TUVASTADA tulirelv
kõige lihtsam on kuuma nafta sisse likku ,seal hoiad teda ikka oma nädala.Peale seda proovid paakunud kihi kättesaada kasutades harja,siis laseda WD40-ga üle ja paned veel mmingiks ajaks likku,siis lased jälle wd40 ja kui oled ta puhtaks saanud võid värvitu autovahaga ületõmmata.Mina olen nii teinud ja asi on õnnestunud siiani.Ei tea kas see on kõige õigem kuid ma pole siiani midagi paremat välja mõelnud.
Muideks lahe foorum on see 

Nn. "roostesurmad" ei suuda eriti pehmendada paakunud saasta (oksüdeerumise jäägid+liiv jne.) seega ei pääse nad ka selle sita alla toimima ja tulemus jääb ebaühtlane. Halb on ka see, et annavad esemele ebaloomuliku värvi (hall, süsimust, violetne) - on need ju mõeldud metallpinna töötlemiseks enne värvimist. Võid muidugi selle, mis venelane tukist järgi jäänud, roheliseks värvida
Spetsiaalseid segusid reklaamitakse telepoes iga päev - telepoes teevad nad kõike, kodus mitte m*****i! Lihtsaid lahendusi pakutakse veel ka kirikus.

Spetsiaalseid segusid reklaamitakse telepoes iga päev - telepoes teevad nad kõike, kodus mitte m*****i! Lihtsaid lahendusi pakutakse veel ka kirikus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline