3km kuni 400km?
3 meetrit kuni 400 meetrit!
Puhas taustsüsteemi valimine vastavalt vajadusele - 3 kilometrit kuni 400 meetrit!!!

3km kuni 400km?
Sest on korduvalt juttu olnud. Palju kasulikum on just Vene territooriumils sõdida.ahtosai kirjutas: ↑25 Mär, 2025 10:07 Peale kurski oli orkidel donbassis edenemine kohati 3-400% suurenenud eduga.
Sama maaalune on täis väärtuslikke maavarasi, mida on suvaline vantide alevik väärt?
Matta sinna mitme brigaadi jagu hinnalist ja sisuliselt asendamatut lääne tehnikat+mehi.
Arvad, et ork kahetseb oma aleviku segi pommitamist?
Akf-d, ärge olge nii norivad, lugupeetud ju ütleb selgelt 3%-400%, vastavalt vajadusele...
Ulfeinar/Mr. Tarts/ma mõtlen see ta kolmas konto (ahtosai), vist teeb järelduse, et venelaste edasi liikumise kiirus Pokrovski suunal oli kiirem kuna Ukrainlased ei viinud Kurskisse suunatud vägesi Pokrovski alla FAB'ide kätte.
Eelindustriaalses ajastus võideldi ressursside pärast, industriaalajastul turgude pärast. Tundub, et keegi on koos Venemaaga eelindustriaalsesse ajastusse jõudnud.Sama maaalune on täis väärtuslikke maavarasi, mida on suvaline vantide alevik väärt?
Kergitatud? Kulmed kerkisid?
Eks nii ongi. Võime ju graafiku panna ja hoopis sellise järelduse teha, et tänu Kurskis olemisele orkide pealetung peatus ja ukrainlased hakkasid oma maad vabastama. Eks tegelikult on erinevaid tegureid palju, mis mõjutavad lahingvälja ja mingi number 400% kontekstist väljarebituna on mõttetuMadisM kirjutas: ↑25 Mär, 2025 16:37 Mõistlik oleks see ju kontektsti panna, mitte suurtest protsentidest suurt numbrit teha. Ei viitsi täpseid numberid otsida, aga mõte on selles, et kui varem vallutati näiteks 1 ruutkilomeeter päevas ja mingist punktist edasi 3-4, siis suures pildis ei olnud see katastroof, sest uue vallutatud riigipindala osas oli muutus jätkuvalt seal 0,0x% juures päeva kohta. Üldpildis midagi hullu ei juhtunud, mõned lagendikud ja kahe majaga külad läksid venelaste kontrolli alla, aga kas nende nimel oleks pidanud Kurski opi ära jätma?
Kui kahtled, miks siis pidevalt postitad ?
Ma ei tea mis värv sul on, aga kaardil täitsa olemas.Mr.Tarts kirjutas: ↑25 Mär, 2025 9:27 Ok, et siis helesinine on vähem kui 4 päeva või värskem edenemine. Deepstate neid viimaseid muudatusi ei näita. Kulme paneb kergitama see fakt, et isegi mitte Belgorodi oblasti piiriäärne ala ei ole hallina tähistatud, kus väidetavalt olevat mitu küla Ukraina poolt hõivatud.
Ma kirjutasin oma mõtted hommikul. Deepstatemap tegi oma päeva kokkuvõtte alles pärastlõunal. Aga kui teha võrreldust siis on seda halli ala Belgorodi oblastis deepstatemap.live oma geolokatsioonide andmetel palju vähem kui Isw oma kaartidel maha märkinud. Aga usun, et deepstatemap.live haldajad on konservatiivsemate hinnangutega kui Isw kes minu arusaama järgi justkui võtaks igat heietust justkui tõena aga kui pole veel kindlaid lokaliseerituid andmeid.
Kasutajad foorumit lugemas: chucknorrisjr, s-v, tomest ja 7 külalist