REAALSUS: COVID-19 pandeemia

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Suletud
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia

Postitus Postitas Kriku »

Xender kirjutas:Aga sellisel juhul on võimalik mind selles suhtes harida. Mul ei saagi olla kogemusi asjadega milleg mul kokkupuude puudub.
3 vastust läksid kõrvalteemasse: http://militaar.net/phpBB2/viewtopic.ph ... 7&start=45
hjl85
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hjl85 »

https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=92566621
vaktsineerimisega on ikka paras bardakk
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Aga see-eest on TA isegi mõned trahvid teinud:
https://www.delfi.ee/news/paevauudised/ ... d=92567017
Sel aastal on terviseamet seoses koroonaviiruse leviku tõkestamise õigusaktide rikkumisega alustanud kokku 37 väärteomenetlust.

Hetkeseisuga on menetletud 22 väärtegu ning pooleli on 15 väärteomenetlust. Trahve on määratud vahemikus 60 kuni 440 eurot, kogusummas 3920 eurot.

2020. aasta kevadperioodil terviseamet väärteomenetlusi seoses Covid-19-ga läbi ei viinud.
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

Peeter kirjutas: Aga see ongi ju tegnellindus. Soovimatus tegeleda viirusega. ... nüüd juba kuu aega möödas, aga mingit plaani pole näha...
Mis mõttes, et "mingit plaani pole näha"? Ise ju vastad - "Soovimatus tegeleda viirusega". See, meeldib või mitte, on ka "plaan" .

Enda tähelepanek. Eakamad saavad suurepäraselt aru, et Viiruse "raskuskese" suures osas on nendel. Väljendeid "päris elust" : "olen teistel jalus ; minu, Täna, mittevajalik põlvkond segab-ei võimalda-vähendab- olen "koorem" jne ...
Ühesõnaga nad tunnevad, et on meie tänastes, homsetes "ebamugavustes" osaliselt, suuresti süüdi.
Vabandan, aga see võimalus, et Meie, ehk Keegi teine, Täna pragmaatiliselt, exeliga või ilma, kaalume/kaalub plaanina miskise "ohverdamise" vajalikkust, võimalikkust, et "ülejäänud saaksid elada", ei "mahu hinge".
Viidet ei esita. Tehtud.

T.
Viimati muutis Turist 47, 15 Veebr, 2021 20:53, muudetud 1 kord kokku.
Xender
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Xender »

Kriku kirjutas:
Xender kirjutas:Aga sellisel juhul on võimalik mind selles suhtes harida.
Käesolevas teemas on 934 harivat lehekülge :roll:
Ikka ei leia vastust, kuidas "epideemia" otseselt on mõjutanud ühiskonna toimimist. Leian vastuseid kuidas paanika ja piirangud on mõjutanud, kuid mitte aga kuidas koroona epideemia ise oleks.
Che Latino kirjutas:Tähendab siis, et piirangutest on kasu!
Mees istub linnaliini bussis ajaleht põlvedel. Iga natukese aja tagant rebib ta lehest tüki, kisub selle väikseteks tükikesteks ja viskab aknast välja. “Miks sa nii teed”, pärib kaassõitja? “Ajan elevante minema”, vastab mees. “Siin pole ju ühtegi elevanti”, naerab kaassõitja. “Järelikult see meetod töötab”,tähendab mees tõsise näoga.

ma ei tea miks ... kuidagi meenus ajusopist
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loomake »

ei näe metsa kuna puud on ees.

Kahetsusväärselt vähendasid piirangud ka selliste üliägedate skafandrite kandjate arvu.
Pilt

nii et pole nagu otseselt midagi sulle siia vastata.... Koristaja tööd märgatakse vaid siis kui see on tegemata.
Viimati muutis loomake, 15 Veebr, 2021 17:22, muudetud 1 kord kokku.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
mongol
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mongol »

Chupacabra kirjutas:
Kriku kirjutas:Ajateenistuse vastased ajavad sedasama raiskamise juttu :(
Ära demagoogitse. Saad ise aru mis vahe seal on.

Täna on ikkagi selline olukord, kus koroona on vanainimeste haigus aga kogu koormat kannavad (täna ja tulevikus) noored. Hakata neilt veel aega ära võtma läheb liiga paljuks.
Räägi seda juttu Vabadussõtta läinud koolinoortele.
professional retard
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Ikka ei leia vastust, kuidas "epideemia" otseselt on mõjutanud ühiskonna toimimist. Leian vastuseid kuidas paanika ja piirangud on mõjutanud, kuid mitte aga kuidas koroona epideemia ise oleks.
Ignorants jätkub :wall:
Mul on olnud neli võtmetöötajat kaks nädalat koroonas, mõju oli päris otsene (rahaline) pluss suur pahameel, et miks tööd seisavad. Kuna vahepeal on tulnud kõvasti lund, siis on tekkinud välitöödel ka lisakulusid, kuna objektid tuli piltlikult öeldes välja kaevata. Piirangud samas eriti pole kõigutanud.

Kõik see juhtus väga äkki, ühel kenal pühapäeval oli postkastis Terviseameti teade ja siis läks nagu riburada. Kuna kõik olid vähesümptomaatilised, ei osanud kartagi. Kuna väljas on -10 kraadised ilmad, ongi ju inimesed tiba vesise ninaga.

Ühesõnaga Xender - saad oma laksu kätte, küll siis taoline ignorandijutt sul kaob :!:
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Xender
Liige
Kontakt:

Kuid sinu enda näide pole mitte koroona kohta, vaid just piirangute kohta. Kui poleks karantiininõuet, poleks ka 2 nädalast seisakut ...
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kõik 4 olid hiljem reaalselt haiged, mitte targutada. Palavik, nõrkus jne.
Nende pereliikmed lähikontaktsena istusid kodus muidugi peale selle.
Aga kahju tekitas reaalne haigus, reaalsete sümptomitega, mis välistanuks igasugu füüsilise töö tegemise (et lihtsalt õnnetust ei juhtuks).
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Noorte hulgas koroonaviiruse levikust
Pilt
Allikas: https://opendata.digilugu.ee
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Xender
Liige
Kontakt:

Kapten Trumm kirjutas:Ainuke otsene koroonamõju Eesti ühiskonnale mida oskad välja tuua - 4 töötajat olid 2 nädalat kodus haiged (kui palju haiguse, palju karantiini tõttu ... jääb veidi segaseks).

Kui oleks 2019 aastal olnud 4 töötajat grippiga haiged ... oleksid ka karme liikumispiiranguid nõudnud?
Ainuke otsene koroonamõju Eesti ühiskonnale mida oskad välja tuua - 4 töötajat olid 2 nädalat kodus haiged (kui palju haiguse, palju karantiini tõttu ... jääb veidi segaseks).

Kui oleks 2019 aastal olnud 4 töötajat grippiga haiged ... oleksid ka karme liikumispiiranguid nõudnud?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Mis "mõju ühiskonnale" sa taga ajad, ma ei saa aru?

Mul on ükskõik, kas sa pead inimeste massilist suremist nakkushaigusse mõjuks ühiskonnale või mitte. Fakt on, et seda tuleb vältida.

Kindlasti kvalifitseerus "mõjuks ühiskonnale" plaanilise ravi lakkamine kevadel (ja kardetavasti peatselt uuesti).
Xender
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas:Mis "mõju ühiskonnale" sa taga ajad, ma ei saa aru?

Mul on ükskõik, kas sa pead inimeste massilist suremist nakkushaigusse mõjuks ühiskonnale või mitte. Fakt on, et seda tuleb vältida.

Kindlasti kvalifitseerus "mõjuks ühiskonnale" plaanilise ravi lakkamine kevadel (ja kardetavasti peatselt uuesti).
Mõju selles osas, et ühiskond ei toimiks või toimiks raskendatult tänu haigusele. Mitte, et 99% raskusi tulenevad just haiguse vastu võitlemisest, mitte haigusest enesest.

Massiline suremus on selline, et seda pole tavasuremuse statistikas võimalik väga märgata? Graafik jooksis siit just läbi

Mul naine on arst, tema juttu järgi peale plaanilise ravi katkemist istuti niisama käed rüppes ...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Xender kirjutas:Massiline suremus on selline, et seda pole tavasuremuse statistikas võimalik väga märgata? Graafik jooksis siit just läbi
Massiline suremine hoiti piirangutega ära. Aasta lõpus hüppas veidi üle 10 aasta keskmise.
Xender kirjutas:Mul naine on arst, tema juttu järgi peale plaanilise ravi katkemist istuti niisama käed rüppes ...
Sinu naine ei puutu asjasse. Olukord, milles ei raskeid haigeid ei saa haiglas ravida, sest ei suudeta tagada, et nad selle ravi käigus koroonasse ei haigestuks, on igal juhul "mõju ühiskonnale".
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist