Nii et need 2022. aasta veebruaris Kiievi alla jõudnud Vene sõjaväe kolonnid polnud Ukraina vallutamiseks, vaid neutraliteedi tagamiseks?Varro Vooglaid
Mingit terve Ukraina vallutamise ja hävitamise plaani ei ole Venemaal reaalselt olnudki – eesmärgiks on olnud tagada Ukraina neutraliteet ehk NATO Ukrainasse laiendamise ärahoidmine.
Kremli troll vooglaid
Re: Kremli troll vooglaid
Ei, ainult Kiievi vallutamiseks 
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
Madis Reivik
- Liige
- Kontakt:
Teine kaabuga "patrioot" just vatras raadiost kuidas venemaa ei taha sõda ja kuidas vastik Eesti on provotseeriv ja agressiivne.
Kui putin ja Trump tülli lähevad, huvitav kuidas siis küll sellistel poolte valimine läheb ?
Pea hakkas valutama, poleks pidanud kuulamagi. Väga jäle.
Kui putin ja Trump tülli lähevad, huvitav kuidas siis küll sellistel poolte valimine läheb ?
Pea hakkas valutama, poleks pidanud kuulamagi. Väga jäle.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
See on üsna levinud vene propaganda narratiiv, et ekremehed "tahavad vaid rahu" - st et taeva pärast Moskva militaarsele laiutamisele keegi vastupanu ei osuta.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Varrol kui väsimatul rahu eest võitlejal on Kremli autasu saada.Kui tahame, et Eestil oleks lootust püsima jääda, on hädavajalik heita aastakümnete jooksul ainumõeldavana sisse küntud vaenulikud hoiakud kõrvale ja omandada iseseisvale riigile omane mõtteviis – mõtteviis, mis seab eesmärgiks heanaaberlikud suhted kõigi naabritega, meeldivad nad või mitte, ning millest lähtudes on diplomaatia praktiseerimine oma rahvuslike ja riiklike huvide teostamiseks möödapääsmatult vajalik, kõige olulisem tööriist. Fundamentaalne muutus välispoliitilises mõtteviisis on tõesti kriitilise tähtsusega, sest vastasel juhul ootab meid varem või hiljem häving – mitte kujundlikus, vaid sõna kõige otsesemas tähenduses.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Heanaaberlikud suhted Venemaaga = alluvusvahekord
Näiteks kodakondsuse nullvariant, mida vene pool aastakümneid järjepidevalt nõudnud on.
Näiteks kodakondsuse nullvariant, mida vene pool aastakümneid järjepidevalt nõudnud on.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
Madis Reivik
- Liige
- Kontakt:
Agressiivne idiotism keeldub tunnistamast allutatud rahvaste fantastiliselt head käekäiku. Vepsalased ja vadjalased, elu nagu lill. Neenetsitest rääkimata.
orkidele vastu hambaid andnud Soome aga vireleb jubedas vaesuses ja lgbtqrnöü ikke all. Lapsi kastreeritakse otse tänaval jne.
Tolvan ei saa aru et tema sõnavabadus (ajuvabadus tegelikult) on võimalik ainult Läänes, venemaal oleks ta ammu juba kusagil nari all kongis.
orkidele vastu hambaid andnud Soome aga vireleb jubedas vaesuses ja lgbtqrnöü ikke all. Lapsi kastreeritakse otse tänaval jne.
Tolvan ei saa aru et tema sõnavabadus (ajuvabadus tegelikult) on võimalik ainult Läänes, venemaal oleks ta ammu juba kusagil nari all kongis.
-
Poti soldat
- Liige
- Kontakt:
Nullvariant kindlasti.
Eks ka vene keel riigikeeleks.
Ja muidugi tuleks hakata jälle korralikult austama "Hitlerivastase koalitsiooni" liikmeid (loe: Punaarmeed).
Venemaaga heanaaberlike suhteid promovad "konservatiivid" neid vaidluspunkte millegipärast ei taha väga mainida.
Varro on intelligentne mees, kes teab väga hästi mis juttu ta ajab ja kelle jutupunkte ta levitab, mis muudab ta ka märksa ohtlikumaks kui igasugu muud jaurajad.Madis Reivik kirjutas: ↑28 Veebr, 2025 12:44 Agressiivne idiotism keeldub tunnistamast allutatud rahvaste fantastiliselt head käekäiku. Vepsalased ja vadjalased, elu nagu lill. Neenetsitest rääkimata.
-
Madis Reivik
- Liige
- Kontakt:
Ma ei ole sellega nõus et tegemist on "intelligentsiga". Pigem on see mölarobotlik võõrsõnade pildumine, mida olen tähele pannud ka mõne 9.klassi haridusega külafilosoofi juures.
Intelligentsi on muidugi raske defineerida aga kitsarinnaline väljastpoolt tuleva agenda pidev vahutamine ei ole selle tunnus. Või on keegi lugenud mõnda vv esseed, arvustust vms ? Mina mitte. Prillid ja vest ei päästa.
Intelligentsi on muidugi raske defineerida aga kitsarinnaline väljastpoolt tuleva agenda pidev vahutamine ei ole selle tunnus. Või on keegi lugenud mõnda vv esseed, arvustust vms ? Mina mitte. Prillid ja vest ei päästa.
Selles osas sa küll eksid. See, et Varro räägib juttu, mis normaalsele eestlasele on vastuvõetamatu, ei tähenda seda, et ta mingi mölarobot on.Madis Reivik kirjutas: ↑28 Veebr, 2025 13:58 Ma ei ole sellega nõus et tegemist on "intelligentsiga". Pigem on see mölarobotlik võõrsõnade pildumine, mida olen tähele pannud ka mõne 9.klassi haridusega külafilosoofi juures.
Näiteks oli tal saatesari Ahto Lobjakaga ja seal pani ta küll vastaspoole ikka väga puhtalt paika. Ta oskab väga hästi argumenteeritult vaielda.
Ma ei tea, kas see on üldse enam võimalik, aga tundub, et Varrokese mõtted lähevad üha venemeelsemaks.
Justkui oleks heanaaberlikku suhte loomine mingi ühepoolne akt. Ja muidugi just Eesti on see, kelle tõttu need seni loomata on. Hakka või mõtlema, et just meie okupeerisime 1940. aastal oma idanaabri, hoidsime teda pool sajandit oma võimu all ja oleme pärast seda kuni tänaseni korraldanud kõikvõimalikke destabiliseerivaid ettevõtmisi alates pronksmässu õhutamisest kuni küberrünneteni ja just meie televisioon on täidetud saadetest, kus lubame oma naabri uuesti enda kaissu võtte.
Justkui oleks heanaaberlikku suhte loomine mingi ühepoolne akt. Ja muidugi just Eesti on see, kelle tõttu need seni loomata on. Hakka või mõtlema, et just meie okupeerisime 1940. aastal oma idanaabri, hoidsime teda pool sajandit oma võimu all ja oleme pärast seda kuni tänaseni korraldanud kõikvõimalikke destabiliseerivaid ettevõtmisi alates pronksmässu õhutamisest kuni küberrünneteni ja just meie televisioon on täidetud saadetest, kus lubame oma naabri uuesti enda kaissu võtte.
Jah, vastase alahindamine pole kunagi kellelegi õnne toonud.AMvA kirjutas: ↑28 Veebr, 2025 14:08Selles osas sa küll eksid. See, et Varro räägib juttu, mis normaalsele eestlasele on vastuvõetamatu, ei tähenda seda, et ta mingi mölarobot on.Madis Reivik kirjutas: ↑28 Veebr, 2025 13:58 Ma ei ole sellega nõus et tegemist on "intelligentsiga". Pigem on see mölarobotlik võõrsõnade pildumine, mida olen tähele pannud ka mõne 9.klassi haridusega külafilosoofi juures.
Näiteks oli tal saatesari Ahto Lobjakaga ja seal pani ta küll vastaspoole ikka väga puhtalt paika. Ta oskab väga hästi argumenteeritult vaielda.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
Madis Reivik
- Liige
- Kontakt:
Jällegi, ma ei alahinda vaid pigem põlgan selliseid kujusid.
Retoorika ei ole veel tarkus, intelligentne inimene ei kasutaks väitluses idiootse haardega hüperboole, argument ad homineid jms jura. Vaidluses kellestki ülesõitmine ei ole veel vaimne võit - ma ei usu et nt Hando Runnel vv-ga pikalt vaielda jaksaks.
Võimalik et minu eeldus et intelligentne käib komplektis kultuursega - on vale
Retoorika ei ole veel tarkus, intelligentne inimene ei kasutaks väitluses idiootse haardega hüperboole, argument ad homineid jms jura. Vaidluses kellestki ülesõitmine ei ole veel vaimne võit - ma ei usu et nt Hando Runnel vv-ga pikalt vaielda jaksaks.
Võimalik et minu eeldus et intelligentne käib komplektis kultuursega - on vale
Tema eesmärk on oma valijatele muljet avaldada, mitte "vaimne võit", tähendagu see mida tahes.Madis Reivik kirjutas: ↑28 Veebr, 2025 15:00Retoorika ei ole veel tarkus, intelligentne inimene ei kasutaks väitluses idiootse haardega hüperboole, argument ad homineid jms jura. Vaidluses kellestki ülesõitmine ei ole veel vaimne võit
Muidugi on.Madis Reivik kirjutas: ↑28 Veebr, 2025 15:00Võimalik et minu eeldus et intelligentne käib komplektis kultuursega - on vale![]()
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
-
Madis Reivik
- Liige
- Kontakt:
Kui nii siis nii. Intelligentne troll etendab lollidele tarka inimest.
Mõni teravam ja vabam pliiats, nt JK Raid suudaks ilmselt tüübilt katuse ära sõidutada, vv "vähemad vennaksed" on ju vahepeal oma oponente isegi surmaga ähvardanud duellile kutsumise kaudu
Aga vv intelligents hoiab teda väärilistest vastastest eemal.
Mõni teravam ja vabam pliiats, nt JK Raid suudaks ilmselt tüübilt katuse ära sõidutada, vv "vähemad vennaksed" on ju vahepeal oma oponente isegi surmaga ähvardanud duellile kutsumise kaudu
Aga vv intelligents hoiab teda väärilistest vastastest eemal.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline