Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest

Vasta
muhgel
Liige
Kontakt:

Re: Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest

Postitus Postitas muhgel »

https://www.facebook.com/share/p/HvnFjB2MYm1XcrkG/. Üks kvaliteetpostitus koos kvaliteetkommentaaridega
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Fucs kirjutas: 23 Mär, 2024 16:41
isonts kirjutas:Keskpolügoni ümber polnud enne mitte midagi ja ei ole ka täna mitte midagi märkimisväärset. Seega ei saanud keskpolügoni rajamine mitte midagi ka muuta. Pommiauk oli enne ja samsugune pommiauk on ta ka täna.
Keskpolügooni maaeraldise vahetus läheduses ehk kõrval (kuni 1km kaugusel polügooni piirist) on:

Hoonestatud/elanikega kinnistud:
Läsna küla: Nõmmoja-Saare;

Pommiauk?
Mida sa tõestada üritad? Et keskpolügoni ümber elavad inimesed. Mida see muudab? Ma nimetasin pommiauguks Tapa linna võrrreldes Võruga. Siin polegi ausalt öeldes midagi võrrelda. Pealegi on see ainult minu arvamus. Ma aktsepteerin, et keegi sellega nõus ei ole. Tõestada midagi pole vaja.
Ametniku härra pidas Tapat pommiauguks enne seda, kui meie KV seal toimetama hakkas. Ma ei ole kursis, mis seal veneajal oli, aga täna pole seal samuti suurt mitte midagi. Paar kohta, kus saab pitsat ja olerexist burksi, grossi poest koduseid kotlete...
A4 kirjutas: 22 Mär, 2024 9:56 Tapa linn kui selline pole adekvaatne näide. See linn oli paras pommiauk enne seda kui kaitsevägi ennast korralikult Tapale sisse seadis, ja seda peamiselt põhjusel, et tegemist oli Nõukogude ajal monofunktsionaalse raudteega seotud asulaga, kus.....
Tauri_J
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tauri_J »

muhgel kirjutas: 23 Mär, 2024 17:06 https://www.facebook.com/share/p/HvnFjB2MYm1XcrkG/. Üks kvaliteetpostitus koos kvaliteetkommentaaridega
Need inimesed elav teises maailmas.
isonts
Liige
Kontakt:

Lemet kirjutas: 23 Mär, 2024 16:52
Enamus sealsetest kirjutistest on paraku täielik sõnnik ja teemast mööda, mida sinna kogunenud igasugused uhhuud toodavad ja samasugused uhhuud takka kiidavad
On sul selle teooria tõestuseks mõni uuringu viide anda?
Mina olen konkreetne tõestus. Püüe sealseid otseseid valesid arvude bõi faktidega kummutada (Euroopa suurim polügoon, ameerika sõjardite nõudel rajatav NATO baas etc) lõppes kiirelt grupist väljaviskamisega
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12027 ... uttes-ules
kummuta seal artiklis väljatoodud fakte ja kummuta seda video lõiku samuti
strateegiline sõdur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas strateegiline sõdur »

isonts kirjutas: 23 Mär, 2024 15:21 FB grupiga Nursipalu kaitseks on liitunud 5,6 tuhat inimest. Neil on midagi Nursipalu laienduse vastu. Väita, et see kedagi ei häiri on ilmselge liialdus. Neid häirib. Mina pole selle grupiga liitunud, aga mind ka häirib ja olen oma valikud ära teinud.
FB grupp Nursipalu kaitseks on „mõeldud teemakohase infovahetuse lihtsustamiseks kõigile asjast huvitatutele“.

Grupp vaevleb ammu korraliku administraatori puudumise probleemi all, kes suudaks teemat ohjes hoida. Mõned näited postitustest. Kirjapilt muutmata.
„Tuumarelvi ei ole mitte kunagi olemas olnud nagu viirusigi.“
„Baasid ja küüditamine. Olemuslikult kordub see praegu uuesti.“
„Kellakeeramine ohustab tervist“
„WHO lepped ohustavad Eestit“
„Venemaa ja Eesti e-valmiste vahele võrdusmärgi tõmbamine“
„Me oleme väike rahvas, aga Jumal on suur, temalt tuleb abi.“
„RMK EI TUNNUSTA EESTI PÕLISRAHVASTE OLEMASOLU“
„Varro Vooglaid: globalistid on otsustanud vastasseisus Venemaaga Eesti tanki lükata.“
„Eesti Vabariik oma olemuses ei esinda 1918 aastal alustatud omariikluse aluspõhimõtteid“
„Nõue mobiilsideantennide likvideerimiseks Kuldre lasteaia-kooli kõrvalt ja sh 5G likvideerimiseks Antsla Vallas.“
„Kaks päeva on Võrus olnud sellised udused ilmad. Chemtrailide tehnoloogia patentidest oled kuulnud?“

Et liiga ühekülgseks ei jääks siis Nursipalu harjutusväljaga seotud postitusi on ka grupis, kahjuks vähemuses ja muu kummalise kraamis sisse kipuvad need ära kaduma. Kohalike mure müra, oma elukeskkonna ja teadmatus tuleviku suhtes on mulle isklikult arusaadavad. See, et selle käigus on lastud igasugu külahulludel ennast samuti ettevõtmise külge haakida on halb. Kasvõi selle pärast, et ma enam ei tea, kas foorumi liige Isonts on samuti üks neist külahulludest. Ma isiklikult kaldun arvama, et ei ole.
isonts
Liige
Kontakt:

Tauri_J kirjutas: 23 Mär, 2024 17:15
muhgel kirjutas: 23 Mär, 2024 17:06 https://www.facebook.com/share/p/HvnFjB2MYm1XcrkG/. Üks kvaliteetpostitus koos kvaliteetkommentaaridega
Need inimesed elav teises maailmas.
Ma kommenteeriks seda selliselt, et pole olemas lolle küsimusi. Ma tean, et asjaga seotud KV esindajad suudavad anda vastused kõigile küsimustele.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Mul kahjuks ei ole aega praegu üle lugeda, aga kavandatava Nursipalu polügooni piiridest kuni 1km kaugusel asub ca 120-140 hoonestatud kinnistut. Kui Tapa linna kinnistuid ja elanikke (korrusmajad, kortermajad) mitte sisse arvestada, siis on ümber Keskpolügooni ja Soodla harjutusvälja ümber kuni 1km raadiuses umbes sama hulk hoonestatud kinnistuid (128).

FB-s 5,6 tuhat inimest...

Terves Rõuge vallas on 01.01.2024 seisuga 5106 elanikku (01.01.2023 oli 5253 elanikku) kes jaotuvad 274 küla + kolme aleviku peale ära.
Rõuges endas on 401 elanikku. Üle saja elanikuga asulad on: Rõuge alevik 401, Varstu alevik 302, Saru küla 210, Misso alevik 187, Mõniste küla 175, Viitina küla 150, Ruusmäe küla 141, Haanja küla 133, Nursi küla 130. Teised on väiksemad.
https://dea.digar.ee/?a=is&oid=vorumaat ... ----------

Vahetult polügooniga piirnevad neist Kaku (6 elanikku), Pugõstu (4 elanikku), Tsirgupalu (14 elanikku), Lükkä (10 elanikku), Laossarõ (8 elanikku), Piisi (2 elanikku), Luhametsa (28 elanikku) külad.

Võru valla polügooniga piirnevate külade elanike arvu saab vaadata siit:
https://www.arcgis.com/apps/dashboards/ ... 0ba1568869

Nt. samal ajal ka Võru linna külje all olevad Juba küla - rahvaarv 63; Võlsi küla - 123 ; Käätso küla - 56; Vana-Nursi - 20; Lompa - 43; Mustassaare - 23 jne.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Fucs kirjutas: 23 Mär, 2024 17:53
isonts kirjutas:Ma nimetasin pommiauguks Tapa linna võrrreldes Võruga.
:shock:
isonts kirjutas: 22 Mär, 2024 20:08
Fucs kirjutas: 22 Mär, 2024 19:41 Mida sa võrdled või võrrelda tahad?
Mina ei taha midagi võrrelda.
:shock:
isonts kirjutas:Siin polegi ausalt öeldes midagi võrrelda
No vot just. Lõpuks ometi :D Seda ma üritangi sulle selgeks teha, et pole mõtet võrrelda maakonna keskuse "pealinna" mingi muu suvalise väikelinnaga. Eriti veel endise nõukaaegse peamiselt sõjaväelinnaga.
Muidu ma ju võiks ka samasugust loogikat panna, et Piisi küla on oma kahe elanikuga täielik pommiauk võrreldes Tapa linnaga...

Jätkuvalt on üleval küsimus, et kuidas see Tapa linna "pommiauguks" olemine on seotud keskpolügooniga?
aj1972
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aj1972 »

Lugesin ja sain järjekordse tõestuse,et Facebooki konto omajad ei ole normaalsed :D
Reaalset sõjalist ohtu ei ole võimalik leevendada veel uuemate ja paremate patriootiliste sõnumitega ega kõnedega rahvusvahelistel kohtumistel.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Mul on FB konto :oops:
isonts
Liige
Kontakt:

Fucs kirjutas: 23 Mär, 2024 17:53

Jätkuvalt on üleval küsimus, et kuidas see Tapa linna "pommiauguks" olemine on seotud keskpolügooniga?
Kus kohas ma sidusin omavahel pommiaugu, Tapa linna ja keskpolügoni?
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

isonts kirjutas: 23 Mär, 2024 17:22
Lemet kirjutas: 23 Mär, 2024 16:52
Enamus sealsetest kirjutistest on paraku täielik sõnnik ja teemast mööda, mida sinna kogunenud igasugused uhhuud toodavad ja samasugused uhhuud takka kiidavad
On sul selle teooria tõestuseks mõni uuringu viide anda?
Mina olen konkreetne tõestus. Püüe sealseid otseseid valesid arvude bõi faktidega kummutada (Euroopa suurim polügoon, ameerika sõjardite nõudel rajatav NATO baas etc) lõppes kiirelt grupist väljaviskamisega
https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12027 ... uttes-ules
kummuta seal artiklis väljatoodud fakte ja kummuta seda video lõiku samuti
Oot-oot? Kuidas nüüd nii sujuvalt üle juba uuele asjale hüpati - uus asi mängu toodi? Kas see Maalehe artikkel on kuidagi selle feissarigrupiga üks ja sama asi või? Kas see artikkel peaks nagu kuidagi näitama, et see feissarigrupp polegi mingi uhhuude orgia?

Aga muidu tore demagoogiavõte, sul isonts - kui keegi mingi asja kohta midagi tõestab, siis lükata talle uus asi ette ja lükaku see ka ümber. Ja kui ta seda ei tee, siis järelikult polnud ka eelmise asja tõendamine mitte midagi väärt.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

isonts kirjutas: 23 Mär, 2024 16:16 https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12027 ... uttes-ules
Jutt jutuks, aga see video seal artiklis paneb inimestele ainult kaastundma.
Mul ka lapsed ärkavad öösiti vahel nutuga üles. Lähim polügon on ca 20km. Ilmselgelt selle paugutamise süü.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
isonts
Liige
Kontakt:

davidsoniharald kirjutas: 23 Mär, 2024 18:41
isonts kirjutas: 23 Mär, 2024 16:16 https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12027 ... uttes-ules
Jutt jutuks, aga see video seal artiklis paneb inimestele ainult kaastundma.
Mul ka lapsed ärkavad öösiti vahel nutuga üles. Lähim polügon on ca 20km. Ilmselgelt selle paugutamise süü.
Kas sul on sama hästi laskmist kosta nagu selles artikklis välja toodud videos?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

isonts kirjutas: 23 Mär, 2024 17:11
Fucs kirjutas: 23 Mär, 2024 16:41
isonts kirjutas:Keskpolügoni ümber polnud enne mitte midagi ja ei ole ka täna mitte midagi märkimisväärset. Seega ei saanud keskpolügoni rajamine mitte midagi ka muuta. Pommiauk oli enne ja samsugune pommiauk on ta ka täna.
Keskpolügooni maaeraldise vahetus läheduses ehk kõrval (kuni 1km kaugusel polügooni piirist) on:

Hoonestatud/elanikega kinnistud:
Läsna küla: Nõmmoja-Saare;

Pommiauk?
Mida sa tõestada üritad? Et keskpolügoni ümber elavad inimesed. Mida see muudab? Ma nimetasin pommiauguks Tapa linna võrrreldes Võruga.
Sa kirjutasid:
isonts kirjutas:Keskpolügoni ümber polnud enne mitte midagi ja ei ole ka täna mitte midagi märkimisväärset.
Akf Fucs lükkas selle ümber, kusjuures sinu tsitaadist seda veel eraldi alla joonides. Ma tõesti ei saa aru, millest sa aru ei saa.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline