Vaadates neid ennem olnud pilte ja videosid (juhul kui olid tõesti Kotlubanist), siis tuld oli ikka kõvasti rohkem kui viidatud satelliidipildil.
Küll selgus varsti saabub...
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Päev varem postitasid Radio Liberty ajakirjanikud uued satelliidifotod Kotlubanis asuvate Venemaa sõjaväeladude territooriumilt. Fotol on näha, et tuli oli peaarsenali lähedal, mis laoalale ei levinud. Ukraina relvajõudude peastaap teatas, et nad ei tabanud arsenali ennast, vaid 28. septembril Kotlubani saabunud rongi Iraani rakettidega. Baas ise oli kaetud nii elektroonilise sõjapidamise kui ka õhutõrjesüsteemidega. https://www.dialog.ua/war/302344_1727662197
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Huvitav huvitav.Selle firma pärast läks Moskvas kakluseks,kus eksabikaasa palus katust Kadõrovilt ja eksnaine mingilt teiselt grupeeringult.Läks tulistamiseks,kus kaks Dagestaniga seotud herrat saadeti sinna neitseid vaatama.Ma olen kindel,et Kadõrov,kes jäi soojast suupalast ilma,saatis oma TIK-TOKKARID natuke vales kohas suitsetama....
Huvitav huvitav.Selle firma pärast läks Moskvas kakluseks,kus eksabikaasa palus katust Kadõrovilt ja eksnaine mingilt teiselt grupeeringult.Läks tulistamiseks,kus kaks Dagestaniga seotud herrat saadeti sinna neitseid vaatama.Ma olen kindel,et Kadõrov,kes jäi soojast suupalast ilma,saatis oma TIK-TOKKARID natuke vales kohas suitsetama....
Mõni nädal tagasi lugesin vere keelset artiklit, kus asi lahti kirjutati. Väga lühidalt kokku võttes oli naisel kõvem seljatagune, mida Don ei teadnud ning ülevõtmise katse luhtus selle tõttu. Kättemaksu ka organiseerida ei saa ja tuleb leppida. Tõenäoliselt läheb osa firmast siis selle tundmatu jõu kontrolli alla.
Lennuradadel mõõdukad põlengujäljed. Väidetavalt 4 põlengukohta.
Infra - laod õhutõrjerakettidega, õhupommidega ja kütusehoidlad kahjustada ei saanud.
Ork väidab, et paar elumaja on katki. https://t.me/radiosvoboda/69322
Voroneti piirkonna võimud kinnitasid UAV rünnaku tõttu põlengut naftamahuti juures. Kohaliku kuberneri Oleksandr Gusevi sõnul surusid Annina rajoonis EW seadmed ilmselt Ukraina droonid maha ja "üks neist kukkus nafta territooriumile. depoo." Vene ametnik väidab, et toimus "tühja tanki tulekahju" ja "ohvreid pole" ning "tuletõrjebrigaadid töötavad kohapeal".