REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Vasta
Mehto72
Liige

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas Mehto72 »

Kapten Trumm kirjutas:Lisaks ei mahu ka vaktsiinikahjude alla "kümned vaktsiinisurma surnud noored mehed, kellest peavoolumeedia ei räägi".
Ja samuti ka "viljatuks jäänud noored mehed, kellest ei räägita".

Äkki on probleem ikka selles, et vaktsiinivastased üritavad neid kahjusid näidata (valetada) palju suuremaks kui on tegelikkus.
Mina ei tea küll ühtegi inimest, kellel vaktsiin oleks enamat põhjustanud päevast kergest palavikust või peavalust.
Tõsiselt kohe.

Mul on tutvusringkond küllaltki väike, aga 2 näidet on olemas, ühel rasked seljavalud ja teisel käte ja jalgade suremine ja liikumisvõime vähenemine peale vaktsiini. Mõlemal juhul ei läinud see vaktsiini tagajärjena kirja, kuna sarnaseid probleeme oli neil olnud ka aastaid varem. Seega tõenäoliselt vaktsiin nõrgestas veidi organismi ja lõi välja kõige haavatamates kohtades. Ja sellise elulise näite tagajärjel on 2 perekonda ja lähisugulasi vaktsiini vastased. Polegi tarvis mingit konspiratsiooni või Varro sekti kuulumist.
richard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas richard »

Mõni nädal tagasi kirjutasin ühest patsiendist kes ecmo alt sai välja. Tal polnud varem ühtegi terviseprobleemi, perearstil käis viimati 10+ aastat tagasi. Nüüd vahepeal sai paariks päevaks koju, siis jälle haiglasse, nüüd siis tüsistusena veel bakteriaalne kopsupõletik tekkinud. Ajukahjustuse tõttu on mäluhäired ja liigub ratastoolis. Meedikust ema arvab, et on veel lootust, et ehk saab ikka käima. Ta pole kahjuks ainus selline. See on see jäämäe veealune osa mida keegi ei näe ja paljud ilmselt isegi ei taju. TA poolt räägitakse surmadest ainult. Mõnele piirangute vastasele tugitoolispetsialistile on ilmselt jäänud mulje, et haiglast lahkujad tulevad kõik kohe igapäevaellu tagasi. Tegelikult paljude ravi kestab veel pikalt edasi. Taastusravi on igale patsiendile erineva pikkusega, mõni käib seal paar kuud, teine 6 kuud jne. Mõne patsiendi elukvaliteeti muudab covid19 põdemine pöördumatult.

Huvitav, et teadusnõukogusse ei valitud Talvingu asemel kedagi samast klassist, näiteks Starkopfi? Aga ma arvan, et siiski tasuks tähelepanelikult kuulata mida räägivad Talving, Starkopf ja paljud teised erialaspetsialistid kes on väga hästi kursis nii intensiivravis, kui ka haiglas üldiselt toimuvaga.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla ülemarst Peep Talving ning Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatuse liige professor Joel Starkopf märkisid, et omikroni tüve haiguskulg ei erine märkimisväärselt delta tüve omast

https://www.err.ee/1608493289/haiglajuh ... gu-muutnud
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Mul on tutvusringkond küllaltki väike, aga 2 näidet on olemas, ühel rasked seljavalud ja teisel käte ja jalgade suremine ja liikumisvõime vähenemine peale vaktsiini. Mõlemal juhul ei läinud see vaktsiini tagajärjena kirja, kuna sarnaseid probleeme oli neil olnud ka aastaid varem. Seega tõenäoliselt vaktsiin nõrgestas veidi organismi ja lõi välja kõige haavatamates kohtades. Ja sellise elulise näite tagajärjel on 2 perekonda ja lähisugulasi vaktsiini vastased. Polegi tarvis mingit konspiratsiooni või Varro sekti kuulumist.
KAS nende sümptomite kohta kõrvalmõjude teavitus tehti?
Kui Sa räägid, et "Mõlemal juhul ei läinud see vaktsiini tagajärjena kirja", siis kuskohas see kirja ei läinud?

Kõrvalmõjude teatised on KÕIK iga nädal ära toodud. Ka need, mis vaktsineerimistagajärgedega seost ei oma ja siis ongi nii kirjutatud (vaata minu eelmist postitust).

Ehk, et kui nende Sinu poolt kirjeldatud kõrvalmõjude kohta tehti kõrvalmõjude teatis, siis need on kusagil mingi nädala kokkuvõttes ka ära toodud ja kui need kõrvalmõjud ei olnud spetsialistide (ravimiamet) poolt seotud vaktsineerimisega, siis on see ka niiviisi sinna kirja pandud.

Kui teatist ei esitatud, siis kus kohas need "kirja ei läinud"? Perearsti juures?
Ravimiametile esitavad teatiseid nii perearstid kui patsiendid või nende lähedased ise, kui perearst ei esita.
Kõrvaltoimetest teatamine

Kõigist vaktsineerimise järgsetest häirivatest kaebustest tuleks perearstile teada anda. COVID-19 vaktsiinide ohutusprofiili täiendavaks kirjeldamiseks peavad tervishoiutöötajad ametile teatama kõigist süsteemsetest ja tõsistest (sh paiksetest) kõrvaltoimetest, mille puhul peavad seost vaktsiiniga võimalikuks. Kui arst saadab teatise, ei ole vaktsineeritul tarvis teatist saata.

Vaktsineeritu võib teatada Ravimiametile (http://www.ravimiamet.ee – teata kõrvaltoimest) ka neist reaktsioonidest ehk kõrvalnähtudest, millel arsti hinnangul seos vaktsiiniga puudub.
Tõsist reaktsiooni kirjeldavad teatised

27.12.2020 kuni 30.01.2022 on Ravimiametile saadetud 324 teatist, milles kirjeldati vähemalt 1 tõsist* võimalikku kõrvaltoimet ja mille puhul esines ajaline seos.

Neist 145 teatist (44,7%) on saatnud tervishoiutöötajad (peamiselt arstid), 179 teatist (55,3%) patsiendid. Patsientide/lähedaste poolt saadetud tõsist reaktsiooni kirjeldavate teatiste puhul on põhjusliku seose hindamiseks oluline saada meditsiiniline kinnitus (sh varasem anamnees, analüüside tulemused, teised kasutatavad ravimid, surmlõppe korral lahanguaruanne) – 179 teatisest 128 juhul on patsiendid/lähedased andnud loa arstiga ühendust võtta ning Ravimiamet on enamusel juhtudest saanud meditsiinilise kinnituse (olenemata arsti hinnangust). Lähedase/lapsevanema saadetud tõsist reaktsiooni kirjeldava teatise korral on vajalik patsiendi täisnimi, sest vastasel juhul on arstil võimatu patsiendi andmeid digiloost leida.

:?:
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

See on sinu õigus kahelda Trumm! Aga neid inimesi ei aita karvavõrdki nende probleemides, et kuskil militaarnetis on keegi härra isand Trumm kes kahtleb nende murede põhjustes. Parafraseerides Kriku lauset: Kui tervisekahjustus on ilmnenud peale mingit konkreetset (meditsiinilist)toimingut/juhtumit, siis mispärast on selle tervisekahju sidumine sellesama konkreetse meditsiinilise toiminguga/juhtumiga meelevaldne tegevus? Pane sinna nüüd siis ise kas covid-läbipõdemine või vaktsineerimine, kuidas ise tahad. Jah tõenäosused on oluliselt erinevad, aga see ei muuda seda lauset, kuigi ametlik pool seda vägisi peale pressib.
Peeter
Liige
Kontakt:

Kapten Trumm kirjutas:isikud, kes eile regasid end foorumisse ja asusid siin teemas lõplikku tõde kuulutama, on minu silmis äärmiselt ebausaldusväärne info allikas.
Vat nüüd on selline koht, kus kuigi ma tihti sinuga nõustun, jään antud asjas eriarvamusele ja julgen seda ka kõva selge häälega välja öelda, meeldigu see sulle või mitte. Antud uustulnuk ei pretendeeri üldsegi lõppliku tõe kuulutamisele, vaid lihtsalt kirjeldab mõningaid seiku, mis tundub mõnede maaailmapilti üldsegi mitte mahtuvat. Aga see ei muuda neid seiku olematuks kuigi nende seikade arv ja tõenäosus on oluliselt väiksem.
Minu arust (ja ka paljude teiste arvates) oled just sina siin see lõpliku tõe kuulutaja. Hooti olen ma sinuga nõus, hooti mitte. Hooti oled väga kompetentne ja asjalik, hooti paned sellist kildu, et võtab pead vangutama. Sinuga nõustuda milleski või mitte on igaühe omaasi, aga see ei muuda ei minu, ega paljude teiste seisukohta, et selles foorumis pretendeerid just sina ülima tõe kuulutajaks.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Peeter kirjutas:Me räägime siin justkui erinevatest asjadest. Mina ei räägi kuskil kui suured tõenäosused millelgi on. Välja arvatud see haigega kokkupuutel tõenäosus vaktsineeritud-mittevaktsineeritud staatuses. Mina räägin sellest (ja juba korduvalt!), et ka vaktsineerimise järel on inimesed saanud tervisekahjustusi.
Aga miks sa sellest nii pikalt räägid? Mitte keegi ei vaidle ju sellele vastu ja see on kõigile selge. Ainult et sellise kvantifitseerimata faktiga on üsna vähe peale hakata.

Kas sa sellest ka kuhugi poole lehekülje pikkuseid postitusi teed, et Maakera ikka tõesti on ümmargune ja merevesi soolane?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Mehto72 kirjutas:Aga see selleks, probleem on ikkagi suhtumises, et kõik mis pole seal 300+ ametlikus rasketes kõrvalmõjudes kirjas, et seda justkui pole olemas või on see tähtsusetu.
Kõik kõrvaltoimed, mis pole rasked kõrvaltoimed, on leebed või kerged või mitterasked vms. kõrvaltoimed. Tromboos on raske kõrvaltoime, valu süstimiskohas või päev palavikku on kerged kõrvaltoimed, ükskõik kui rasketena inimene neid ise tajub.

Kui ilmneb mingi uus kõrvaltoime, eks siis kaalutakse, kumba punti ta kuulub.

Mehto72 kirjutas:Mul on tutvusringkond küllaltki väike, aga 2 näidet on olemas, ühel rasked seljavalud ja teisel käte ja jalgade suremine ja liikumisvõime vähenemine peale vaktsiini. Mõlemal juhul ei läinud see vaktsiini tagajärjena kirja, kuna sarnaseid probleeme oli neil olnud ka aastaid varem. Seega tõenäoliselt vaktsiin nõrgestas veidi organismi ja lõi välja kõige haavatamates kohtades.
Selle "nõrgestamise" mehhanismi tuleks kirjeldada, et see võiks olla usutav seletus. Üldiselt kipuvad need "nõrgestamise" jutud olema hägune jama.

Jah, kui inimesel on aastaid olnud seljavalusid, võib tal neid tekkida ka pärast vaktsineerimist. Nii on.

Enne kirjutasid "kümnetest vaktsiinisurma surnud noortest meestest, kellest peavoolumeedia ei räägi" ja siis hüppasid sujuvalt kellegi seljavaludele. Tüüpiline trolli käitumine :|
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Ma ootan vastust oma eelmistele küsimustele :evil:

Mehto72 kirjutas:Aga see selleks, probleem on ikkagi suhtumises, et kõik mis pole seal 300+ ametlikus rasketes kõrvalmõjudes kirjas, et seda justkui pole olemas või on see tähtsusetu.

Mis asja "justkui pole olemas"?
Ravimiametile on perioodil 27.12.2020 kuni 6.02.2022 COVID-19 vaktsiinidega seoses saadetud 6810 teatist (0,35 % vaktsiinidoosidest) võimalike kõrvaltoimete ja vaktsiini ebaefektiivsuse kohta

27.12.2020 kuni 6.02.2022 on Ravimiametile saadetud 325 teatist, milles kirjeldati vähemalt 1 tõsist võimalikku kõrvaltoimet ja mille puhul esines ajaline seos.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Peeter kirjutas:
Kapten Trumm kirjutas:isikud, kes eile regasid end foorumisse ja asusid siin teemas lõplikku tõde kuulutama, on minu silmis äärmiselt ebausaldusväärne info allikas.
Vat nüüd on selline koht, kus kuigi ma tihti sinuga nõustun, jään antud asjas eriarvamusele ja julgen seda ka kõva selge häälega välja öelda, meeldigu see sulle või mitte. Antud uustulnuk ei pretendeeri üldsegi lõppliku tõe kuulutamisele, vaid lihtsalt kirjeldab mõningaid seiku, mis tundub mõnede maaailmapilti üldsegi mitte mahtuvat. Aga see ei muuda neid seiku olematuks kuigi nende seikade arv ja tõenäosus on oluliselt väiksem. ...

Ei ole nõus. Tegemist on militaar-, mitte meditsiinifoorumiga. Kui keegi tahab arutada oma maailmavaateliste seisukohtade üle meditsiinilstes valdkondades, siis mille pagana pärast registreerib ta ennast Militaar.net-i kasutajaks ja hakkab seda siin tegema?

IMHO on asi väga lihtne. Kui kodanik liitus militaarfoorumiga ainult selleks, et levitada oma arusaami mingi viiruse kohta, siis on kiire saabas ja kogu moos.

Üldiselt on see COVID-19 teema muutunud suht loetamatuks ja minu arvates võiks selle üldse lukku panna.
Peeter
Liige
Kontakt:

Kuna justkui mitteametlikult on koroona Eestis kuulutatud ebaoluliseks seigaks, siis tõepoolest vajaks see teema siin nüüd juba (minimaalselt Politsei, piirivalve, päästeameti all) ülehidamist.. Kõlbaks ehk vaid "Et juttu jätkuks" alajaotusesse.
P.S. Mina kirjutasin Trummi ehk liigvalulise karjatuse peale oma seisukoha ja mõtte, et "mõne päeva ja paari postitusega ainult ühes teemas ei suuda keegi siin foorumis Trummi ülima tõe monopoli üle lüüa. Trumm on siin kogu foorumis lihtsalt mees nagu orkester pea igas teemas ja tema positsiooni mõne kilkega ei murra siin küll keegi".
Viimati muutis Peeter, 10 Veebr, 2022 12:07, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Kui pandeemia läbi saab, siis läheb teema ajaloo alla nagu ikka.

---

Palun dialoog erasõnumitesse!
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loomake »

Valu õlas vaktsiini kõrvalmõjude hulka minu arvates ei liigitu. Sest noh see on pigem süstla nõela kõrvalmõju.
Aga mida ma ka tean.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Mehto72
Liige

Postitus Postitas Mehto72 »

Kriku kirjutas:
Enne kirjutasid "kümnetest vaktsiinisurma surnud noortest meestest, kellest peavoolumeedia ei räägi" ja siis hüppasid sujuvalt kellegi seljavaludele. Tüüpiline trolli käitumine :|

Palun viidet, kus ma seda kirjutasin, et saaksin sellele vastata.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Mehto72 kirjutas:Mul on tutvusringkond küllaltki väike, aga 2 näidet on olemas, ühel rasked seljavalud ja teisel käte ja jalgade suremine ja liikumisvõime vähenemine peale vaktsiini. Mõlemal juhul ei läinud see vaktsiini tagajärjena kirja, kuna sarnaseid probleeme oli neil olnud ka aastaid varem. Seega tõenäoliselt vaktsiin nõrgestas veidi organismi ja lõi välja kõige haavatamates kohtades. Ja sellise elulise näite tagajärjel on 2 perekonda ja lähisugulasi vaktsiini vastased. Polegi tarvis mingit konspiratsiooni või Varro sekti kuulumist.

Äkki oli probleem selles, et seljavalude ja käte liikumise seostamine vaktsiiniga oli lihtsalt tavaline jaburdus/väljamõeldis.
Kui siia panna juurde veel törts antivaxi jampsi, saabki aru, miks kõik on vaktsiini vastased.
Arstid pole ju ka päris idioodid ja saavad enamasti aru, kui kellelegi miskit tundub või lihtsalt jama ajamisega tegu on.
Viimati muutis Kapten Trumm, 10 Veebr, 2022 12:59, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Mehto72 kirjutas:Palun viidet, kus ma seda kirjutasin, et saaksin sellele vastata.
Vabandust, võtan sõnad tagasi - sa ei kirjutanud sellest, vaid vastasid Trummi anonüümsele tsitaadile seljavalu jutuga.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist