Olukord USA lõunapiiril

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
nukkel
Liige
Kontakt:

Re: Olukord USA lõunapiiril

Postitus Postitas nukkel »

https://cbsaustin.com/news/nation-world ... sit-crimes
Siin räägivad ka päris suurest numbrist. BBC kaotas minu silmis usaldusväärsuse kui nad pikka aega Hamassi terroristiteks ei nimetand.
Kirs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kirs »

nukkel kirjutas: 28 Jaan, 2025 19:17 BBC kaotas minu silmis usaldusväärsuse kui nad pikka aega Hamassi terroristiteks ei nimetand.
Siiamaani ei nimeta. Oled lugenud, et miks nad seda ei tee? Minu teada ei nimeta nad ka Talibani terroristideks https://www.bbc.com/news/world-middle-east-67083432
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

nukkel kirjutas: 28 Jaan, 2025 19:17 https://cbsaustin.com/news/nation-world ... sit-crimes
Siin räägivad ka päris suurest numbrist. BBC kaotas minu silmis usaldusväärsuse kui nad pikka aega Hamassi terroristiteks ei nimetand.
Proovi siis vähemalt ise oma linke lugeda. Mis on erinevus selles twitteripa...l, BBC-l ja sinu toodud lingil ?
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Smith »

Kirs kirjutas: 28 Jaan, 2025 19:31
nukkel kirjutas: 28 Jaan, 2025 19:17 BBC kaotas minu silmis usaldusväärsuse kui nad pikka aega Hamassi terroristiteks ei nimetand.
Siiamaani ei nimeta. Oled lugenud, et miks nad seda ei tee? Minu teada ei nimeta nad ka Talibani terroristideks https://www.bbc.com/news/world-middle-east-67083432
Väljub teemast, aga neonatsi ja paremäärmuslaste templeid löövad küll lahke käega.

https://www.bbc.com/news/articles/cp8l9gpp8yro.amp

https://www.bbc.com/news/articles/c5ydnqdq38wo.amp

Jne jne

Nagu soome meedia, kus kahtlustatava afgaani kohta öeldakse lakooniliselt 40-aastane mees, eestlase puhul tuuakse rahvus kohe välja.

Vabandan teemavälise eest, võib kustutada, aga ei saanud vastata jätta.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
nukkel
Liige
Kontakt:

Madis ma loen kõiki linke et end harida mitte et kui foorumlane ei meeldi siis kõik mis antud isik on pannud on kohe p... jne. Proovi ka.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Mis vahe on sinu toodud lingil ja algsel twitterijamal ?
nukkel
Liige
Kontakt:

Madis sa vaidled allikate pärast või neis toodud numbrite pärast?
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Mida ma siin ikka vaidlen
Mingi loll twitteris väidab et "baiden tõi 400000 kriminaali".
Ja tegelik info - 400000 on tulnud NELJAKÜMNE aasta jooksul.

Ajuvaba
nukkel
Liige
Kontakt:

Tänud vastamast.
Erureamees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Erureamees »

Tuleb sealt 40 või 400000 kriminaali aga riik peaks oma piire kontrollima. Meil nagu keegi ei vaidle selle vastu, et vene ja valgevene tüübid vabalt üle piiriraja ei jaluta. Miks peaks see Meerikas teisiti olema?! See kui palju välistööjõudu vajatakse või mitte on nagu teine küsimus ja seda on ju lõpuks võimalik seaduslikult lubada- reguleerida.
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

94 meite kodanik ka ilusti varsti "koju" jõudamas. Ei tea, kas kõik "vargad ja litsid", nagu eureamees arvab, samuti ei tea, kas saadetakse relvastatud valve all sõjaväelennukites ja käeraudades?
Tõsisemalt rääkides, tunnen suisa mitut Eesti perekonda, kes USA-s miskil põhjuselt veel praegugi illegaalid, mõni elanud seal varastest 90-ndates saati ning ka lapsed seal suureks kasvatanud (need muidugi kodanikud) ja edukate firmade omanikud, ei tea, kas neil ka sõit nüüd sees.
Unforeseen consequences
ekacariya
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ekacariya »

Just. Kui mingis sektoris tekib töökäte puudus keda Ameerikamaalt ei leia, luuakse vastavad seadused ja korraldused, ning hakatakse valitud tegelasi legaalselt sisse tooma... Trummi lõputu hala kuidas olulised ettevõtlusharud kokku kukuvad kui illegaalid välja saata(kas nad üldse ka maksusid maksavad) on puhas jama
Erureamees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Erureamees »

Ma väitsin, et riik peaks oma piire kontrollima. Kes varas ja lits on selle kohta ei arvanud ma midagi. Kui riigis antud spetsialistidest puudus tuleb siis võib ju neile viisa või rohelise kaardi või mis iganes teha. See kas illegaal on eestlane või somaallane ei peaks seaduse silmis vahet tegema. Küll aga võiks igasugune kuritegevus kohese deporteerimise kaasa tuua. Ma ületan ka vahel kiirust, aga ma ju ei kutsu üles, et liiklusseadus tuleks tühistada või selle täitmisest loobuda.
Kasutaja avatar
Sekeldaja
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sekeldaja »

Erureamees kirjutas: 31 Jaan, 2025 15:30 Tuleb sealt 40 või 400000 kriminaali aga riik peaks oma piire kontrollima. Meil nagu keegi ei vaidle selle vastu, et vene ja valgevene tüübid vabalt üle piiriraja ei jaluta. Miks peaks see Meerikas teisiti olema?! See kui palju välistööjõudu vajatakse või mitte on nagu teine küsimus ja seda on ju lõpuks võimalik seaduslikult lubada- reguleerida.
Olen ise kahel 1990ndate suvel Rootsis hooajatöödel käinud, siis oli veel vaja nii viisat kui tööluba, esimese kestust ei mäleta, teine oli tähtajaline, umbkaudse arvestusega, millal hooaeg lõpeb. Lükkasime koos poolakatega, kes olid seal samadel alustel.
Soomes maasikate korjamine vist ei vaja siin enamikule selgitamist, millega tegemist, tänapäevased hooajatööd Austraalias ilmselt samuti mitte?

Aga trummi jaoks paistab jah, et USA on ainuke hädapätakast riik maailmas, mis ei suuda hooajatööde ja legaalse immigratsiooniga korda majja lüüa ning kui Trump lõpuks üritab, on kõik kohe hukas. See riik RAJANEB immigratsioonil algusest peale, nii et kogemust peaks olema, küsimus pole selles, vaid et kas piirid peavad ja riik olukorda kontrollib.
nukkel
Liige
Kontakt:

Mul üks tutav ütles " USA-l on kohustus tagada teiste riikide piiride julgeolek aga mitte enda. Pidavat olema rassistlik kui oma piiri tahab kaitsta. "
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], Semrush [Bot] ja 5 külalist