NOTŠNOI POZOR - Kamp neobolševikke, ei muud

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
thor199
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas thor199 »

Wiking!

Oled väga patriootlik härra oma sõnades kuid kahjuks tegudes see välja ei paista. Vähemalt kui võtta aluseks seesama pronkssõdur.
Ma ei tea kas sina oled kuidagi selle kõigega mis selle ümber toimub seotud kuid hindaksin kogu seda üritust hindega 0.

Kõik härrade "rahvuslaste" viimaste aegade üritused on olnud üks suur fiasko. Alates Lihulast jne.

Vigasid ei ole vaja kaugelt otsida. Kui härra Wiking, te suudaksite enne kui vastama hakata siinsamas foorumis kellelegi korra sisse hingata ja minna mõelda rahulikult mida teine inimene ütles saaks juba tubli sammu edasi. Kui kodanik veltu oli lihtsalt sihipärane provokaator kes nautis oma teiste inimeste närvi ajamist ja ajas eesmärgikindlat demagoogiat et rohkem vahtu üles ajada siis sina teed seda teadmatult.
Kuidas saab riiki ja rahvust aidata inimene kes ei suuda kontrollida oma emotsioone ning argumenteeritud vestluse pea-peale pöörata, tuhnides mitteolulistes ja asjasse mittepuutuvates detailides, pidurdades sellega sisulise lahendusi otsimist või viies seda mitu sammu tagasi ?

Algatuseks härrad patrioodid tehke selgeks mille nimel te võitlete ! Kas selles maailmas mille nimel te võitlete on Teile kohta või on Teie võitlus lõputu ?

Paljudel teist on suureks eeskujuks Adolf Hitler. Aga tundub, et enamusel teist pole mitte kõige vähematki arusaama sellest kuidas käituks Suur Juht tänases olukorras !
Kõik mis te suudate on mingite loosungite ümberkirjutamine ja see on ka kõik. Ei mingit plaani, ei mingit sihti.
Kas Adolf võitles kujudega ? Ei. Adolf koondas oma rahva ühtseks rusikaks , et ehitada nullist üles riik ja rahvas. Nüüd võiks ühtlasi möelda ka olukorrale mis valitses tol ajal Saksamaal, majandus, väärtushinnagud jne ning sellele kuidas need sobivad tänase päevaga.

Inimesed kes on tõsiseltvõetavad, kelle sõnadel ja tegudel on kaalu, inimestel kes Adolfi mõistes on elamist väärt mõtlevad tänasel päeval selle peale kas osta omale plasmateleviisor või lapsele roller. Need kellel veel ehk nii hästi ei lähe plaanivad korteriremonti või ilusamat autot.
Tänases Eestis on korralikest töökätest´, inimestest kes suudaks naela seina lüüa või mõnda mutrit keerata, tõsine puudus. Sellised lõugade laksutajad kes käivad kuju ümber karjumas ja ei suuda hoolimata tahtmisest seda kõrvaldada ei võta keegi tõsiselt. Kuigi enamus eestlastest seda kuju seal näha ei sooviks.

Nagu ma ütlesin, kui miskit on vaja teha siis tuleb seda teha. Mitte käia lipukestega vehkimas.
Toon lihtsalt näite. Rasketehnika rent on 400 krooni tund. Vene lintraktor maksab mingi odavam 20 tuhat. Kokku maks 25 000. Jagada see 50-mne "rahvuslase" vahel on 500 eek per nägu. Kogu üritus kokku ajaliselt 4 tundi. Ja kuju oleks olnud kadunud.
Keegi oleks riskinud rahatrahvi või halvemal juhul paariaastase vabadusekaotusega. Rahvas oleks olnud rõõmus ja uskuge, toetusfondi oleks laekunud summad "patuoina" ja kulude toetuseks ning oleks kõvasti üle ka jäänud. "patuoina" seesugune "kriminaalne" minevik oleks talle tulevase eestimeelse tööandja juures olnud ainult plussiks, otsustusvõimeline, teotahteline ning julge töötaja on präänikuks igale firmale.

Aga nagu näha puudub tegelik teotahe ja peale sõnadega vehkimise ning vastase solvamise muuks te võimelised pole. Rääkimata sellest, te ei suuda või ei taha isegi aru saada kes on Teie poolt !

Ma lähen nüüd juba hoogu aga kuna tundub, et kõik puhkavad ja mina ainukesena töötan siis jätkan :)

Kas probleemidega võideltakse nii, et kui on kari näljaseid kellel pole süüa ning nende ainuke lootus on mingi puuslik keda kummardada siis nende nälja rahuldab selle puusliku lõhkumine arvates, et nüüd hakkavad kartulit kasvatama ? Vale. Ainuke mis nad teevad on kättemaksuks vastaste "puuslike" lõhkumine. Ja nii see siis lõputult käibki kuni kõigil "nälg" majas.

Kui mõelda, on olemas igasugu võimsaid "relvi" millega rahvust kaitsta ja muulasi kas integreerida või neid kes ei soovi sundida lahkuma.
Kõik seaduslikud vahendid.

Algatuseks pange oma jüngrid mööda linna ringi käima. Igal pool kus teenindaja räägib mitte eesti keeles, kirjutage kaebus keeleinspektsiooni. Nõudke ja kontrollige,et olukord muutuks. Järjekindlalt. Seni kuni on tulemus. Kui kodanik ei suuda või ei soovi riigikeelt osata on ta lõpuks sunnitud lahkuma.
Need kes jäävad saavad ka lugeda eestikeelset meediat ja sellega kaasnevalt saavad osa informatsioonist mis neile siiani kunagi kohale ei jõua jne jne.

Järjekindlus ja reaalsete probleemidega tegelemine on see mis annab põhjuse Teid ja Teie tegusid austada. Mitte tühja jutu-kisa kära tegemine puusliku ümber või teiste eestlaste venelasteks nimetamine juhtudel kui nad teie tühja keksimist ei väärtusta.

Siiani reaalseid tulemusi pole. Loodan väga, et tulevad. Mina isiklikult ei hakka kunagi reaalselt poliitikas osalema. Mu elu on ilmagi piisavalt huvitav kui nüüd mõned viimased igavad tööpäevad välja arvata.
Kuid sellisele asjalikule parteile-organisatsioonile oleks ma nõus iga palgapäev liikmemaksu maksma !
Iialgi ei kohta me rebast, kellel oleksid humaansed kavatsused hane suhtes, nii nagu ka kassi, kes sõbrustaks hiirtega.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Ma tänan Thor199, sellel jutul on tõetera sees, mida sa räägid :!: Ei ole pronksmehega seotud, kuna sealsed piketid võttis oma õlule kodanik, keda ei tunne-usalda suurem osa rahvuslasi(vo ma eksin, aga ta saab ennast tõestada) ja vahepeal tundus asi juba eelseisvate valimistega seotud olevat. Hetkel jälgime kaugele viivad tema ponnistused. Ja kui ei, mis tundub nii olevat, siis tuleb mõelda midagi konkreetsemat.

Lihulas, nii monumendi äraviimisel, kui ka selle röövimisel, olin kohal. Seda siin kirjeldada, mis toimus seal, pole mõtet, kes ise oli nägi, kuidas kumminuudid välkusid, aga rahvas ei taganenud, kuniks tuli gaas.. Seal polnud rahval võimalik seda mitte kuidagi muudmoodi takistada kui relvadega. Aga sa saad isegi aru, et selliseid trumpe idanaabrile lauale mängida ei saa.

Jah, ma olen igati päri sinu mõtetega kasvõi alustades keele austamisest. Aga siin on näha ka seda, et sa neid ringkondi ei tunne, sest rahvuslased praegu pole veel pronksmehe juures oma tegusid näidanud. Tunneksid seda Vennaskonda üle Eesti, siis sa siin osasd õpetussõnad võid julgelt oma lastele jätta. Kõik me teame, mis toimub. Väikestest asjadest võib saada kord suur :!:
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Milline siis oli võitjate austus langenute vastu? Kui NL -i ajal mööda maad ringi sõitsite nägite kõikjal ainult võitjate obeliske.Tundus nagu teisel pool polnudki langenuid sest ühtegi kalmistut polnud.Suurematelt kalmistutelt,nagu Maarjamäe jne.Veeti surnud prügimäele.Tavaline oli,et kalmistutele lihtsalt ehitati majad peale.Siivertsid ehitati keset kalmistut peldik ka vanad parunite hauad kaevati sõdurite poolt lahti. On väga küsitav kas nende venelaste obeliskide alla üldse niipalju ongi maetud,kui seal kirjas on? Platse vaadates ja arve võrreldes ei lähe asi kuidagi kokku.Ka on metsad siiani täis venelaste konte,kes tegelikult nagu peaksid olema maetud.Igasuguseid vene otsimisgruppe aga huvitavad just eeskätt saksa langenud.Ei tea,kas austusest sakslaste vastu? Mul on see pronksmees juba lõplikult üle visanud,ainult üks häda teisega. Ja veel ütleksin ma nendele,kes on muust rahvusest ja arvavad,et neile siin liiga tehakse: Mina ei ole ka mitte eestlane,kuid ometi räägin siinset keelt ega nõua,et kõik peaksid minu esivanemate keelt rääkima.Samuti ei nõua ma,et kõik peaksid nüüd minu esivanemate kultuuri austama.Siinkohal on võimalusi ainult kaks: Kas austatakse rahvast ja kombeid,kus elatakse või tuleb lihtsalt oma kodumaale kolida.Ei saa aru inimestest,kes on siin 60 aastat elanud aga oskavad öelda ainult,tere,kurat ja fashist.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

thor199

Tubli tõesti asjalik ja läbimõeldud jutt.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

Thor199

Asjalik jutt.
Kui ollakse rahvuslane ja tahetakse midagi saavutada tuleks seda teha mõistuse ja järjekindlusega. 8)

PS.

Ütlen seda kui oponent.
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Kasutaja avatar
Sasha
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sasha »

Thor199i jutt on puhas provotseerimine. Rahvuslaste koht on seal, kus nad on igas Euroopa riigis -- poliitilises prügilas, muude marginaalide vahel. Mõnitada neid palvega "tehke midagi" on puhas vastutusetus.

Vastupidi, rahvuslaste noorte sees peaks tegelema arendustööga, ajukäärude arvu suurendamisega, maailmavaadete laiendamisega. Las liikuvad oma arvamustes mainstreami poole, mitte äärmustesse. Reisivad, suhtlevad naabritega, teiste inimestega, teistes keeltes. See ongi see võlunipp, millest Raudrist mind küsis. Mitte-eestlased soovivad saada eestlasteks või näha oma lapsi eestlastena ainult kui tegemist on normaalselt areneva rahvusega. Mitte pika vihaga paranoikutega.

"Tehke midagi" on mitte venelaste pogrommide korraldamine, vaid palju mõistlikum tegevus oma rahva jaoks: sünnitage ometi endale lapsi, tehke rohkem eestlasi. Iive on jätkuvalt negatiivne; muulasi integreeruda te ei oska/ei soovi -- surete ju välja enne kui kõik "valed" mälestussambad eemaldate ;)
Maximus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Maximus »

Sasha kirjutas:Thor199i jutt on puhas provotseerimine. Rahvuslaste koht on seal, kus nad on igas Euroopa riigis -- poliitilises prügilas, muude marginaalide vahel.
:lol: Siis on ju ka sinu koht prügilas ka sina oled rahvuslane ainult venerahvuslane.
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

No seda Thori "asjalikku" juttu lugesin, kuni märgiti ära, et paljudel siin on iidoliks Hitler... Jõudsin sealtmaalt järeldusele, et kõik kes vihkavad nõukogude võimu, on kohe Aadolfi austajad. No ei usu, et rahvuslaste hulgas leidub Aadolfi austajaid, küll ilmselt aga Rebase ja Nugiseksi austajaid.

Ja Sasha ehk selgitaks, milles siis seisneks see integreerimine?

Kas ma pean siis suures integreerimishoos kamba sibulaid lasnamäelt käekõrval eesti keele kursustele vedama, kuna nad pole seda ise 15aasta jooksul suvatsenud teha?
Või peab viimne kui eestlane kiirkorras õppima ära vene keele ja riik peab tingimusteta minema kakskeelse peale üle?

Mujal maailmas ei integreeri keegi kurat ei türklasi ega kurde ega muid immigrante, keegi ei teeks mulle soome siirdudes integratsioonihoos välja tasuta soome keele kursusi. Mis imeriik siis see Eesti on, et ta peab laiskade muulaste pärast end lõhki rabelema?
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Wiking kirjutas: Kas sa arvad, et sinu KL'is olnud vanaisa ei teeks midagi hullemat, kui ta näeks "Dozori" käelinte kandvaid, Eesti Kaitseväest "hüppes" olevaid muukeelseid noorukeid, kes südamerahuga telemeestele puhtasõnalise ähvarduse, mis kõlas "vaadake ette, millega mängite eestlased, meid on EKV's 60%!" esitasid. See on minuarust tunduvalt hullem ja see sama "Dozor" lasi neil südamerahuga öösel pronksrimaka juures patrullida.

Tee endale selgeks Eesti kaitseväelase kaks põhilist asja
1. Kaitseväelane täidab käsku, mitte ei tee isetegevust
2. Kaitseväelane ei ähvarda ega räuska avalikult, vaid teeb, kui tarvis
Kui sa nendest aru ei saa, siis pole meil milleski rääkida. Need eristavadki sõjaväge relvastatud bandest.

Seetõttu ei ole kaitseväelase nime väärt ei need dozornikud ega ka too isehakanud diversant. Punkt.

Minu vanavanaisa, kes oli Vabadussõjas, hiljem Vapside liikumises ja aktiivne Kaitseliitlane, arvan, et seda kuuldes otsiks ammu juba "toru". EKL koosnes enne II MS rahvuslastest, selle lõid rahvuslased, täpsemalt Vabadussõdalased

Selliste koht ei ole Kaitseväes. Igal võimalikul juhul "torude" haarajad ja muidu rusikatega vehkijad kipuvad reaalses lahingus puuduliku distsipliini tõttu kiirelt laiali jooksma. Ajaloos korduvalt kontrollitud asi, meenutame kasvõi Pullapää sündmusi.

Eriti mind hämmastab see, et nende "hüppes" olnud noorukite kariswtuseks jäi vaid kartsas istumine. Kuigi esinetti EKV mundreis ähvardusega riigi aadressil, kandes teise organisatsiooni lisatunnuseid - selliste koht pole EKVs :!:

Kas sa tead või sa arvad? Kaitseväe määrustikud ei tunne ajateenistuse lõpetamist ajateenija poolse määrustiku rikkumise alusel. Ju siis kaitseväe määrustikud ei luba rakendada suuremat karistust ja mõni kuu togimist väeosas on kindlasti mõjuvam karistus kui sõjaväest välja viskamine, mis sellistele vantidele vaid poliitilist kapitali lisab. Ikkagi märtrid või nii.

Ma kahjuks ei saa nõustuda sinu väidetega, et "ND" käitub paremini. Lihtsalt mängitakse eestlaste tunnetel, ise sellest rõõmu tundes.
Ma ei väitnud, et nad oleks paremad või paremini käitunud, kuid nende tegevus oli paremini läbimõeldud ja võimaliku skandaali tekkimisel oleks nad puhtad poisid, muinsuskaitsjad ja nii edasi olnud.

Mis vastu pandi? Saadeti 20-a joobes nolk sinimustvalget ausambale viskama või? Või lauldi vigaselt Eesti hümni või? Õnneks taibati sinna ka tänavalt rahvast kutsuda, muidu oleks asi puhta eneseupitamisena tundunud.
Viimati muutis Kapten Trumm, 11 Juul, 2006 20:35, muudetud 2 korda kokku.
motofassist
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas motofassist »

thor199 kirjutas:Wiking!

Oled väga patriootlik härra oma sõnades kuid kahjuks tegudes see välja ei paista. Vähemalt kui võtta aluseks seesama pronkssõdur.
Ma ei tea kas sina oled kuidagi selle kõigega mis selle ümber toimub seotud kuid hindaksin kogu seda üritust hindega 0.

Kõik härrade "rahvuslaste" viimaste aegade üritused on olnud üks suur fiasko. Alates Lihulast jne.

Vigasid ei ole vaja kaugelt otsida. Kui härra Wiking, te suudaksite enne kui vastama hakata siinsamas foorumis kellelegi korra sisse hingata ja minna mõelda rahulikult mida teine inimene ütles saaks juba tubli sammu edasi. Kui kodanik veltu oli lihtsalt sihipärane provokaator kes nautis oma teiste inimeste närvi ajamist ja ajas eesmärgikindlat demagoogiat et rohkem vahtu üles ajada siis sina teed seda teadmatult.
Kuidas saab riiki ja rahvust aidata inimene kes ei suuda kontrollida oma emotsioone ning argumenteeritud vestluse pea-peale pöörata, tuhnides mitteolulistes ja asjasse mittepuutuvates detailides, pidurdades sellega sisulise lahendusi otsimist või viies seda mitu sammu tagasi ?

Algatuseks härrad patrioodid tehke selgeks mille nimel te võitlete ! Kas selles maailmas mille nimel te võitlete on Teile kohta või on Teie võitlus lõputu ?

Paljudel teist on suureks eeskujuks Adolf Hitler. Aga tundub, et enamusel teist pole mitte kõige vähematki arusaama sellest kuidas käituks Suur Juht tänases olukorras !
Kõik mis te suudate on mingite loosungite ümberkirjutamine ja see on ka kõik. Ei mingit plaani, ei mingit sihti.
Kas Adolf võitles kujudega ? Ei. Adolf koondas oma rahva ühtseks rusikaks , et ehitada nullist üles riik ja rahvas. Nüüd võiks ühtlasi möelda ka olukorrale mis valitses tol ajal Saksamaal, majandus, väärtushinnagud jne ning sellele kuidas need sobivad tänase päevaga.

Inimesed kes on tõsiseltvõetavad, kelle sõnadel ja tegudel on kaalu, inimestel kes Adolfi mõistes on elamist väärt mõtlevad tänasel päeval selle peale kas osta omale plasmateleviisor või lapsele roller. Need kellel veel ehk nii hästi ei lähe plaanivad korteriremonti või ilusamat autot.
Tänases Eestis on korralikest töökätest´, inimestest kes suudaks naela seina lüüa või mõnda mutrit keerata, tõsine puudus. Sellised lõugade laksutajad kes käivad kuju ümber karjumas ja ei suuda hoolimata tahtmisest seda kõrvaldada ei võta keegi tõsiselt. Kuigi enamus eestlastest seda kuju seal näha ei sooviks.

Nagu ma ütlesin, kui miskit on vaja teha siis tuleb seda teha. Mitte käia lipukestega vehkimas.
Toon lihtsalt näite. Rasketehnika rent on 400 krooni tund. Vene lintraktor maksab mingi odavam 20 tuhat. Kokku maks 25 000. Jagada see 50-mne "rahvuslase" vahel on 500 eek per nägu. Kogu üritus kokku ajaliselt 4 tundi. Ja kuju oleks olnud kadunud.
Keegi oleks riskinud rahatrahvi või halvemal juhul paariaastase vabadusekaotusega. Rahvas oleks olnud rõõmus ja uskuge, toetusfondi oleks laekunud summad "patuoina" ja kulude toetuseks ning oleks kõvasti üle ka jäänud. "patuoina" seesugune "kriminaalne" minevik oleks talle tulevase eestimeelse tööandja juures olnud ainult plussiks, otsustusvõimeline, teotahteline ning julge töötaja on präänikuks igale firmale.

Aga nagu näha puudub tegelik teotahe ja peale sõnadega vehkimise ning vastase solvamise muuks te võimelised pole. Rääkimata sellest, te ei suuda või ei taha isegi aru saada kes on Teie poolt !

Ma lähen nüüd juba hoogu aga kuna tundub, et kõik puhkavad ja mina ainukesena töötan siis jätkan :)

Kas probleemidega võideltakse nii, et kui on kari näljaseid kellel pole süüa ning nende ainuke lootus on mingi puuslik keda kummardada siis nende nälja rahuldab selle puusliku lõhkumine arvates, et nüüd hakkavad kartulit kasvatama ? Vale. Ainuke mis nad teevad on kättemaksuks vastaste "puuslike" lõhkumine. Ja nii see siis lõputult käibki kuni kõigil "nälg" majas.

Kui mõelda, on olemas igasugu võimsaid "relvi" millega rahvust kaitsta ja muulasi kas integreerida või neid kes ei soovi sundida lahkuma.
Kõik seaduslikud vahendid.

Algatuseks pange oma jüngrid mööda linna ringi käima. Igal pool kus teenindaja räägib mitte eesti keeles, kirjutage kaebus keeleinspektsiooni. Nõudke ja kontrollige,et olukord muutuks. Järjekindlalt. Seni kuni on tulemus. Kui kodanik ei suuda või ei soovi riigikeelt osata on ta lõpuks sunnitud lahkuma.
Need kes jäävad saavad ka lugeda eestikeelset meediat ja sellega kaasnevalt saavad osa informatsioonist mis neile siiani kunagi kohale ei jõua jne jne.

Järjekindlus ja reaalsete probleemidega tegelemine on see mis annab põhjuse Teid ja Teie tegusid austada. Mitte tühja jutu-kisa kära tegemine puusliku ümber või teiste eestlaste ????? nimetamine juhtudel kui nad teie tühja keksimist ei väärtusta.

Siiani reaalseid tulemusi pole. Loodan väga, et tulevad. Mina isiklikult ei hakka kunagi reaalselt poliitikas osalema. Mu elu on ilmagi piisavalt huvitav kui nüüd mõned viimased igavad tööpäevad välja arvata.
Kuid sellisele asjalikule parteile-organisatsioonile oleks ma nõus iga palgapäev liikmemaksu maksma !
Tõesti suurepärane näide targast ja haritud inimesest!!!
:lol:
Kas sinu silmis on Hitler ainult relvaga tapmas?
Kas tead ka tema kultuurseid külgi ja saavutusi?
Ka mina pean tast lugu,kuid iidol olen mina ise.

Kui mõni siin kommunismi ``suurkuju´´ kummardaks vean kihla ,et sa hoidnuks suu kinni.
Wiking
Liige
Kontakt:

Tee endale selgeks Eesti kaitseväelase kaks põhilist asja
1. Kaitseväelane täidab käsku, mitte ei tee isetegevust
2. Kaitseväelane ei ähvarda ega räuska avalikult, vaid teeb, kui tarvis
Kui sa nendest aru ei saa, siis pole meil milleski rääkida. Need eristavadki sõjaväge relvastatud bandest.

Seetõttu ei ole kaitseväelase nime väärt ei need dozornikud ega ka too isehakanud diversant. Punkt.

Sina ei tule mulle määrustikku õpetama :!: See on mul olnud alati selge. PUNKT :!: :!: :!:

Kes oli see Kaitseväelane, kes avalikult räuskas :?: Kui mõtled Jüri Liim'i, siis tema pole tegevteenistuses ja loe natuke PÕHISEDUST, ENNE KUI SIIN HOOPLED :!:
Selliste koht ei ole Kaitseväes. Igal võimalikul juhul "torude" haarajad ja muidu rusikatega vehkijad kipuvad reaalses lahingus puuduliku distsipliini tõttu kiirelt laiali jooksma. Ajaloos korduvalt kontrollitud asi, meenutame kasvõi Pullapää sündmusi.
:D Räägi meile Pullapää sündmustest :!: Nagu sa väidad "kipuvad reaalses lahingus" - äkki tahad Meile ka rääkida :!: Mis lahing toimus Pullapääl kui sa selle näiteks tõid :?: Armetu jutt :!: :!: :!:
Mis vastu pandi? Saadeti 20-a joobes nolk sinimustvalget ausambale viskama või? Või lauldi vigaselt Eesti hümni või? Õnneks taibati sinna ka tänavalt rahvast kutsuda, muidu oleks asi puhta eneseupitamisena tundunud.
"Anna andeks", aga selline tühikargajalik jutt ei näita midagi :lol: , pealegi veel asjast, millest sina midagi ei tea. Või sina käisid üritust orgunnimas ja tänavalt rahvast kutsumas :?: Või siis kes saatis või kes kutsus? Tarku mehi kapis, Meil vaja ei ole olnud, seda näitab ajalugu küll
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Vaata, kui ma lähen Nõmmel öösel jalgsi koju ja koerad mu peale hauguvad, siis lähen vaikides edasi ega viska käpuli ega hakka vastu haukuma. See on lühidalt minu seisukoht mõttetust vaidlusest Kaitseväe, tegutsemise ja distsipliini kohta.

Mõtle selle üle.
Viimati muutis Kapten Trumm, 11 Juul, 2006 21:12, muudetud 1 kord kokku.
Wiking
Liige
Kontakt:

Tundub, et see määrustik sul selge ei ole. Igatahes, nagu eespool kirjutasin, kaitseväelane täidab käsku ja tegutseb. Muud vennad kargavad niisama, nagu ka sina kahjuks siinses teemas.

Tundub, nagu siiski sina kargad niisama :!: Too esile mõni kaitseväelane :!: Ja sulle, rohelisele, selgituseks, et juhul kui J.Liim kuulub KL'i, on ta vaba oma otsustes, kui ta pole õppustel, ega muul viisil tegevteenistuses :!: :!: :!: Või tuleb siit veel mõni kaitseväelase nimi, kuhu su tolmuv jutuke peaks viima :?:
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Kaitseliitlane on ka kaitseväelane ja peab käituma ka vastavalt. Ka tsiviilelus ja väljaspool omi "juriidilisi" sõjaväelase piire. Kaitseväelane on peab olema eeskujuks igale tsivilistile. Selline räuskamine ja ähvardamine diskrediteerib kogu Kaitseliidu mainet. Kuidas kaitseväelaslik käitumine välja näeb, peaksid sa ju teadma, kuna ei vaja määrustiku õpetamist :)

Et ta ei käitunud nagu peab, näitaks ka hiljutine liikmeksoleku peatamine, mis süüdimõistva otsuse korral asendub ilmselt väljaviskamisega. Või KL käitus ka okupantide käsu järgi :?:
Wiking
Liige
Kontakt:

Kle naljamees, räägi mulle, kas Jüri Liim oli tegevteenistuses või :?: Kandis ta mundrit või :?: Või täitis ülesannet :?:

KAS TEAD, ET KAITSELIITLANE ON TEENISTUSÜLESANNET MITTE TÄITES JA ERARIIDES OLLES EELKÕIGE TSIVIILISIK :!: :!: :!: Kui sinusugused muidugi kitsekest ei pane ja ei vihja just, et see "onu" on kaitseliidus.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: parkija ja 3 külalist