Mis Ukrainas toimub? vol.1

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub?

Postitus Postitas Fucs »

IRW
Lugandas, Krasnopartisankas läheb partisankadega suuremaks peoks.
Bojevikud, kuulsa Babai juhtimisel, hõivasid tähtsa strateegilise punkti: naiste koloonia nr.68 :lol:
В Краснопартизанске боевики захватили женскую колонию
68-ю женскую колонию в Краснопартизанске, Луганской области, захватили боевики.

Очевидец сообщает: “Ездил в Красопертизанск, там у меня родственница в 68 женской колонии сидит. Как оказалось, сама колония захвачена боевиками. А всех женщин перевели в бомбоубежище” — сообщил по телефону Виктор, мужчина из Запорожья. Он звонил в Пенитенциарную службу, там подтвердили что колония захвачена, но пока ничего сделать не могут, так как доехать туда не могут, рассказал Виктор.

По его словам в штабе колонии обосновались боевики и используют ее как свою базу. Сама колония находиться непосредственно на границе. Возле нее расположен Пограничный пост, который тоже захвачен террористами.

“Мы ехали с другом на машине, до Донецка были еще наши, украинские военные, а после мы насчитали 14 постов сепаратистов. В самой колонии думаю около 300 боевиков с автоматами, мухами, выдели там минометы. Они не только в колонии, а и в лесах вокруг, видели огневые точки на терриконах.” — рассказал Дмитрий. Ему удалось пообщаться с одним из лидеров сепаратистов известным как Бабай (по паспорту гражданин РФ Александр Можаев). Тот сказал, что цель террористов захватить три области Луганскую, Донецкую и Запорожскую. Среди боевиков, по словам Виктора были и гражданин других стран. “Один из боевиков был из Приднестровья, говорил что воевал еще в Молодовии, сказал, что ему по…й где воевать, если деньги платят”, — кроме него Виктор видел и людей кавказской внешности.

В самом Краснопртизанске не работают, магазины, а те что работаю пустые, продуктов нет. По городу ездят боевики на джипах.

“Вышил у нас инцидент, друг мой там был первый раз, и у одного из охранников спросил, где тут граница, тот ему показал. Но этот вопрос услышал его начальник. Заподозрил нас в вранье, положили нас на землю пол часа обыскивали машину. Очень удивлялся, ведь я сказал, что мы были здесь много раз, а друг мой не знает где граница.” — рассказал Виктор.

Когда выезжали, с двумя пожилыми женщинами, которых Виктор вывозил из зоны АТО, они не верили, что на всех дорогах есть боевики. “Все говорили нам, что украинские военные обстреливают мирных жителей, им мол так по теелвизору показывабт. Когда сами увидели посты с вооруженными людьми, было очень удавлены.”
http://informator.su/v-krasnopartizansk ... -koloniyu/

SEPKA
VF piirikad andsid bojevikkudele tuld, kui need üle piiri tripil käisid.
Российские пограничники обстреляли машину боевиков, которые прорывались в РФ
Пока неизвестно, удалось ли кому-нибудь выжить.

В ночь с 24 на 25 июня в Свердловском районе, недалеко от с. Провалье, в непосредственной близости от границы, на нейтральной территории была расстреляна «Газель» с водителем и пассажирами. Об этом нам рассказали местные жители. По их рассказу, в автомобиле находились граждане РФ, участвовавшие в боевых действиях на территории Украины на стороне сепаратистов. Ранее они пытались прорваться на родину на армейских грузовиках, однако были остановлены российскими пограничниками. Во время второй попытки проникнуть на территорию РФ боевики и были расстреляны пограничниками России. Удалось ли кому-либо выжить из расстрелянной «Газели», в данный момент неизвестно.
http://hronika.info/rossija/25924-rossi ... -v-rf.html

Luganda rääkivad pead on nõus UKR poolega läbi rääkima..........
В «ЛНР» уже готовы к переговорам с украинской властью
В ЛНР отметили, что в Донецке были не переговоры, а консультации.

Об этом сообщает «Интерфакс-Украина».

«Председатель Верховного совета» ЛНР Алексей Корякин заявил, что представители самопровозглашённой «Луганской народной республики» готовы к переговорам по урегулированию ситуации на востоке Украины.

- Мы готовы идти на переговоры, потому что нам дороги жизни наших жителей, — сказал Корякин.

При этом он отметил, что встреча трёхсторонней контактной группы в Донецке 23 июня по урегулированию ситуации на востоке Украины не была переговорами, а носила консультационный характер.

- Было принято обоюдное решение о прекращении огня и запрете на передвижение техники… Этап переговоров не начался, — отметил он.
http://hvylya.org/news/digest/v-lnr-uzh ... astyu.html

..........Samal ajal Luganda bojevikud rääkida ega läbirääkida ei viitsi ja pigem tegutsevad - nad mineerisid Kromatorski veehoidla tammi, mis on niisamagi juba 2005a kuulutatud avariiliseks ja tahavad selle õhku lasta.
Kui nad seda teeks, pühiks tõenäoliselt vesi kogu Kromatorski + osad selle läheduses asuvad asustatud punktid (= pool Lugandat) maamunalt minema arvab artikli autor.
Террористы планируют взорвать дамбу и затопить Краматорск
Боевики из террористической группировки «ДНР» заминировали дамбу Краматорского водохранилища. Разлив воды после взрыва может смести с лица земли город Краматорск и несколько прилегающих к городу населенных пунктов.

Циничное решение террористов о подрыве и так слабой плотины, приведет к многочисленным людским жертвам в следствие затопления близлежащих поселков: Шабельковки, Софиевки, Ясной Поляны и старого микрорайона Краматорска, который так и называется «Старый город». Затопление населенных пунктов грозит экологической катастрофой, ведь в микрорайоне «Старый город» находится старое городское кладбище, которое однозначно будет размыто и разнесено на многие километры вокруг. В результате такое масштабное бедствие неминуемо приведет к эпидемиям и массовой неконтролируемой гибели мирного населения города, от инфекционных заболеваний.

Дамба водохранилища, уже давно была признана аварийной. Эксперты из Славянского управления водного хозяйства, в ведомстве которого она находится, применяли всевозможные способы по сдерживанию возможных прорывов. Специальная комиссия в 2005 году признала данное сооружение аварийно-опасным объектом инфраструктуры, которое стало таким в результате постепенного разрушения железобетонных креплений. Для того, чтобы удержать аварийную плотину и уменьшить риск прорыва, уровень воды в водохранилище постоянно снижали.

Особо тревожные периоды приходились на осенне-весенние периоды, специалисты едва справлялись с ситуацией. Однако сейчас, после вмешательства террористов в работу аварийного объекта, может погибнуть целый город.
http://ukrnews24.com/terroristy-planiru ... ramatorsk/
Kasutaja avatar
kaur3
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaur3 »

Carnegie proovib seletada Saksamaa käitumist.

http://carnegieeurope.eu/publications/?fa=560
acks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas acks »

kaur3 kirjutas:Carnegie proovib seletada Saksamaa käitumist.

http://carnegieeurope.eu/publications/?fa=560
Õige link peaks olema http://carnegieeurope.eu/publications/?fa=56011
kuido20
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kuido20 »

25.juuni 2014 õhtuks annetusi 7 inimeselt kokku 940.15 EUR.

Sain täna kätte pagana poolt tehtud krõpsud ja kui Galvi-Linda logistika töötab siis homme, neljapäeva õhtul, kaks kotti taas Ukraina poole teele.
kuido20 kirjutas:Vahekokkuvõte ARMIA SOS meediku seljakottide seisust
https://www.facebook.com/groups/armia.sos

http://www.galvilinda.ee/product_info.p ... uct_id=369

Annetusi on laekunud 5-lt inimesel kokku 798.15 EUR. Viimane laekumine tuli kohale 21. juuni
Galvi-Lindast tuleb kott kohale peale tellimist ülejärgmisel päeval. Eesti Post saadab paki Kiievisse umbes kahe nädalaga.

Esimese seljakoti viisin Eesti Posti kontorisse reede 20.juuni õhtul.
Kaalus koos kastiga 6.015 kg ja paki saatmiskulu 26.65 EUR

Reedel 20.juuni tellisin kotte juurde (soodsam hind 240 EUR tükk), käesoleva nädala lõpus saan
pagana käest temaatilised krõpsud kottidele ja panen täiendavalt 2 kotti teele.

Kuna vahepeal on pikk nädalavahetus olnud siis paljud kes on kirjutanud ja ülekannetest rääkinud, need ülekanded ei ole veel kohale tulnud.

Kel isu oma sõnum kotile lisada siis krõpse saab teha Logotikkes.
http://www.logotikke.ee/naidis.html

Video "Maidani meedikutest", kes on nüüd Ukraina armeega liitunud.
Said Briti ja USA instruktorite käest kaks päeva väljaõpet ja sõidavad nüüd lahinguväljale. Olukord on seal ikka päris kehv.
https://www.youtube.com/watch?v=6_pl12HIejU

PS! ka 20 EUR on annetus, katab pea ära paki saatmise kulud Kiievisse. Ei ole vaja mulle privasse ohkida

Kes veel punti tuleb, teatage mulle privasse. Täna tehtud annetus realiseerub ca kuu aja pärast Ukrainas.
Larry
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Larry »

25.juuni 2014 õhtuks annetusi 7 inimeselt kokku 940.15 EUR.

Sain täna kätte pagana poolt tehtud krõpsud ja kui Galvi-Linda logistika töötab siis homme, neljapäeva õhtul, kaks kotti taas Ukraina poole teele.
Panin kah mõned eurikud Ukraina heaks teele. Kuido20 - las ukrainlased saadavad sõduritest koos seljakottidega ka mõned pildid, siis tore vaadata, et meie abi on "põllule" kohale jõudnud 8).

Ma vaatan, et viimastel lehekülgedel on siin jälle usinaks infosõja laskemoona postitamiseks läinud. Kamoon mehed, mingi isiklik p@safilter võiks ikka igalühel ju olla, eriti kuude kaupa seda teemat jälginutel. Tuuker sobras lahingupiirkonnas järvepõhjas ja leidis hunnikus bojevikkude laipu, bojevikud omakorda "võtsid vangi ukraina sõjaväelased", kellel polnud ei relvi ega muud varustust- kõigil polnud vormigi seljas... Katsuge selliseid "uudiseid" natukenegi kriitilisemalt hinnata. Bojevikkude foto postitamise vastu pole vähemasti minul midagi, aga kommentaar seal juures ukraina sõdurite kohta oli muidugi täiesti mõttetu ja pahatahtlik. Samas foto postitaja varasemat recordit arvestades mitte eriti üllatav :mrgreen:
Liige

Postitus Postitas Avatar »

Kramatorskinfost paar kommentaari Artjomovski kohta.
Lühidalt kohapelaseid aktiivseid DRV tegelasi "mõned" ja paiknevad prokuratuuris. Rasketehnikaladu käivad ründamas ilmselt külalised. Keegi "fusters" väidab et ajas 20.06 Artjomovskis kärutanud (kui kolmas kord ladu tulistati) separatistide roomikmasina jälgi. Tulid ja läksid Konstantinovkasse. Isegi tõenäolise tänava, kus soomuk peidus sõelus välja.

"Ворота с дырой от выстрела РПГ, стекла зарешетчены, на подоконниках мешки с песком с бойницами.
Покореженный асфальт есть, только не по ул,, где находится база, а на самой Полевой и дальше, можно глянуть фото здесь: http://www.06274.com.ua/news/559310
А блокпостов да, нет. Был возле Володарки - базы стрелкового оружия, пока стрелять не начали. После этого их след простыл...
Как такового гарнизона ДНР в Артемовске нет. Как правильно выше отметил камрад, есть штук 20 маргиналов, кот. милостыню собирают якобы для ДНР (на самом деле себе на пропой) и несколько гавриков с АК в прокуратуре..."

"И полезная информация - атаковать часть в Артемовске приезжали на одном или БРДМ или ММД из Константиновки. Следы идут по трассе от Артемовска до Констахи (туда и обратно http://maps.yandex.ua/?rtext=48.515478% ... Cskl%2Csat) и сворачивают с ул Мирошниченко на ул Красногвардейскую. На другой стороне Красногвардейской следов траков не заметил, значит броня осела на Красногвардейской - там судя по карте много интересных нычек для нее."
goga66
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas goga66 »

Kasutaja avatar
ermot
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ermot »

Tundub, et Venemaa on esialgu saavutamas seda, mida neil oli vaja kolmanda astme sanksioonide edasilükkamiseks. Jaga ja valitse...
http://www.inopressa.ru/article/25Jun20 ... obzor.html
"Президент "Роснефти" отстаивает точку зрения, что санкции против России не принесут никому пользы, и заверяет, что, если Германия откажется от бизнеса с Россией, ее место вскоре займут страны Азиатско-Тихоокеанского региона и США. "
Hea uudis on see, et Venemaa kotka uhked kaelad on hakanud paenduma dollari eest, nüüd juba avalikult. Palju aega selleks kuluski? 3...4 kuud ja jaks otsas. Aga nii tahaks teha veel paar sigadust, veel paar korda molli sõita, jalag munadesse äsada, natukene veel noaga suskida, ennem kui kaklus läbi saab! Natukene veel Euroopa peale kuseda ja seejuures relvadega täristada, vaat siis on suur ja avar vene hing rahul. Kõht on küll tühi ja tagumik paljas, aga kus alles näitasime neile, fashistidele! Krimm nüüd ka meie, jälle üks Võit juures! Nii tore!

Oot-oot, kus seee fondi mumber oligi, kuhu sai raha annetada? Sellesama, mille Rogozin avas, et venelased Kuule kolida? Tuleb toetada, tuleb toetada...
No one said survival was fun.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Telekanal "Inter" väike uudistelõik olukorrast ATO tsoonis (VIDEO) 25.06.
Солдат ДНР пришел к украинским военным просто поговорить (видео)

Videos räägitakse ja näidatakse järgmist:
А на востоке Украины сегодня стреляли. Не смотря на перемирие. Есть погибшие.
Ukraina idaosas täna tulistati. On hukkunuid.

Там, в зоне АТО находится моя коллега Ирина Баглай. Ира, сегодня нашли черный ящик сбитого вертолета МИ-8, расскажи об этом и о сегодняшних взрывах и потерях.

Ирина Баглай, корреспондент:

- Посадка военного вертолета не планировалось, о взлете сообщили в 17:07, уже через 3 минуты поступил доклад о том, что вертолет сбит. Известно, что боевики подъехали на легковых автомобилях. Сделали выстрел из ПЗРК и скрылись в Рубасовке, погибли 9 военнослужащих. Сегодня боевики продолжают обстреливать, за 3 дня перемирия 44 раза атаковали бойцов. 1 был ранен в Ивановке. Что касается характера ранений, нам рассказал хирург, врачи поставили 700 бойцов на ноги. Не только силовики попадают под огонь, но и мирное население.
MI-8 mis alla lasti lend polnud ette planeeritud. Tema lennust teatati 17:07 ja juba kolme minuti pärast tuli ettekanne, et on alla lastud. Bojevikud tulid sõiduautodega, tegid lasu MANPADS-ist ja kadusid Rubasovkasse.
UKR ATO arstid on pannud 700 võitlejat uuesti jalule.

Солдат украинской армии:

- До последнего не открывали огонь. Но после того, когда сепаратисты обстреляли практически передовую всю. Сейчас вы видите, работает ихняя техника, наши военнослужащие блин наносят упредительные блин, упредительный ответ для того, чтобы не дать возможность развернутся силам, которые на сегодняшний день укрепились вот здесь в районе Семеновка.

Военный врач, хирург:

- Снайперские винтовки, минометы 120 миллиметров, пулеметы последней серии. Есть такие боеприпасы, которые, к большому сожалению, не способны остановить ультрасовременный бронежилет.
Sõjaväearst, kirurg haavatute vigastustest: Snaiperrelvad, 120mm miinipildujad, kuulipildujate uuemad mudelid. Kasutatakse sellist moona, mille eest ei kaitse ka ultrakaasaegsed soomusvestid.

Ирина Баглай, корреспондент:

- Вечером боевики попали в один из домов в Антраците. За сутки террористы 7 раз подрывали ж\д пути. Мы побывали на одном из блокпостов, ДНР не атаковали это пост за неделю. Буквально в трех км находится блокпост ДНР. Хоть боевики и не ведут боевых действий они наведываются, чтобы разведать обстановку и расстановку сил.
Korrespondent: Ööpäevaga bojevikud lasid 7 korda õhku raudteed. Olime ühel UKR blokkpostil mida bojevikud pole rünnanud nädala jooksul kordagi. Selle vastas umbes 3km kaugusel oli Dommbasstaani blokkpost, kust võitlejad käivad UKR poolele luurel.

Солдат украинской армии:

- Приехал сюда боец ДНР, мне в лицо говорил, что он боец ДНР. Я ему говорю - в следующий раз приезжай с оружием. Приехал посмотреть, как мы стоим на вооружении. Его отвели за блокпост, метров 50, и стояли, разговаривали, мне же тоже интересно, что там у них.
UKR armee sõdur: Tuli siia üks bojevik ja ütles mulle otse, et on ARmy Of Luganda võitleja. ma räägin talle, et järgmine kord tule koos relvaga. Tuli vaatama, kuidas meil siin blokkpost on mehitatud ja relvastatud. Ta juhatati 50m blokkposti taha ja seal me seisime ja rääkisime - mulle ju ka on huvitav, mis neil sealpool toimub.

http://podrobnosti.ua/podrobnosti/2014/ ... 82084.html
Dailymirror: Kiiev nõuab VF vägede väljaviimist Donbassist ja Krimmist
Киев требует вывода российских войск из Донбасса и Крыма
Официальная Москва должна немедленно отвести от украинской границы свои войска и вывести российские подразделения с территории Украины - как из Автономной Республики Крым, так и с Донбасса.
Об этом сегодня заявил спикер МИД Украины Евгений Перебийнис, сообщает 5 канал. Кроме того, по его словам, необходимо согласованными действиями усилить режим безопасности на украинских-российской границе. Настаивают в МИД и на публичном отмежевании Кремля от сепаратистов, действующих в Украине.
http://dailymirror.info/top/17173-kiev- ... kryma.html

pataljon "Aidar" komandör: Sõjaseisukorra kehtestamine kogu Donbassis aitaks kõvasti ATO jõududel tulemuslikumalt tegutseda. Poolel ATO alal on tegelikult juba sõjaseisukord faktiliselt sisse viidud.
Командир батальона «Айдар»: Военное положение на Донбассе введено наполовину
Введение военного положения на территории Луганской и Донецкой областей сильно помогло бы проведению антитеррористической операции в этом регионе. Об этом в интервью «Главкому» заявил командир 24-го батальона территориальной обороны воинской части №0624 «Айдар» Сергей Мельничук.

«Скажу больше, наполовину это состояние уже введено», - добавил он.

«Вы думаете, милиция выполняет свои обязанности на передовой? Нет, потому что ее нет. Все обязанности милиции выполняют военные», - добавил Мельничук.

При этом он не стал отвечать на вопрос о том, почему батальон «Айдар» берет в плен боевиков, но никаких роликов с допросами этих людей не выкладываете в сеть. «Эту информацию я вам предоставить не могу. Всю свою работу согласовываю со своим руководством», - сказал он.
http://glavcom.ua/news/215540.html

Tõmtšuk: Luganda bojevikud saavad pappi VF kommudelt.
Луганские террористы убивают за деньги российских коммунистов
Террористы самопровозглашенной Луганской народной республики получают финансирование от КоммунистическойПартии Российской Федерации (КПРФ). Об этом свидетельствует благодарственное письмо главаря луганских боевиков лидеру российских коммунистов Зюганову, сообщают "Подробности"

Самопровозглашенный премьер-министр ЛНР Василий Никитин официально поблагодарил руководителя российской компартии Геннадия Зюганова за финансовую и гуманитарную поддержку.

"Хотелось бы выразить большую благодарность всем россиянам, коммунистической партии Российской Федерации… за то, что вы не забываете, помогаете нам. Действительно на сегодняшний день у нас есть сложности и в медикаментах, и в продуктах питания", - отметил в своей речи Василий Никитин. К видео также прикреплен благодарственное письмо за подписью так называемого главы ЛНР Валерия Болотова.

Благодарственное письмо главаря ЛНР Болотова главе КПРФ Зюганову. Фото с сайта террористов ЛНР

Напомним, что это не первый факт открытой поддержки терроризма в Луганской области со стороны представителей госдумы России. В мае глава ЛДПР Владимир Жириновский передал луганским боевикам внедорожник "Тигр". Этот жест Жириновский объяснил тем, что "там этот автомобиль нужнее".

Ранее группа "Информационное Сопротивление" сообщала, что Российская Федерация поставляет террористам РСЗО "Град" и танки Т-64БВ.

Pilt

http://sprotyv.info/ru/news/1587-lugans ... ommunistov
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Täna pärastlõunal hakatakse Brüsseis seda Ukraina ja EL´i assotsiatsioonileppe kaubanduslikku poolt siis arutama , päevakorras on esimese punktina 8) :

http://censor.net.ua/news/291583/v_bryu ... _ukrainoyi
В Брюсселе открывается саммит ЕС. Первый пункт программы - подписание экономической части СА с Украиной

"Кроме подписания экономической части СА с Украиной, в первый пункт программы также вошло подписание СА с Молдовой и Грузией."
V.T.
Ka Moldova ja Gruusia on pildil.

Vene valmistub kaubanduslikuks vastutegevuseks:

Россия готовит "защитные меры" на случай негативного влияния ассоциации Украины с ЕС на торговлю в СНГ
http://censor.net.ua/news/291586/rossiy ... _torgovlyu

"Главное, как только вступят в силу договоры, которые наши партнеры по зоне свободной торговли СНГ собираются подписывать с Евросоюзом, как только они вступят в силу и мы поймем, что это отражается негативно на функционировании зоны свободной торговли СНГ, на тех условиях, на которых мы вступили в ВТО, мы, конечно, будем принимать защитные меры в полном соответствии с правилами ВТО"
V.T.
"Nagu need läbirääkimiste tulemused jõustuvad, mida need meie partnerid SNG`st kavatsevad EL´iga alla kirjutada, nii me võtame tarvitusele vastavad "kaitsvad meetmed" VTO reeglite järgi"
Viimati muutis Svejk, 26 Juun, 2014 9:08, muudetud 1 kord kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
laikar
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas laikar »

Mardikad on tõsiselt Kramatorski lennuvälja ette võtnud. Jõudude suhe olevat mardikate kasuks (1:3). Öö läbi oli miinupildujatuli.
Kardetakse, et nii kui neil tekkib kontroll mõne lennuvälja üle, ilmuvad ka Donbastani lennukid

https://www.facebook.com/artem.shevchen ... 1445128719
https://twitter.com/hashtag/%D0%9A%D1%8 ... A?src=hash

http://www.pravda.com.ua/rus/news/2014/06/26/7030160/

Mardikad kavatsevad seal Gradist tuld anda.
По словам журналиста, очевидцы сообщают, что по улице Парковой в сторону аэропорта проехала установка БМ-21 РСЗО "Град" боевиков. Нашим нужна срочная и эффективная поддержка, в том числе с воздуха.
http://censor.net.ua/news/291585/boevik ... _jurnalist

Pilte ukraina blokkpostidest Krasnõi Limani kandis.
https://www.facebook.com/brtcomua
Larry
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Larry »

No Kramatorski lennuväli on küll viimane koht, kuhu bojevikud võiksid planeerida oma "õhujõudude baasi" toomist - lennuväli on ju Karatšuni mäel asuvate ukrainlaste haubitsate laskeulatuses. Ma ise muretsen pigem ümberpiiratud Luganski lennuvälja pärast. Bojevikud on viimasel ajal saanud omale tanke, soomukeid ja raskerelvi. Kui nende abil lennuvälja ründamine tõsisemalt ette võetakse, siis ilmselt pikka pidu ei ole, mida sa ikka kergerelvadega tankide vastu teed. Ukrainlastel on vaja ennast liigutada, mitte kummi venitada, neid ümberpiiratud väeosi on seal ju rohkem.
Kasutaja avatar
kaur3
Liige
Kontakt:

Samal ajal, kui üks mees räägib rahust, toimuvad tema kodulinnas järgmised sündmused.
Перемирие на Украине не остановит отправку россиян-добровольцев на Донбасс

Казачьи общественные объединения и движение «Другая Россия», несмотря на перемирие, не прекратят подготовку и отправку на Донбасс добровольцев. Любой желающий может отправиться воевать, пройдя ускоренный месячный курс молодого бойца в одном из трех лагерей — в Подмосковье, Ростове-на-Дону или Славянске. РБК удалось побеседовать с теми, кто снабжает повстанцев военным снаряжением и людскими ресурсами.

Представительство ДНР расположилось на улице Молодогвардейской, д.46, к.3, в помещении Центрального казачьего войска. Все коридоры и кабинеты первого этажа заставлены большим количеством ящиков с едой, одеждой и товарами для детей. Один из принимающих помощь — Михаил, возглавляющий, по его словам, организацию «Русский выбор». Отправка груза на границу происходит раз в два-три дня, сказал Михаил, а наибольшая нужда — не в грузах, а в людях. Особенно необходимы хирурги и фармацевты. Нужны и водители, которые могли бы на своих автомобилях довозить груз до границы.
http://rbcdaily.ru/politics/562949991779338

Deniss, kas Putin on natsionalist või oportunist? Kodus teeb ühte, välismaal räägib teist. Kes selle lollitamise peaks ära lõpetama?
In reality, though, Putin is not a nationalist. While appropriating key concepts from the nationalist vocabulary, he alternates them with ideas that nationalists may find objectionable.

His exploitation of the nationalist rhetoric was unmistakable in his speech on Crimea, which includes over 20 references to "Russki," rather than the more racially inclusive "Rossiiski." But at the Normandy celebrations Putin successfully reconnected with European leaders, partially recovering his status of a legitimate statesman and negotiations partner.
http://www.themoscowtimes.com/opinion/a ... 02466.html
Kasutaja avatar
denis23
Liige

Postitus Postitas denis23 »

Nii, idanaabri ideoloogiarinne võitlejad on avastanud Aviation Database andmebaasi, kus liikmesriikide raportid õhusõidukitega toimunud õnnetustest.

Nii siis:

alates sõjategevusese algusest (2 kuud) Ukraina on kaotanud:
..........
Su-25....1 write off
An-30....1 w/o + sama lennuk oli vigastatud varem
IL-76....,1 w/o
MI-8......4 w/o + 2 substantional damage
MI-24....4 w/o + 3 substantional damage

Lisaks Donetski ja Kramatorski lennuväljadel on kaotatud erafirmadele kuuluvad An-2 ja JAK-40 (väidetavalt üritas maanduda Donetski lennuväljal, sai tabamuse, põles maha maa peal)

Ehk siis separatistid on kahe kuuga alla hävitanud 13 lennukit ja helikoptrit, veel 5 on tõsiselt vigastanud

Pilt
Viimati muutis denis23, 26 Juun, 2014 12:10, muudetud 2 korda kokku.
Ostan kokku kõik võimalikud E.Savisaare kuju, nime, autogrammiga esemed (trükimaterjalid, aktifotod, raamatud, pastapliiatsid, toiduainepakendid) jne.
Kasutaja avatar
kaur3
Liige
Kontakt:

Putin ja tema lähikond on oma Ukraina-mänguga sattunud, vähemalt väliselt, ebameeldivasse olukorda. Kui tegemist oleks pisut vabama riigiga, võiks see olukord olla kohe väga-väga ebameeldiv.

Marurahvuslasteks on nüüd muutunud – nii ohjeldamatu Ukraina- ja läänevastase telepropaganda kui ka omaenda postimperialistliku paranoia mõjul – suurem osa venelastest. Õhkkond riigis on umbes nagu kunagi pronks­ööde aegu Tallinna tänavatel või Eesti Moskva saatkonna ees märatsenute našistide keskel. Või hullemgi: tegemist on ikkagi päris sõjaga.
Putin ja teised Vene riigi juhid on sattunud vähemalt näiliselt sundseisu: kui teed järske liigutusi Ukraina suhtes, tulevad senisest karmimad sanktsioonid. Kui jätad tegemata, valmistad pettumuse oma rahvale.

See viimane variant oleks võinud nii Putinile isiklikult kui ka kollektiivsele Putinile olla vägagi ebameeldiv, isegi ohtlik. Aga ei ole. Sest Putini käsutuses on riigitelevisioon – kõik traadita kanalid. Need saavad iga kell rahvale kõik ära seletada: kui tark on rahvajuhi senine poliitika olnud, kui ettenägelikud on nüüd tema vastassuunas tehtud sammud ja kui hästi on Venemaal üldiselt läinud, vaatamata arvukate vaenlaste salakavalusele.

Nii et Putini populaarsus püsib seal, kuhu see on pärast Krimmi sööstnud – 80 protsendi kandis.
http://arvamus.postimees.ee/2838625/jur ... kti-loksus
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Arensburger ja 3 külalist