Saksa 38(Hotskiss) suurtükiväe tulejuhtimis masin

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Miramax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Miramax »

Seersant Steiner kirjutas:Selle värvimisega ongi nii et kuna värvipritis ei ole ja pintsliga ma olen eelmised mudelid ära rikkunu.
Probleemide vältimiseks soovitan kere ja veermikuosa eraldi ära värvida ja alles siis kokku liimida.

Resti küljest osade lõikamiseks oled kasutanud arvatavasti väikseid tange, mis ei lõika nii puhtalt, et detailid jääksid ideaalselt siledad. Siin foorumis on räägitud ka erinevatest tööriistadest, millega saab selle probleemi lahendada.

Kuna vabatahtlike aerograafi laenajaid ei ole, siis püüa ikka pintsliga oma mudel ära lõpetada. Soovitan veel kasutada vee baasil tehtud värve, mida saab enne lõpliku kuivamist veega maha pesta, kui pole tulemusega rahul.

Edu ja jõudu tankiga :wink:
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Vanasti oli laenamisega sihuke lugu, üks õige mees deklareeris, et .."oma mõõka, kaabut ja naist ei laena ta kellelegi"... Tänapäeval on ajad veidi muutunud - vähemalt mudelistidel on sõna "mõõk" asendunud sõnaga "aerograaf", kusjuures põhimõte ise on jäänud samaks - kolme kõige hinnalisemat ei laenata reeglina kunagi. Mis on ka arusaadav - aerograaf on üsna keeruline instrument, iga kasutaja seadistab selle oma käe järgi ja seetõttu ei tule laenamine tavaliselt kõne allagi.

Küsimus kah - kas klismoga värvida ei tahaks? Mul on siin üks "pooles vinnas", kompressorit ta ei vaja, juhul kui huvi peaks pakkuma, kirjuta privaati.

Urmas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist