REAALSUS: COVID-19 pandeemia
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia
Selles Kõlvartis teema ongi, ilmselt on Ratas tajumas, et Kõlvart võib varsti peale Savisaare endiste häälte ja eestlaste hääled.
Kõlvartil on seda "kindraliainest" siiski rohkem kui Ratasel või Kiigel.
Kõlvartil on seda "kindraliainest" siiski rohkem kui Ratasel või Kiigel.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Noh, kevadel kuulutati välja eriolukord, kui linnapead hakkasid võitlema piirkondlike piirangute eest (st juba neid kehtestama, sest KOVide võim oli kevadel NETSi järgi suurem). Kui tunnetati, et juhtimisahel hakkab käest minema, siis hakati kiiresti otsustama.Kriku kirjutas:Klaas samamoodi. See, et linnapead peavad hakkama initsiatiivi haarama, on valitsuse kohta päris halb näitaja
Aga saan aru, et nüüd on meil uus termin - "üheperejõulud".
Veel augustis näitas Klaas oma olemust selles samas kriisis suure munejana kes seletas "kuidas tema kohe mitte midagi teha ei saa, teised peavad saama!" . Klaas on seda varemgi näidanud. Poliitik. Riigimehe valikul mina tema selja taha ei astuks. Minu valik.
Trumm: seda minagi. Ja kokkuvõtteks tulebki ükskord moment, kus uinamuinatamine peab lõppema: nagu "Keskpäevases praamis". "Kui sa kardad, siis mina annan. Anna käsk või kao sillalt! Mul on kolm last." (st ma vastutan linna eest, mina vaatan neile silma). Ütlen veelkord, rahvas peab KA tundma, et kriisijuhtimine toimub, mitte ainult lootma, et EHK IKKA toimub. Millised otsused, vat see on iseasi, aga rahvas peab tajuma, et kriisi juhitakse. Ja siin on oma osa avalikul kommunikatsioonil. See on praegu väga puudulik ja vastukäiv. Ja kui see nii on, siis tuleb tunnistada, et keskne kommunikatsiooni ja strateegiakeskus teeb sitta tööd.
Trumm: seda minagi. Ja kokkuvõtteks tulebki ükskord moment, kus uinamuinatamine peab lõppema: nagu "Keskpäevases praamis". "Kui sa kardad, siis mina annan. Anna käsk või kao sillalt! Mul on kolm last." (st ma vastutan linna eest, mina vaatan neile silma). Ütlen veelkord, rahvas peab KA tundma, et kriisijuhtimine toimub, mitte ainult lootma, et EHK IKKA toimub. Millised otsused, vat see on iseasi, aga rahvas peab tajuma, et kriisi juhitakse. Ja siin on oma osa avalikul kommunikatsioonil. See on praegu väga puudulik ja vastukäiv. Ja kui see nii on, siis tuleb tunnistada, et keskne kommunikatsiooni ja strateegiakeskus teeb sitta tööd.
Viimati muutis Peeter, 10 Dets, 2020 14:00, muudetud 1 kord kokku.
Jubedalt tahaks näha neid ideid, mis istuva valitsuse kukkumise järel õnne õuele toovad. Jubedalt ja pikkisilmi. Aga vat ei näe. Noh, kui see teeb mind praeguse valitsuse fänniks, ju siis nii on.AMvA kirjutas:Ma saan aru, et sa oled istuva valitsuse fänn...
Just praegune kriisiaeg on see, mis toob hästi esile opositsiooni puuduse - vaja oleks varivalitsuse traditsiooni.
Siis saaks valitsusse mitte kuuluvad parteid teha oma koalisatsiooni koos vastavate variministritega ning tuua välja omad ettepanekud. Rahval oleks, mida võrrelda ennem uusi valimisi.
Et selge oleks ja mitte segi ei ajaks konspiratiivsete tähendustega, siis täpsustav viide - https://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_Cabinet
Siis saaks valitsusse mitte kuuluvad parteid teha oma koalisatsiooni koos vastavate variministritega ning tuua välja omad ettepanekud. Rahval oleks, mida võrrelda ennem uusi valimisi.
Et selge oleks ja mitte segi ei ajaks konspiratiivsete tähendustega, siis täpsustav viide - https://en.wikipedia.org/wiki/Shadow_Cabinet
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kommunikatsioon ongi väga kehva. Need uued piirangud-anti välja ilma seletuseta (see avaldati täna). Aga selle aja jooksul jõudis tekkida mitmeid versioone ning teadmatus-et kuidas, mis ja täpselt siis on.Peeter kirjutas:Veel augustis näitas Klaas oma olemust selles samas kriisis suure munejana kes seletas "kuidas tema kohe mitte midagi teha ei saa, teised peavad saama!" . Klaas on seda varemgi näidanud. Poliitik. Riigimehe valikul mina tema selja taha ei astuks. Minu valik.
Võtame või spordisaalidega seotud tegevused. Milleks kirjutada pikk ja lohisev tekst. Kokkuvõtvalt on piirangud järgmised: keelatud on grupi ja kontakipõhised treeningud. Milleks üleliigse kantseliidi kasutamine seal vajalik on jääb arusaamatuks.
"Sisetingimustes on lubatud üksnes e-lahendustega distantsilt tehtav või kontaktivaba individuaaltegevus ja –treening, mida võib teha koos juhendajaga. Kehtib 2+2 reegel ning kanda tuleb maski. Maskikandmise kohustus ei laiene alla 12-aastastele lastele või kui maski ei saa kanda tervislike põhjustel või töö ja tegevuse iseloomu tõttu. Ühiskasutatavaid esemeid tuleb desinfitseerida pärast igakordset kasutust".
Ehk maski kandmise kohustust ei ole kuna tegevuse iseloomu tõttu ei ole võimalik sportides maski kanda, e-lahendused oin nagunii kontakivabad jne jne. Aga eks mida pikem seda uhkem näib
Muide, KF on FB-s suhteliselt aktiivne ja viisakatele/sisukatele küsimustele ka vastab. Minu poolt samuti pöidlad üles!Kriku kirjutas:Akadeemik Krista Fischer väärib sügavat lugupidamist!
Valitsuse kommunikatsioon pandeemia teemal on hindele 2, kui leebe olla. Nii varasemad "rangelt kohustuslik/soovituslik maski kandmise kohustus" kui seekordne TA-ga kooskõlastamata sisse viidavad piirangud.
Koolidega seoses. On need ju KOV õlgadel (kui riigigümnaasiumid välja arvata) mistap on loogiline, et ennekõike hakkas pigistama KOV tasandil - nemad peavad justkui tagama töö olukorras, kus õpetajad ridamisi rivist langevad. Ses suhtes ma ei imesta Klaasi ja Kõlvarti poolset survet.
-
- Liige
- Kontakt:
Natuke hüüatusi ja reageeringuid kärbitud, mitmepoolne diskussioon hakkab ka natuke paljuks minema. Palun püsime teemas.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
On päris selge, et ei Kaja Kallas ega Jürgen Ligi pole need peaministrid, kelle seljataha rahva enamik rünnakuks rivistub. Mõlemad on suht keskpärased "partei kasvatatud" poliitikategelased (on üks termin, aga jätan ütlemata) ilma erilise karisma ja nähtava liidriolluseta. Kuna täna on ainus realistlik opositsioonierakond, kes võiks häälte abil astuda valitsuse saabastesse just RE, siis siin on teatud komplikatsioonid - just seepärast, et broilerite süsteem toodab keskpärasust ja tegelased, kellel oleks ollust rahvast rünnakuks mobiliseerida, on puksitud juhtimise juurest eemale, kes vallavanemaks ja kes Brüsselisse.
Seepärast ei paista ka sealtpoolt midagi tõeliselt kirgast või säravat, ainult keskpärane kobisemine "oleks meie, mis siis saaks". Oleks seal küüned, roniks puu otsa, kust siis sealiha saad.
Kogu sellest karjuvast keskpärasusest paistabki hetkel peajagu üle olevat Kõlvart, oma "vene kaardi" ja kõige muuga. Ise me oleme lasknud taolistel sirguda, oma keskpäraste parteibroilerite aretamise süsteemiga. Seepärast ei maksa ka imestada, et koroonavõitluse esimene viiul mängib juba mõnda aega Tallinna linnapea toas ja peaminister, olles kaotanud initsiatiivi, on sunnitud vaid reageerima sellele, mis antud teemal toimub.
Seepärast ei paista ka sealtpoolt midagi tõeliselt kirgast või säravat, ainult keskpärane kobisemine "oleks meie, mis siis saaks". Oleks seal küüned, roniks puu otsa, kust siis sealiha saad.
Kogu sellest karjuvast keskpärasusest paistabki hetkel peajagu üle olevat Kõlvart, oma "vene kaardi" ja kõige muuga. Ise me oleme lasknud taolistel sirguda, oma keskpäraste parteibroilerite aretamise süsteemiga. Seepärast ei maksa ka imestada, et koroonavõitluse esimene viiul mängib juba mõnda aega Tallinna linnapea toas ja peaminister, olles kaotanud initsiatiivi, on sunnitud vaid reageerima sellele, mis antud teemal toimub.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Võitluseks võimu pärast on see Covid kriis sobilik. Ikka jääb valitsus süüdi, mida nad ka ette ei võta. Kõige suurem tarkus on ju tagantjäreletarkus.
Põlvas on siiski suht rahulik, mõned üksikud positiivsed. Inimesed kannavad maske ja hoiavad kenasti distantsi.
Põlvas on siiski suht rahulik, mõned üksikud positiivsed. Inimesed kannavad maske ja hoiavad kenasti distantsi.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Praegu, õigemini juba kuu aega tagasi oli kõige hullem, et mitte midagi ei julgetud otsustada ja vastutust võtta. Mitu kuud oli aega planeerida ja tegevusi kavandada. Mitmed targad nt. Merits ütlesid, et sügisel tuleb uus laine ja see on hullem kui kevadel. Lisaks veel, kui euroopas hakkasid graafikud tõusma oleks pidanud lambike juba põlema minema ja tõsiselt tegutsema hakkama. Meie kallis valitsus on tegelnud kogu selle aja hoopis tordi söömisega.
Kuidas skautsidel see ütelus oli? Kui ei tea mida teha - tiiba. Kui ei tea kummalt poolt - siis vasakult. Ehk otsustamatus on kõige hullem tegevus. Annad lihtsalt initsiatiivi vastasele ja sinust sõidetakse lihtsalt üle.
Kuidas skautsidel see ütelus oli? Kui ei tea mida teha - tiiba. Kui ei tea kummalt poolt - siis vasakult. Ehk otsustamatus on kõige hullem tegevus. Annad lihtsalt initsiatiivi vastasele ja sinust sõidetakse lihtsalt üle.
-
- Liige
- Kontakt:
Korralik statistika ning ettemääratud reeglid, lisaks sellele et need on arusaadavad kõigile, hoiaksid ära ka kohtuasjad riigi vastu. Või siis vähemalt leevendaks.
Ning nakatumise etteprognoosimine nt 2 nädalat - samuti annaks võimaluse midagigi ette planeerida. Nt restopidaja, vaatab err-ist projektsiooni ja ütleb oma kliendile - kahe nädala pärast praegune prognoos ületab lävendi ja seetõttu võin su broneeringu teha teatavate mööndustega. A la maksad 20%, bronnime ära aga kui on force-massöör siis tagasi maksta seda sulle ei saa.
Mis broileritesse puutub siis nendel on lisaks otsesele kahjule, mis tingitud nende lollusest, ka kaudne kahju - normaalne isiksus hoiab Riigikogust eemale. 10 aastat tagasi üks eks-riigikoguja ütles et kandis südamemonitori ning iga kord kui ühe Kadri nimelisega kaks lauset rääkis, läksid südamenäitajad kohe allamäge.
Isegi Savisaare sugune oleks parem tegelane kui mingi vildika värvi järgi nuppu vajutav broiler..
Ning nakatumise etteprognoosimine nt 2 nädalat - samuti annaks võimaluse midagigi ette planeerida. Nt restopidaja, vaatab err-ist projektsiooni ja ütleb oma kliendile - kahe nädala pärast praegune prognoos ületab lävendi ja seetõttu võin su broneeringu teha teatavate mööndustega. A la maksad 20%, bronnime ära aga kui on force-massöör siis tagasi maksta seda sulle ei saa.
Mis broileritesse puutub siis nendel on lisaks otsesele kahjule, mis tingitud nende lollusest, ka kaudne kahju - normaalne isiksus hoiab Riigikogust eemale. 10 aastat tagasi üks eks-riigikoguja ütles et kandis südamemonitori ning iga kord kui ühe Kadri nimelisega kaks lauset rääkis, läksid südamenäitajad kohe allamäge.
Isegi Savisaare sugune oleks parem tegelane kui mingi vildika värvi järgi nuppu vajutav broiler..
Kirikute asi on küll imelik. Mis sellest 2+2 piirangust, 50% täituvusest ja maskist kui kirikutoimingutes on ikoonide musitamine! Vene õigeusu jumalateenistuse üks põhilisi elemente. Oleks huvitav teada kas see komme on seoses kriisiga pandud kiriku vaiba alla?
Ei usu 

Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Ja kõige suuremad õigeusu pühad tulemas kus päevas mitu jumalateenistust ning kirikut külastavad ka need, kes muidu seal igapäevased külalised ei ole. Saan aru, et VV ei saa kirjutada ette milliseid usutoiminguid võib teha aga Vene õigeusu kirik peaks ise ka natuke liigutama. Serbia (või kus riigis see oli) kus ikooni ja surnu musitamise tagajärjel nakatus ikka suur hulk. Sealhulgas kiri enda tegelasi.Kriku kirjutas:Ei usu
Igasugu spordisaalid, restoranid jms Ida-Virumaal on eespool toodud toimingu järgmisel, viiruse leviku seisukohalt täielik nohu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline