Hiline Tiiger
-
- Liige
- Kontakt:
Tiiger on poole aastaga läbi teinud tõhusa moondumise ja on muutunud päris reaalseks lahingumasinaks.
Eks omaosa ole ka metalllintide ja etsi pruukimises.
Julget pealehakkamist näitab kõnekalt fakt, et mudelit kaunistavad ka kaks tankisti. Olen arusaamisele jõudnud, et figuuridega mässamine näitab mudelisti jõudmist uuele arengutasemele. Üldiselt kipub figuuride viimistlustase pahatihti tehnikale alla jääma.
Niiet müts maha sinu tööde ees!
Omaette valupunkt on muidugi pildistamine. Viis viimast pilti on ikka totaalselt udused. Kui muidu annab kompositsiooni, ala- või ülesäritust ja värvitasakaalu arvutis järele aidata, siis sinu pildid on lootosetult raisus.
Üldiselt tekitab see hämmastust. Digikaameraga võib ju vajaduse korral võtta kas või kümneid duubleid ja nende seast sobilikud välja noppida.
Minu meelest on masina korralik pildistamine sama oluline kui värvimine. Suurem jagu publikust su mudelit ju oma silmaga kunagi ei näe ja kujundab oma arvamuse piltide põhjal.
Eks omaosa ole ka metalllintide ja etsi pruukimises.
Julget pealehakkamist näitab kõnekalt fakt, et mudelit kaunistavad ka kaks tankisti. Olen arusaamisele jõudnud, et figuuridega mässamine näitab mudelisti jõudmist uuele arengutasemele. Üldiselt kipub figuuride viimistlustase pahatihti tehnikale alla jääma.
Niiet müts maha sinu tööde ees!
Omaette valupunkt on muidugi pildistamine. Viis viimast pilti on ikka totaalselt udused. Kui muidu annab kompositsiooni, ala- või ülesäritust ja värvitasakaalu arvutis järele aidata, siis sinu pildid on lootosetult raisus.
Üldiselt tekitab see hämmastust. Digikaameraga võib ju vajaduse korral võtta kas või kümneid duubleid ja nende seast sobilikud välja noppida.
Minu meelest on masina korralik pildistamine sama oluline kui värvimine. Suurem jagu publikust su mudelit ju oma silmaga kunagi ei näe ja kujundab oma arvamuse piltide põhjal.
- Würger 190G
- Liige
- Kontakt:
Pean pilditegemisega tegelema jah rohkem hakkama ,
kaamera aga satub minu valdusse üliharva (see eest on laste arvuti
kõvakettad pilgeni pildimaterjaliga täidetud)
Palju mudel kaalub täpselt ei oska arvata ,aga kui poes mõnd
roomikukomplekti näed ja katsud saad enam -vähem teada,
paar supilusikatäit tina ehk on õige kaal.
Roomikuid toonisin relvamustaga ja see mis läigib on lihtsalt
puutumatta jäänud.
kaamera aga satub minu valdusse üliharva (see eest on laste arvuti
kõvakettad pilgeni pildimaterjaliga täidetud)
Palju mudel kaalub täpselt ei oska arvata ,aga kui poes mõnd
roomikukomplekti näed ja katsud saad enam -vähem teada,
paar supilusikatäit tina ehk on õige kaal.
Roomikuid toonisin relvamustaga ja see mis läigib on lihtsalt
puutumatta jäänud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist