõpetama, õhtul jätkan aga seniks paluks akf-idel järele mõelda et kas EV on vajalik selleks et siin maanurgas oleks hea elada Pjotril, Abdullahil, Michaelil, Jeanil - või - Mardil, Martinil, Peetril, Kajal, Juhanil jne? Või kui Teeme selleks et Abdullahil läheks hästi siis kas Peetri elu läheb ka paremaks?
Kuidas see kõik Varro Vooglaiu venemeelsusega seotud on?
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Kilo Tango kirjutas: 11 Dets, 2024 10:41

...Kahjuks pean praegu lõpetama, õhtul jätkan aga seniks paluks akf-idel järele mõelda et kas EV on vajalik selleks et siin maanurgas oleks hea elada Pjotril, Abdullahil, Michaelil, Jeanil - või - Mardil, Martinil, Peetril, Kajal, Juhanil jne? Või kui Teeme selleks et Abdullahil läheks hästi siis kas Peetri elu läheb ka paremaks?
Mõne Mardi ja Martini elu võiks ju orkide invasiooni ajal paremaks minna (nii nad ehk loodavad) aga üldiselt, Sci, kas sa tahad öelda et orkide sigalas on parem elu kui selles kohutavas geiroopas ?
Kasutaja avatar
Greta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Greta »

Madis Reivik kirjutas: 11 Dets, 2024 10:43

Mõne Mardi ja Martini elu võiks ju orkide invasiooni ajal paremaks minna (nii nad ehk loodavad) aga üldiselt, Sci, kas sa tahad öelda et orkide sigalas on parem elu kui selles kohutavas geiroopas ?
Ma olen ise ka selle peale m6elnud, et istuvad riigikogus(majanduslikult muret pole), demoraliseerivad läänt, juhivad a`la LGBT teemaga tähelepanu Ukraina teemalt k6rvale. Ja kui tuleks Kremlist uued isandad on hea CV ette näidata. Sama kehtib poksiliidu presidendi Kalle Klandorfi kohta, kes hoiab madalamat profiili ja Ukraina teemadel s6na eriti ei v6ta.
NAFO ep
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas NAFO ep »

Greta kirjutas: 11 Dets, 2024 12:59
Madis Reivik kirjutas: 11 Dets, 2024 10:43

Ma olen ise ka selle peale m6elnud, et istuvad riigikogus(majanduslikult muret pole), demoraliseerivad läänt, juhivad a`la LGBT teemaga tähelepanu Ukraina teemalt k6rvale. Ja kui tuleks Kremlist uued isandad on hea CV ette näidata. Sama kehtib poksiliidu presidendi Kalle Klandorfi kohta, kes hoiab madalamat profiili ja Ukraina teemadel s6na eriti ei v6ta.
Mitte ainult CV pole ette näidata, vaid ka korjatakse perekonna traditsioonide kattevarjuks lausa andamit (emakese…) naaberriik venemaale. Viin ja leivaviil ilmselt juba on ootel, aga selle kohta kahjuks fakte pole, on ainult oletus. Enamus “patriootide” märg unenägu on kahjuks see, et vaenlase saabas tuleb meile näkku vajutama ja imekombel, justkui võluväel ja jumala abiga astutakse neist mööda. Ma ei imestaks, et lepitaks ka gulagiga hea meelega, peaasi et genotsiid täielikult läbi viidaks ometi! (Aga jällegi, fakte pole aga ümber lükata ka ei saa)
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Jätke nüüd, ka uus võim vajab ju kohalikke olusid tundvaid funktsionääre nagu 1940. aastal olid juunikommunistid.
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Kriku kirjutas: 11 Dets, 2024 13:22 Jätke nüüd, ka uus võim vajab ju kohalikke olusid tundvaid funktsionääre nagu 1940. aastal olid juunikommunistid.
Ei puutu eelnevasse diskussiooni, aga kas mitte meie oma võim koosnes samaoodi vanadest kommunistidest ja partei funktsionääridest. Nüüd õnneks/kahjuks uus põlvkond broilereid peale tulnud..
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Need olid tavalised karjeristid. EV-s enne 1940 oli vastupidi, sümpaatia punaste vastu ei andnud kindlasti mitte mingeid eeliseid, pigem vastupidi. Aga jah, karta on, et osa noist karjeristidest oleksid uue okupatsiooni puhul karjääri jätkanud :| .
isonts
Liige
Kontakt:

Mul on küll kole kahtlane tunne, et kui uus võim tuleks istuks seal toompeal ikka samad tuimad näod edasi....
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Suurem jagu ikka põgeneks ära või löödaks kasti. Nagu ise ütlesid, on toimunud põlvkonnavahetus.
isonts
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas: 11 Dets, 2024 13:45 Suurem jagu ikka põgeneks ära või löödaks kasti. Nagu ise ütlesid, on toimunud põlvkonnavahetus.
Eriti skeptiline olen ma nende uue "põlvkonna" broilerite suhtes..
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Dr.Sci kirjutas: 11 Dets, 2024 8:16 Ma võiks samamoodi väita et Putin pole mitte võimuahne diktaator sünnipäraselt vaid läänepoolne survestamine on ta viinud selliste tegudeni.
Seega NATO olemasolu on ohuks Vene eksistentsile, mis Putinit sedasi käituma sunnib? Mina olen sellest siiamaani sedasi aru saanud, et NATO olemasolu käib Venemaale pinda ennekõike seetõttu, et Venemaa ei saa siin - mida ta oma mõjusfääriks peab (ühesõnaga, tema "lähivälismaa" riigid on tema jaoks objektid!) - oma suva järgi sitta kokku keerata. Vene eksistentsile - mis tegelikult tähendab ohtu selle lambakarja valitsejatele - tähendab ohtu juba see, kui geiroopa lödipükste juhitavatel "lähisvälismaa" ühiskondadel läheb paremini, kui Venemaal. Ja kui NATO kohalolu tõttu ei saa sinna ka kallale karata, siis ongi ohustatud. Aga ohustatud pole mitte Venemaa eksistents vaid neid ruuliv kleptokraatia võim.

See, et NATO ei tungi iial Venemaale kallale oli tegelikkuses Vandistani juhtoinastele teada juba NLiidu aegadest ja nad teavad seda ka täna. NATO agressorina näitamine, kõva rahuvõitlemine jms ajupesu.... Huvitav, et see kõik teaduste doktoritele teadmata on?
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

AndresTy kirjutas: 11 Dets, 2024 14:55
Dr.Sci kirjutas: 11 Dets, 2024 8:16 Ma võiks samamoodi väita et Putin pole mitte võimuahne diktaator sünnipäraselt vaid läänepoolne survestamine on ta viinud selliste tegudeni.
Seega NATO olemasolu on ohuks Vene eksistentsile, mis Putinit sedasi käituma sunnib? Mina olen sellest siiamaani sedasi aru saanud, et NATO olemasolu käib Venemaale pinda ennekõike seetõttu, et Venemaa ei saa siin - mida ta oma mõjusfääriks peab (ühesõnaga, tema "lähivälismaa" riigid on tema jaoks objektid!) - oma suva järgi sitta kokku keerata. Vene eksistentsile - mis tegelikult tähendab ohtu selle lambakarja valitsejatele - tähendab ohtu juba see, kui geiroopa lödipükste juhitavatel "lähisvälismaa" ühiskondadel läheb paremini, kui Venemaal. Ja kui NATO kohalolu tõttu ei saa sinna ka kallale karata, siis ongi ohustatud. Aga ohustatud pole mitte Venemaa eksistents vaid neid ruuliv kleptokraatia võim.

See, et NATO ei tungi iial Venemaale kallale oli tegelikkuses Vandistani juhtoinastele teada juba NLiidu aegadest ja nad teavad seda ka täna. NATO agressorina näitamine, kõva rahuvõitlemine jms ajupesu.... Huvitav, et see kõik teaduste doktoritele teadmata on?
Ja siis me imestame, et miks meil kõrghariduse kvaliteet nii sitt on....
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
alfa hotel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alfa hotel »

Minu jaoks on sm vooglaid oma väljaütlemise ja suhtumisega jälk venemeelne tõbras. Ja kõik tema seisukohtadega nõustujad samamoodi, sh foorumlane dr.sci. Paraku pole sellise saastaga midagi teha, nende võimalus piiramatult vaenulikku propagandat esitada kinnitab Eesti sõnavabadust. Teiselpool Narva jõge oma unistustemaal oleks samasugused riigigivaenulikud elemendid juba ammu likvideeritud.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline