* Edgar Savisaar
* Jüri Luik
* Trivimi Velliste
* Vladimir Velman
* Igor Gräzin
* Marina Kaljurand (vene-läti)
* Siim Kallas (eesti-baltisaksa)
Kes tahab, see täiendagu, aga mina siin küll mingit mustrit ei näe

mart2 kirjutas:Loodan, et siia kirjutab täpsustuse mõni pädevam kaasfoorumlane, kuid mulle on kuskilt ammusest ajast meelde jäänud, et oma ülesnäidatud vapruse eest autasustati Vabasusristiga üle 300 vene rahvusest võitleja ja natuke alla 200 baltisakslase.
Borja kirjutas:.."pädevam kaasfoorumlane" annab sulle siis teada, et sinu väidet Vabadusristiga autasustet vene ja baltisksa raffusest võitlejate numbritel võid kohe nulli tagant ära võtta..
http://russianestonia.eu/index.php?titl ... 0%B4%D1%8Bmart2 kirjutas:Kui minu poolt täpsustuse palumine asjatundjalt saab ainult viite et võta null ära, siis ega seegi pädevam pole. Anna konkreetne vastus. Olen nõus asjatundja numbritega ja korraliku viitega, sest ise täpselt ei tea, kuid parem ära lahmi.
2017 seisuga oli tööturul eestlasi 70% ja muid rahvusi (peamiselt venelasi) 30%.To Trumm:
Siin ongi see minu viidatud nimede või rahvusega jaburus.
Üsna keeruline viis öelda, et veendumus on sisekaemuslik, mitte mõõdetav.Kapten Trumm kirjutas:Ametlikes eduraportites muidugi võib lõputult pea liiva alla peita ja rääkida edulugudest - ka antud juhtumi põhjal tehti seda omal ajal aktiivselt.
Tegelikkuses on meil riigis päris arvestatav seltskond, kes on hästi õppinud andma soovitavaid vastuseid ja jätma endalt väliselt veatut muljet, kuid kelle meelsus on parimal juhul kõikuv.
Riiklik eduraport sellist asja muidugi eales ei tunnista kui poliitiliselt ebakorrektset. Veelvähem tunnistatakse integratsiooni kui sellise läbikukkumist.
Ütlus "Rossiju ne umom ponjat" pole päris tühjast kohast tekkinud ja sama käib minuarust ka vene inimese hinge-elu kohta.
See 26 812 on muidugi ka jama:Kriku kirjutas:Ei tea, kas puudub. 5 on lihtsalt liiga väike valim 26 812 jaoks, et selle põhjal üldse midagi öelda.
https://radar.postimees.ee/6402360/tana ... 1530278500Kui lüüa Eestis kokku kõigi nende ametite töötajad, kes võiksid Vene luurele huvi pakkuda, siis tuleb neid ühtekokku 10 000.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist