Polügon tuleb nagunii. Seeda rongi ei peata enam midagi. Inimesed peavadki harjuma. Nii nagu 100 aastaga on soomlased harjunud.
Kellel ei sobi need vahetavad elukohta või ei vali seda piirkonda oma elukohaks.
Polügon tuleb nagunii. Seeda rongi ei peata enam midagi. Inimesed peavadki harjuma. Nii nagu 100 aastaga on soomlased harjunud.
Vat siin ongi asja konks. See mis praegu Nursipalu ümber toimub pole enam kohalike elanike poolne meeleavaldamine müra vastu. See mis seal toimub on mingi veider tramburai.
Ära pane mulle sõnu suhu, mida ma pole väitnud. Minu küsimus oligi muuhulgas selles, et kui palju seal tegelikult "päris ja põhjendatud" protesti on.
Vbl need pseudoprotestandid tõmmati välja nagu jänesed kaabust väga sobilikul momendil, et päris kohalike mainet määrida?
Ükskõik kummal juhul, kas mujalt laekunud protestijad on provokaatorid, kes tahavad protesti määrida, või on mingid muu riigi jutupunktiaktivistid, kes tahavad sobivat protesti enda huvides kaapertada, oleks kohalikel protestijatel selge huvi kõva häälega öelda, et need vandid on eraldi ja ei väljenda nende seisukohti. Nad paluvad kohalike seltskonnast eemalduda ja kui tahavad, siis kuskil mujal ja eraldi protesteerida. Pakuks, et kohalikud, vähemalt osa neist, arvasid, et rohkem on parem ja eksisid. Kas mõni neist just arvabki nii nagu võõrprotestijad, see jäägu juba igaühe enda arvata.isonts kirjutas: ↑17 Mär, 2024 21:03Vbl need pseudoprotestandid tõmmati välja nagu jänesed kaabust väga sobilikul momendil, et päris kohalike mainet määrida?
Pole vajagi sõnu suhu panna. Sa ise panid kohaliku inimese ühele pulgale nende klounidega.
Ma pole küll "päris" võrukas aga protesti võiksin täiesti põhjendatult avaldada.
Kui ikka sellise vandenõuteooriaga välja tulla, siis näitab see pigem seda, et kipud ise ka nende sealsete pseudoprotestijatega mentaalselt ühte sammu käima.
Ja sinu põhjus oli siis see, et sina soovisid sinna (võib-olla, kunagi tulevikus) maad osta ja sulle seepärast paugutamine sealsel harjutusväljakul ei meeldi. Ikka väga otsitud põhjus - mitte põhjendatud.Ma pole küll "päris" võrukas aga protesti võiksin täiesti põhjendatult avaldada.
Ma Võrus elanud ca 20 aastat, laps Võrus sündinud ja kasvanud ja majagi seal perekonnal olemas. Mõned sugulased ja väga head sõbradki seal mind ootamas. Tallinnase sattunud ainult rotatsiooni korras. See "rotatsioon" pole veel lõppenud.AndresTy kirjutas: ↑18 Mär, 2024 8:41Ja sinu põhjus oli siis see, et sina soovisid sinna (võib-olla, kunagi tulevikus) maad osta ja sulle seepärast paugutamine sealsel harjutusväljakul ei meeldi. Ikka väga otsitud põhjus - mitte põhjendatud.Ma pole küll "päris" võrukas aga protesti võiksin täiesti põhjendatult avaldada.
Katsuks teha nii, et enda arusaadavaks tegemisel kirjutad otse ja faktidest, mitte ei viita tinglikele asjadele - a'la keegi rääkis, kuskil midagi kirjutati, viiteid ei ole või on puudulikud, jne.
Milliseid fakte ma siin viidetega täiendama peaks?
Inimesed omavad kinnisvara. Mis siin erilist on?
Ma omaarust väljendasin ennast piisavalt selgelt, et mind härib lahinglaskmiste müra. See on Nursialu puhul probleemiks saanud. keegi ei kurda seal liiklusmüra üle.
Reservis olemine ei tähenda, et elu jääb selles hetkest seisma.
Viidet paluksmart2 kirjutas: ↑18 Mär, 2024 11:21 Ära kasuta KV tuntud termineid oma isikliku elu kirjeldamiseks, eriti kui sellel pole kaitseväega pistmist!
(Samasugused ebakõlad nagu siin, olid ka Heremiga võitlevas jutus!)
No ei ole sa enam usutav, ei ole. Tundub rohkem inimesena, kellele meeldib vahtu ülesse lüüa...
Puhtalt isiklik arvamus
Laiendust on hädasti vaja jah. Ega siin midagi enam teha ei ole.Kapten Trumm kirjutas: ↑18 Mär, 2024 11:08 Sa sellest ikka saad aru, et seda Nursipalu laiendust on hädasti vaja?
Ega siis Kaitseväe ja siin asuvate liitlaste arv tänasele tasemele jää, kui idanaaber vanaviisi jätkab.
Aga mida siis oleks andnud teha - kui praegu enam pole midagi teha? Ja millal? Ja mis suunas teha andnud, kas protestida selle tuleku vastu või veelgi rohkem riigi poolt selgitustööd teha? Või Venemaaga hästi läbi saadaisonts kirjutas: ↑18 Mär, 2024 12:20Laiendust on hädasti vaja jah. Ega siin midagi enam teha ei ole.Kapten Trumm kirjutas: ↑18 Mär, 2024 11:08 Sa sellest ikka saad aru, et seda Nursipalu laiendust on hädasti vaja?
Ega siis Kaitseväe ja siin asuvate liitlaste arv tänasele tasemele jää, kui idanaaber vanaviisi jätkab.
Ma ei saa öelda, et midagi tehtud ei ole. Vaatasin huvipärast selle teema algust. Ajalugu ja kemplemist on siin omajagu. Ainke asi, mis mind imestama paneb on see kuidas Kapten Trummm ka ei väsi?AndresTy kirjutas: ↑18 Mär, 2024 12:59Aga mida siis oleks andnud teha - kui praegu enam pole midagi teha? Ja millal? Ja mis suunas teha andnud, kas protestida selle tuleku vastu või veelgi rohkem riigi poolt selgitustööd teha? Või Venemaaga hästi läbi saadaisonts kirjutas: ↑18 Mär, 2024 12:20Laiendust on hädasti vaja jah. Ega siin midagi enam teha ei ole.Kapten Trumm kirjutas: ↑18 Mär, 2024 11:08 Sa sellest ikka saad aru, et seda Nursipalu laiendust on hädasti vaja?
Ega siis Kaitseväe ja siin asuvate liitlaste arv tänasele tasemele jää, kui idanaaber vanaviisi jätkab.nagu meie riigikogutroll VV seletab?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline