Estonian Police

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Minu meelest pole probleem selles, mida ta teeb, vaid arrogantsuses, millega ta teiste arvamusse suhtub. Seda juba algusest peale. Suhtumine oleks ilmselt hoopis teine, kui Ta oleks oma tõepoolest olemasolevaid vigu tunnistanud.Paraku tundub tegu olevat ennast ilmeksimatuks pidava isendaga. Aga oma eesmärgi on ta muidugi saavutanud, juba teine leht jookseb...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
skeletondude
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas skeletondude »

OT,ei hakanud uut teemat tegema,oleks tänulik kui keegi saadaks mulle mailile pronksöö videosid ja pilte(just sellest osast kus kaklused toimusid)
marekkiik@gmail.com

Tänud! :roll:
Kasutaja avatar
hummel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hummel »

Ei tahaks selle sampoliti asjade peale sõna võtmiseks üldse aega kulutada, kuid tibakene siiski.

Pean ausalt tunnistama, et pole enamust selle kunstiinimese überteoseid vaadanud. Ka uuemaid mitte, sest ajaga on kasulikumat peale hakata. Minu jaoks liiga labased.
Eks hinnangud neile asjadele sõltuvad suuresti vaataja enda intelligentsist ja silmaringist.

Aga see sampolit on üks kentsakas iseteadev tegelane. Seda näitab ilmekalt tema kiivas enesevarjamissoov ja täielik tõrjuvus igasuguste arvustuste kohapealt. "Meil on ikka parim see ja see" jne. Nagu automaatvastaja. Ma ei saa üldse aru, miks ta neid vastuspostitusi foorumisse kirjutab, kui nagunii kõiki eirab ja täielikult suhtlusest keeldub.

Üks huvitav juhtumus oli muide 2006 suvel, kui herr sampolit reklaamis oma Youtube kanalikeses uue kaitseväeteemalise sarjaga alustamist. Erakordse üllatusena avastasin siis, et sarja esimene kiidetud üllitis (tüüpstiilis nimega "The Estonian Artillery - Power") oli 95% ühene Suurtükiväegrupis äsja tehtud videoga, mille 50 Mb versiooni (põhioriginaal on TV kvaliteedis DVD -l) said mälestuseks kaasa ka srtv ajateenijad reservi minnes. Lihtsalt oli täpselt ära lõiganud algus- ja lõputiitrite kohad ning sinna asemele (ja ka ülanurka) aretanud oma "Sf kanal" logo. Lõpus oli veel mingi arusaamatu eesmärgiga erootikapilt vms. Sohoh! :shock:
Pole vastu, kui srtv video filmiklippe kasutatakse, kuid täispikkuses avalik plagieerimine ja selle (kui oma meistritöö) najal netis uhkustamine on ikka trikid, mille põhjal ei saa ka kõige heatahtlikum normaalne inimene antud tegelasse austusega suhtuda. Päris terve mõistusega inime seda ka ei tee, sest taolisel valel ju infoühiskonnas lühikesed jalad! Panin siis Youtubesse üles ka originaalvideo, mille järel herr palgaat-poliit oma sünnituse peagi ära korjas.

Ei kanna tema peale sellepärast viha (olen hea inimene), aga tõsiselt ka ei võta. Ma kahtlustan, et mitte ükski normaalse mõistusega täiskasvanud inimene ei võtaks.
Ega keegi tema teoseid vaatamast ei keela, kuid muude sarnaste asjade vähesus ja oma naiivsus ei tee tast tegijat - netti võib ju igaüks üles panna, mis tahab. Arukas inimene aga eristab terad sõkaldest.
Kasutaja avatar
SFKanal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas SFKanal »

hummel kirjutas:Pean ausalt tunnistama, et pole enamust selle kunstiinimese überteoseid vaadanud. Ka uuemaid mitte...

Põhjus miks Te suhtute põlguse ja eelarvamustega Sf Kanali videotesse on Teie kommentaaris.
On kahetsusväärne, et olete mõjutatud liigselt eelarvamustest.
Sf Kanal
Kasutaja avatar
hummel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hummel »

Põhjus miks Te suhtute põlguse ja eelarvamustega Sf Kanali videotesse on Teie kommentaaris.
On kahetsusväärne, et olete mõjutatud liigselt eelarvamustest.
Ok. Ausalt tunnistan, et esitasin teataval määral valeinfot (kahetsen) - paar-kolm tükki on siiski saand ära vaadata. Tuttava juures sattus. :oops:
Aga selle taustal meenus mulle just üks hea õpetlik anekdoot. :idea:

Rezissöör saadab produtsendile uue filmi stsenaariumi. Peagi saab tagasi koos märkega, et sobimatu. Parandab ja saadab uuesti. Saab jälle tagasi märkega, et sobimatu. Parandab siis veelkord ja saadab uuele ringile - ikka sama lugu. Helistab pahaselt produtsenidle:
"Vabandage, kas üldse viitsisite selle ka läbi lugeda? Võin tõestada, et Te pole seda lõpuni lugenudki!"
"Ja tõestamaks, kas tegemist on mädamunaga, ei pea ka tervet muna lõpuni ära sööma!"

:wink:
Kasutaja avatar
SFKanal
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas SFKanal »

Erik kirjutas:Aga ma ei saa aru mis kuradi kanalist sa sokid.... :shock: Sul ei ole ju mingit kanalit.... Riputad klipikesi siia-sinna ,see on ka kõik. Noored sheffid teevad siin filmikesi ja panevad ülesse ,keegi neist ei reklaami end kui mingi KANAL. Kak mi mozhem ostavatsa na kanale SF jesli netu takova? Objasni nakonets prejatel....
Sampolit Film Kanal on nähtav üle kogu maailma - digitaalsel kujul internetis.
Sf Kanal
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Veelkord kurttummale ja kottpimedale Sampoliidile-paranda elementaarsed kirjavead ära. Riivab silma ja teeb muu tõsiseltvõetavuse veelgi kahtlasemaks. Kui ei oska, küsi abi, igaüks on rõõmuga nõus aitama. Komade jms kasutamisest map räägigi.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

täna mängid saksofoni-homme reedad kodumaa 8)

Pilt
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: maxi ja 1 külaline