Kas N Liidus oli ka midagi head?
Re: Kas N Liidus oli ka midagi head?
Seoses lihaga tuleb meelde 70 aastate alguses oli Tartus Anne kulinaariakauplus, mis oli Männi söökla juures, väga hea pasteet oli seal ja lihapirukad, sünnipäevadeks sai sealt ka tellitud liha tarretises ja sašloki liha, mida siis ise sai marineeritud. Ja nagu aru saada võite, sašlõkki pekikamarast ei tehtud ka siis. Ausõna, tutvusi seal polnud, kõik sai leti pealt ostetud. Kuigi astate jooksul käis ka see kauplus alla, 80 alguses polnud seal olev enam nii maitsev ja valik kuivas ka kokku, arvatavasti personali vahetuse tõttu, oli meie seltskonna arvamus.
Kas inimväärikuse ja eetiliste tõekspidamiste säilitamine on vanglaelu ülistamine? Mulle isiklikult jääb mulje, et paljud siin polnud eetilste väärtuste hindajad ei nõukogude ajal, ega pole ka nüüd. Ja ka aated on vastavalt sellele, mis tuul puhub Toompealt.
Seletage siis mulle ära, kuidas oleks näiteks väärikas iga päev kusagil Kopli liinidel peksa saada. Selline utreeritud näide.
Ma saan loomulikult aru, mida silmas peetakse, kuid see on väga libe tee. Niimoodi jõuamegi varsti sinnamaani, et leiame end arutamast - mida on vanglaelus head. Et magavale kassile hiir ju suhu ei jookse ning kes teeb tööd ja näeb vaeva, see elab ära.
Vanglas ju hoolitsetakse inimese eest, tasuta söök-jook mitu korda päevas, toasoe ja voodikoht. Ning loomulikult (NB! Kapten Trumm) tasuta sportimisvõimalus! Rääkimata piiramatust tasuta arstiabist.
Ma saan loomulikult aru, mida silmas peetakse, kuid see on väga libe tee. Niimoodi jõuamegi varsti sinnamaani, et leiame end arutamast - mida on vanglaelus head. Et magavale kassile hiir ju suhu ei jookse ning kes teeb tööd ja näeb vaeva, see elab ära.
Vanglas ju hoolitsetakse inimese eest, tasuta söök-jook mitu korda päevas, toasoe ja voodikoht. Ning loomulikult (NB! Kapten Trumm) tasuta sportimisvõimalus! Rääkimata piiramatust tasuta arstiabist.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Minuarust seisnebki inimese väärikus võimes hoida pead püsti ka e-ainetevaba karbonaadita.
Osa mehi sattus siin lausa verbaalsesse hüsteeriasse paljalt meenutamise peale.
Väga tore on ka metsas päiksetõusu eel ärgata, pesta end poole liitri veega, panna kotist kuiv vorm selga, käia s***l, siis keeta rootsi katelokis üks täiuslikule toitumisele mittevastav eine näiteks kartulipüree pulbrist ja sealihakonservist, süüa see ära, sirutada ja ongi täiesti täiuslik tunne.
Oskus pisiasjadel end mitte häirida lasta ongi väärikus.
Osa mehi sattus siin lausa verbaalsesse hüsteeriasse paljalt meenutamise peale.
Väga tore on ka metsas päiksetõusu eel ärgata, pesta end poole liitri veega, panna kotist kuiv vorm selga, käia s***l, siis keeta rootsi katelokis üks täiuslikule toitumisele mittevastav eine näiteks kartulipüree pulbrist ja sealihakonservist, süüa see ära, sirutada ja ongi täiesti täiuslik tunne.

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kapten Trumm kirjutas:Minuarust seisnebki inimese väärikus võimes hoida pead püsti

No ma ei näe siin midagi väärikat ega ühtki püsti pead. Mind sellised pisiasjad küll häiriksid..

Tundub tõesti, et mõne jaoks on siin ebaoluline edev tilu-lilu, mis mingit praktilisemat väärtust iseenesest ei oma, igasugustest moraalsetest, inimlikest väärtustest palju palju tähtsam. See on üldiselt selline edev, ahne ja rumal kontingent, kes on võimeline mõne krossi eest ükskõik kelle maha müüma, kitsed, koputajad, pealekaebajad tundub, et need on need, keda tänapäeval ülekõige hinnatakse ja millel põhineb terve ühiskondlik moraal. Näib, et läänemarksism teeb Eestist bordelli ja eestlasest primitiivse prostituudi...
Viimati muutis rbl, 17 Aug, 2012 20:59, muudetud 1 kord kokku.
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"
ruublikul tulid töökohustused meelde...
Pean sind kurvastama aga kahjuks mina veel teie seltskonda ei kuulu...
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"
"No ma ei näe siin midagi väärikat ega ühtki püsti pead. Mind sellised pisiasjad küll häiriksid.."
ma teenisin 1984-1986 sisevägedes arhangelski oblastis. miski 2010 alguses sattus mulle ette ühe vene fotograafi reportaaž sealtsamast laagrist. algselt läks ta pildistama usuvabaduse teemat, aga kuna aega oli siis võttis laiemalt ette.
seesama usuvabadus on tulnud isegi venemaal osaks kinnipeetavate inimväärikusest. laagris oli õigeusklikke, juute, moslemeid ja keda iganes veel. nii et siis polnud isegi täpselt samades oludes kaheksakümnendatel asjad päris inimväärikalt korraldatud, kui andis midagi paremaks teha.
ma teenisin 1984-1986 sisevägedes arhangelski oblastis. miski 2010 alguses sattus mulle ette ühe vene fotograafi reportaaž sealtsamast laagrist. algselt läks ta pildistama usuvabaduse teemat, aga kuna aega oli siis võttis laiemalt ette.
seesama usuvabadus on tulnud isegi venemaal osaks kinnipeetavate inimväärikusest. laagris oli õigeusklikke, juute, moslemeid ja keda iganes veel. nii et siis polnud isegi täpselt samades oludes kaheksakümnendatel asjad päris inimväärikalt korraldatud, kui andis midagi paremaks teha.
"Pean sind kurvastama aga kahjuks mina veel teie seltskonda ei kuulu..."
mulle tundub vahest ka nii. sind on siit välja visatud ja bänn pandud, aga ikka roomad sa tagasi. miks?!
mulle tundub vahest ka nii. sind on siit välja visatud ja bänn pandud, aga ikka roomad sa tagasi. miks?!
Sul on aja määrang segi läinud või räägid mingist muust kohast.rbl kirjutas:See on üldiselt selline edev ja rumal kontingent, kes on võimeline mõne krossi eest ükskõik kelle maha müüma, kitsed, koputajad, pealekaebajad tundub, et need on need, keda tänapäeval ülekõige hinnatakse ja millel põhineb terve ühiskondlik moraal.
N.liit ei ole meid veel taasokupeerinud ning eelmisest vanglast saime juba välja..
-
- Liige
- Kontakt:
Kas teil kõigil on puhkus??? Ma loll pean siin rabama nagu idioot... ja
õhtuks olete jälle KÜMME poognat kokku kirjutanud.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Esimesel päeval lõin ma arvuti ja interneti...siis istusin foorumis ja kuuenda päeva õhtuks avastasin, et KURADI-KURAT, KÕIK ON TEGEMATA!!!!! Seitsmenda päeva rabasin nagu segane, sestap ta selline võrdlemisi ebatäielik saigi...Umbes nii ongidavidsoniharald kirjutas:Kas teil kõigil on puhkus??? Ma loll pean siin rabama nagu idioot... ja

Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Nähes sellist primitiivset ebaratsionaalset ahnust, edevust ja rumalust ei saa kohe mitte vaiki olla, käsi kisub vägisi klaviatuuri järele...OnuEnn kirjutas:mulle tundub vahest ka nii. sind on siit välja visatud ja bänn pandud, aga ikka roomad sa tagasi. miks?!
"Kas teil kõigil on puhkus???"
minul isiklikult on taibukas telefon. ma saan suvalises kohas ruublikut sõimata. panen labida käest, sõiman natuke ja viskan kraavi edasi.
minul isiklikult on taibukas telefon. ma saan suvalises kohas ruublikut sõimata. panen labida käest, sõiman natuke ja viskan kraavi edasi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bretschneider ja 3 külalist