K: Konserveerimise-restaureerimise workshop 28-29.03.2009?
Hakkab juba looma. Sibul, kas mingi kompressori ka kuskilt leiad?katja kirjutas:Jutt kisub sinnakanti, et workshopi teeme märtsikuus ja Sibula juures garaazhis. Ma saan aru, et garaazh on Perjatsis?
Sellisel juhul võiks elamise ka seal teha, väike ööbimisraha iga mehe pealt on ok. Mis peremees arvab?
Ma ei viitsi Põrgut enne kevadet kiskuda...
Huvitun maisest rasketehnikast.
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Ma rohke liivapritsi usku, relakaga on tüütu kraapida seda roostet. Kui keegi suudaks orgunnida normaalse tootlusega kompressori ning kuivatud sõelutud liiva siis võiksin enda väikes pritsungi kaasa haarata. Liiva pole ju mõtet L-Eestist Virumaale vedama hakata, kulub ka teada üsna usinasti. Seljas võivad olla paksemad tunked, jalad ja eelkõige peaksin olema nahktoodetega kaitstud, sest vere võtab välja küll, kui käenaha tugevust proovida. Silmnägemine peaks ka korralikult kaitstud olema, lisaks veel kõrvad, mis kipuvad liivast ummistuma. Respiraator ka omal kohal. Kui sündmus saab toimuma ja ise ka tulemas, siis arvatavasti hoolitsen ka personaalsete kaitsevahendite eest.
Kui on probleem, tõmba lõuga
- desert eagle
- Liige
- Kontakt:
Relakaga pole nende nende soost toodud juppide puhul midagi teha.Seal oksiidi kiht nii paks et traatketas seda ei jäksa läbi närida.Vaikselt koguneb juba tööks vajalike asju.Nüüd vaja veel mõelda et kus kohast sõelutud liiva saab.Poes muidu müüakse aga kuna seda hakkab kõvasti kuluma siis võib summa lõpuks väga suureks minna mis liivale kulub.
Minu "võimekusest" on juttu sellest teemas:
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=14409
Kui üritus toimub märtsi algul siis on OK, hiljem olen mikihiiremaal.
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=14409
Kui üritus toimub märtsi algul siis on OK, hiljem olen mikihiiremaal.
Kui on probleem, tõmba lõuga
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline