Ole nüüd täitsa mees ja saada mulle kolmapäevased Viking Loto numbrid privasseRändur kirjutas:Näed korrat ennustamist, ei läinud õhtunigi. Kas saame varsti nähe erakorralisi uudiseid kus teatatakse võimupöördest Kremlis, ehk enne uut aastat veel?

Ole nüüd täitsa mees ja saada mulle kolmapäevased Viking Loto numbrid privasseRändur kirjutas:Näed korrat ennustamist, ei läinud õhtunigi. Kas saame varsti nähe erakorralisi uudiseid kus teatatakse võimupöördest Kremlis, ehk enne uut aastat veel?
Juba vastu võetud 2015 eelarvet kärbitakse 10%.С начала года рубль упал на 74% – до 57 руб. за доллар, по официальному курсу, против 33 руб. в январе. За то же время нефть марки Brent подешевела на мировом рынке примерно на 42%. При этом в большинстве стран – экспортеров нефти никакого обвала национальной валюты, подобно российскому, не наблюдалось. И этот факт ставит под сомнение попытки объяснить девальвацию рубля только нефтяными ценами.
Бизнесмены и бывшие члены правительства все громче говорят о случившемся в России кризисе доверия: любое слово или действие властей, даже, казалось бы, позитивное, лишь еще больше усугубляет проблемы.
Jah, nii need keskpanga tugiostud graafikul välja näevad - äkiline langus 5 minuti jooksul.soul kirjutas:Siit näha, et RUB/USD on täna 61 ja RUB/EUR 75.80 peal ära käinud. Siis tõenäoliselt keskpank sekkus?
http://www.forexpf.ru/chart/usdrub/
Minu ennustus on endiselt võimalik:mumuu kirjutas:Aga stsenaarium, et Putini vanus / Nafta barrel / USD-RUB 63 peal kokku saavad ei realiseeru.
Vahepeal paistis, et nafta kukub kiiremini, aga nüüd on natuke tagasi tõusnud, see-eest jälle rubla langus kiirenenud.Troll kirjutas:Teeks väikese ennustuse, kusmaal rubla/dollari kurss ja naftabarreli (Brenti) hind kokku saavad! Ma pakuks 62-63 peal.
Juhtu seal midagi, miks peaks vaenuliku Pindostani ja selle sabarakkude sigatsemiste pärast suurim elavate riigijuhtide seast oma koha kaotama? Ei, seltsimehed, mitte mingil juhul, nase delo pravoje, pobeda budet za nami!!!!Ura!!!Rändur kirjutas:Näed korrat ennustamist, ei läinud õhtunigi. Kas saame varsti nähe erakorralisi uudiseid kus teatatakse võimupöördest Kremlis, ehk enne uut aastat veel?
Heh. Aga 62 peal siis said need asjad ju täna kokkumumuu kirjutas:Aga stsenaarium, et Putini vanus / Nafta barrel / USD-RUB 63 peal kokku saavad ei realiseeru. Päris hirmuäratava kiirusega kihutab PuuRubla kuristiku poole. Mingitsorti rahareform selle tulemusena ilmselt tuleb.
Kas ka võimureform, see on juba iseasi.
Kuidas? Aasta algul oli kurss 33.00, nüüd läheneb 64-le, see teeb kohe-kohe kaks korda vähem s.o 100%mumuu kirjutas:YoY arvestuses on siis kohe-kohe -50%
sõltub mispidi vaatad. Aasta alguses sai 32 rubla eest 1 dollari. Nüüd saab 50 senti. Ehk siis rubla poolt vaadates on kaotus 50%. Vähemalt nii ütleb minu loogika. Et rubla on kaotanud 50% oma ostujõust. Tundub mulle (ma pole muidugi ekspert) et rubla odavnemisest rääkides just sedapidi vaadatakse. 1 rubla eest saab poole vähem dollareid ja ühe dollari eest kaks korda rohkem rublasid. See on muidu huvitav teema. Mis on korrektne viis sellele asjale lähenemiseks?Troll kirjutas:Kuidas? Aasta algul oli kurss 33.00, nüüd läheneb 64-le, see teeb kohe-kohe kaks korda vähem s.o 100%mumuu kirjutas:YoY arvestuses on siis kohe-kohe -50%
Hetkel on numbrid staatilised jah, EUR peaks olema juba üle 80 rübliku.Troll kirjutas:Kas teil ka zenrus kinni jooksis s.o numbrid ei uuendu?
Dziisas, euro 79.664 !
Zenrus ei jõua tempos püsidaTroll kirjutas:Kas teil ka zenrus kinni jooksis s.o numbrid ei uuendu?
Dziisas, euro 79.664 !
15 декабря 2014 года войдет в историю России как черный понедельник. Рубль рухнул более чем на 10%. Это плата за крымнаш, за агрессию, неадекват власти, за ложь, гнилую пропаганду. 1000 раз я это все говорил- никто не верил.
Может уже пора понять, что параноик ведет страну в пропасть? Или надо чтобы до 90 упал??
Kasutajad foorumit lugemas: Gideonic ja 5 külalist