REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
-
- Liige
- Kontakt:
Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria
Too üks näide oma hüperbooli kinnituseks (emotsinaalselt räuskav provakseri sõnavõtt siin foorumis).
Madis Reivik kirjutas:1 öö kartsas võiks meenutada et politseile ei tohi kallale minna.
Ega karts ei pea olema ämbri ja peksuga, lihtsalt selline minimalistlik voodi ja soe söök aga ilma feisbuugi ja telekata. Peaks mõjuma pooletoobistele "isemõtlejatele". Hommikul aetakse kell 7 üles, tagastatakse kell ja püksirihm ning aidaa.
Seda küll. Õks asi on protestimine ja meele avaldamine aga hoopis teisest puust on selle käigus politseinike lumepallidega loopimine jms tegevus. Kuidas nad ise matsu ei jaga, et sellisel juhul pööratakse kogu töhelepanu just sellele mida sealt tehti aga mitte nende sõnumile.
-
- Liige
- Kontakt:
Sõnumit pole ju, see on sama nagu keskmine maailma-superstaar laval, stringid ja võrksukad + ilutulestik, sest muusikat ei viitsiks keegi kuulata.
Röögid natuke Toompeal ja siis lähed teed kodus paar õlle ja mõtled et vot olen eesti mees (aga käitumine nagu internatsil)
Röögid natuke Toompeal ja siis lähed teed kodus paar õlle ja mõtled et vot olen eesti mees (aga käitumine nagu internatsil)

- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
kristjan82 kirjutas:PaganHorde kirjutas:Jajahkristjan82 kirjutas:Uudistest vaadates oli tänased sõnavõtud meeleavaldusel väga viisakad võrreldes foorumis Trummi ja co räuskamisega
https://elu24.postimees.ee/7445745/kiir ... koju-raisk
Võtab ja loeb koos mõne teisega veelkord mu lauset alustuseks uuesti ja proovib aru saada, mis kirjutasin. Vaadake enda räuskamist ja mõelge, kas olete nüüd nendest emotsionaalselt ülesköetud inimestest targemad? Üks osa rahvast laseb laseb Toompeal auru välja, teie siin ja DelfisHakka või uskuma vandenõuteootiat, et liigne süstimine teeb tigedaks
![]()
Igatahes mundrimehi oli muljetavaldavalt palju selle koguse meeleavaldajate kohta. 2007 roosa maja kaitsel olles oli eelpostiks meil ainult kaks
Kus sa minu räuskamist näed? Millest sa järeldad et ma olen süstitud? Võibolla peaksid ise võtma aega et ennast veidi selgemalt väljendada, selle asemel et demagoogiat edasi ajada.
kristjan82 kirjutas:PaganHorde kirjutas:Jajahkristjan82 kirjutas:Uudistest vaadates oli tänased sõnavõtud meeleavaldusel väga viisakad võrreldes foorumis Trummi ja co räuskamisega
https://elu24.postimees.ee/7445745/kiir ... koju-raisk
Võtab ja loeb koos mõne teisega veelkord mu lauset alustuseks uuesti ja proovib aru saada, mis kirjutasin. Vaadake enda räuskamist ja mõelge, kas olete nüüd nendest emotsionaalselt ülesköetud inimestest targemad? Üks osa rahvast laseb laseb Toompeal auru välja, teie siin ja DelfisHakka või uskuma vandenõuteootiat, et liigne süstimine teeb tigedaks
![]()
Vastus on "jah, oleme paremad". Vähemalt ei tea et mina, Trumm või keegi teine kes siin antivaksikutega vaidleb, oleks mõnele neist füüsiliselt kallale läinud, mõnitanud, tapmisähvardusi teinud või lihtlabaselt nutmaajamiseni nendega jauranud.. Mida aga antivaksikud on klienditeenindajate ja meedikutega palju praktiseerinud.
Väidetav "räuskamine". Tõlgendamise küsimus ja kisub sinna naiseliku "konfliktihalduse" poole.. a la "vaata kuidas sina minuga käitud, mulle teed ja ütled. Mina loen siit välja x,y,z kuriteod..". Enda süü pisendamine ja teise "süü" ülevõimendamine.
Mind hakkab ka nüüd lõpuks huvitama, kelle ja milliseid postitusi akf silmas peab.kristjan82 kirjutas:Vaadake enda räuskamist ja mõelge, kas olete nüüd nendest emotsionaalselt ülesköetud inimestest targemad?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Sai täna jalutatud Tallinnas Estonia puiesteel. Kella 15 ajal.
Autod sõidavad, annavad signaali. Midagi toimub, jälle...
Lähen Estonia teatri juures üle tee, ülekäigurajal, mul on roheline.
Ja veereb seal üks sõiduauto...pressib ennast ülekäigurajale aina lähemale ja lähemale, kuigi tal on punane.
Ja siis kukub signaalitama.
Tõuseb minu poolt vastuseks keskmine sõrm...järgmiseks keritakse autoaknad alla (ahve on masinas mitmeid) ja järgneb ropp sõim aknast, kui käru minema veereb...
Autod sõidavad, annavad signaali. Midagi toimub, jälle...
Lähen Estonia teatri juures üle tee, ülekäigurajal, mul on roheline.
Ja veereb seal üks sõiduauto...pressib ennast ülekäigurajale aina lähemale ja lähemale, kuigi tal on punane.
Ja siis kukub signaalitama.
Tõuseb minu poolt vastuseks keskmine sõrm...järgmiseks keritakse autoaknad alla (ahve on masinas mitmeid) ja järgneb ropp sõim aknast, kui käru minema veereb...

Pioneer/TT Pioneeripataljon, Tapa 2004/05
- Sam Beaver
- Liige
- Kontakt:
(aju)Vabaduse konvoi.Musashi kirjutas:...järgmiseks keritakse autoaknad alla (ahve on masinas mitmeid) ja järgneb ropp sõim aknast, kui käru minema veereb...
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
kristjan82 kirjutas: Hakka või uskuma vandenõuteootiat, et liigne süstimine teeb tigedaks![]()
Süstimine ei tee tigedaks. Inimesi teeb tigedaks see et mismoodi selleni tahetakse jõuda. Kasvõi kohtumenetluses on aabitsatõde et väga harva kaevatakse edasi sellepärast et loodetud kahe aasta türmi asemel määrati kolm. Edasi kaevatakse siis kui tunnetatakse et neid menetluse käigus ebaõigesti koheldi (professor Eerik Kergandbergi loengust).
Kui 2007 a meenutada siis ma läksin ühe kaaslasega paar ööd pärast Pronksiööd Tallinnas Sitsi mäe peale Vesta baari kuulama mida asjaosalised ise räägivad. See oli 24/7 venelaste joomaurgas ja öö jooksul astus läbi taksojuhte , prostituute, pätte kes tulid ainult lõuatäit viina võtma et minna kohe edasi kelleltki Googalt võlga välja peksma jne. Eestlased ja veel sellisel ajal olid väga haruldased külalised ja peaaegu igaüks tuli meie lauda korraks juttu puhuma. Ja peaaegu igaüks rääkis täpselt sama juttu - eino, et eks see ausammas oli vähe vales kohas jah ja teagi, võib-olla mujale sobib paremini aga mis seda niimoodi ja öösel varga kombel tehti ?
Need piirangud, vaktsiinipassid ja muu jura Eestis - seda on mitmed asjaosalised rääkinud et tegelik eesmärk on suunata-meelitada-sundida inimesed vaktsineerima. Eelmine president Kaljulaid nimetas seda "nügimiseks", viimati kirjutas tänases lehes Maris Jesse sama asja ja neid teema sees olnud sõnavõtjaid on vahepeal mitmeid olnud.
No täiesti vale tee ja persses kriisijuhtimine! Kas keegi arvas et need nügitavad tulevad tordi ja lilledega tänama?
Kuigi jah, vandenõuteoreetikuna võib pakkuda et see oli/on taotluslik. 2007 a märatsejate turjal sõitis Ansip lõpuni välja ja veel enne viimaseid riigikogu valimisi kirjutas Kaja Kallas mulle et "Vali meid, muidu tulevad venelased". Mu meiliaadress on internetist leitav, neid andmebaase müüakse ja genereeritakse automaatkirju. Ma võtsin tõsiselt, vastasin ja küsisin et venelased küll, Tallinnas on nad juba ammu võimul, rahvas metsa ära ei jookse vaid vastupidi - võetakse laenu et elama pääseda: Milline see positiivne programm siis on? Sellele ka vastati ja juba pikema kirjaga. Ma aimasin halba, tundus et pealiku asemel on keegi broileritest tööle aetud ja küsisin otse vastu et kes teist kirjutas mulle Kaja nime all? Aga ausalt! Sellele kirjale enam vastust ei tulnud. Kuid ma olen enam kui kindel et kui nüüd uued valimised tulevad kirjutab Kaja mulle jälle et "Vali mind, muidu tulevad antivaxxerid"

Lõhestatud rahvast on alati kergem valitseda, juba Vanast Roomast teada.
tunne oma kangelasi ja oma peaga mõtlejaid -
https://twitter.com/evateemad/status/1489291739445833732?s=21&fbclid=IwAR1pOrffLwE3CSMZUCUtDWkswqSAfw9vqwJQE5pgxI38X0ImHnScikY0Im8
Kui autot ei lastud Toompeale, siis autojuht hakkab rõhuma, et neil on sülebeebi ja ütleb naisele “näita krdi beebit rsk”
https://twitter.com/evateemad/status/1489291739445833732?s=21&fbclid=IwAR1pOrffLwE3CSMZUCUtDWkswqSAfw9vqwJQE5pgxI38X0ImHnScikY0Im8
Maamehed käivad päälinnas veidi auru välla laskmas,mis sest nüüd niiväga arutada, räägime edasi ikka viroloogiast ja paneme kasulikke linke ka.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kapten Trumm kirjutas:Kui tegelased, kes on patuga pooleks lõpetanud 9 klassi ja seejärel viimane 10a Soomes kipsi pannud, hakkavad oma peaga mõtlema sellistel keerukatel teemadel nagu pandeemia lahendamine, võib tulemuseks olla üllatavalt räme kelbas. Tegelt see ei tohiks ka üllatav olla. Kui natuke surfata nendel saitidel ja vaadata seal sõnavõtjate profiile FB-s, siis tundub, et seal on üsna levinud madal haridustase, "täiskohaga emme" ja "eluülikool" tüüpi seltskond.
Sellistele ongi lihtne jama ajada, sest nad on vastuvõtlikud "lihtsatele lahendustele" ega suuda mõelda, et alati polegi keerukal probleemil lihtsat järeldust. Ja loomulikult kõige targem ja eksimatum seltskond on alati "eluülikooli" haridusega.
See seletabki, mis mõne arvates on hea liiklusummikuid korraldada.
Õige! mul haridust vaid 5 aastat külakooli, 5km kodust kas liinibussiga või jala viltidega talvel ja siis pandi külakool kinni!! peale seda teise suurema küla kool, ja siis veel üks kool; "alustamata kõrgem" haridus mis tänapäeval võrdub baka kraadiga. 10 aastat soomes tööl, aga kipsi ligi veel ei lasta; see olevat kunstnikele kujude voolimiseks; aga vean betooni mis peaks ikka väga kõva sõna olema; peale kuivamist muidugi. ja tänu "oma peaga mõtlemisele" olen ikka ka kodumaal pidevalt käinud kui tahtmist on olnud mitte pool aastat nutnud-halanud "kroonikale" et koju ei saa tulla sest tagasi enam ei lasta jne. seega palun AKF-i sildistamisega ettevaatlik olla! ei nuta ega hala siin keegi kes tahab kodus käia, saadakse hakkama. tehakse süstid ja asi ants. ja keset nädalat Toompeale ka mässama ei sõideta!
aga teemasse. täna päeval poole kõrvaga kuulasin tööl Vikerraadiot, neil oma korrespondent tegi hommikust saati kohapealt lülitusi eetrisse. ja kuulates ühte intervjuud mässajaga mässaja autos siis viskas küll sita keema! mässaja mässajaks, andestagu issand neile sest nad ei tea ka ise mida teevad; aga tuntud reporter esines küll väga nõrgalt! noh et mille pärast mässad? noh ikka selle pärast et rahvas on väsinud maskikandmisest! krt, ja reporter ei täpsustanud selle umbisikulise vastuse peale et mis rahvast too küsitav esindab? ajab ju sita keema...
-
- Liige
- Kontakt:
Kogu see "konvoi" ja muu tsirkus on hea näide sellest, mis juhtub kui ahvikarjale lõvikonservi sööta.
Mässud ja revolutsioonid käivad iga päev ja inimesi langeb... Homsest on võrdlusmoment Helsinkiga http://convoyfinland2022.org
Samas on WHO teatanud, et piirangute aeg on Euroopas ümber. https://www.bbc.com/news/world-europe-60245273
Moameeste võit!
Samas on WHO teatanud, et piirangute aeg on Euroopas ümber. https://www.bbc.com/news/world-europe-60245273
Moameeste võit!
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
frantzus kirjutas:... aga vean betooni mis peaks ikka väga kõva sõna olema; peale kuivamist muidugi. ...
Hea, et sa Soomes töötad. Meil siin peaks betoon ikka kivistuma, mitte kuivama ...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline