K: Konserveerimise-restaureerimise workshop 28-29.03.2009?

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ktamm »

Jutt kisub sinnakanti, et workshopi teeme märtsikuus ja Sibula juures garaazhis. Ma saan aru, et garaazh on Perjatsis?
Sellisel juhul võiks elamise ka seal teha, väike ööbimisraha iga mehe pealt on ok. Mis peremees arvab?
Ma ei viitsi Põrgut enne kevadet kiskuda...
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

katja kirjutas:Jutt kisub sinnakanti, et workshopi teeme märtsikuus ja Sibula juures garaazhis. Ma saan aru, et garaazh on Perjatsis?
Sellisel juhul võiks elamise ka seal teha, väike ööbimisraha iga mehe pealt on ok. Mis peremees arvab?
Ma ei viitsi Põrgut enne kevadet kiskuda...
Hakkab juba looma. Sibul, kas mingi kompressori ka kuskilt leiad?
Huvitun maisest rasketehnikast.
Kasutaja avatar
sibul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sibul »

no eks kuskilt ikka leiab !
Ja ööbimise koha pealt, ruumi peaks ikka leiduma.
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

No näed siis hakkab vaikselt looma,mõni asi juba olemas.Liivapritsiga möllamiseks oleks vaja ka mingit kaitset mis katab kogu näo.Ja mingid paksemat materjalist riided oleks vajalikud.Näiteks vene aegsed presendist tunked.
metsa vend
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas metsa vend »

Püksid on. Vaatan kufti ka võibolla. Pleksist "pikk" näokaitse ka kuskil vedeleb.(tagant lahtine)
Kasutaja avatar
ktamm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ktamm »

Põrgus on olemas paksust kummist ülikond - püksid ja jope. Sobib madalamale kodanikule.

Desert, sa arva kokku, mis asjad on olemas ja milliseid /millises koguses materjale ja riistu peab hankima. Ma siis vaatan, kuidas saab.
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

A kas siledamat pinda relakaga pole mitte lihtsam lihverdada, kui liivaga tuisata? Sel juhul nigu saaks mitu meest korraga opereerida.

Madalam kodanik=Auvere tennisist, küll ta teab. :D
Huvitun maisest rasketehnikast.
metsa vend
Liige
Kontakt:

Sa mõtled väikest traatharja relaka otsas, mitte lõikeketast? Liivapaberi lamellidega kettad võtavad ka osadel juhtudel easti.
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Ma rohke liivapritsi usku, relakaga on tüütu kraapida seda roostet. Kui keegi suudaks orgunnida normaalse tootlusega kompressori ning kuivatud sõelutud liiva siis võiksin enda väikes pritsungi kaasa haarata. Liiva pole ju mõtet L-Eestist Virumaale vedama hakata, kulub ka teada üsna usinasti. Seljas võivad olla paksemad tunked, jalad ja eelkõige peaksin olema nahktoodetega kaitstud, sest vere võtab välja küll, kui käenaha tugevust proovida. Silmnägemine peaks ka korralikult kaitstud olema, lisaks veel kõrvad, mis kipuvad liivast ummistuma. Respiraator ka omal kohal. Kui sündmus saab toimuma ja ise ka tulemas, siis arvatavasti hoolitsen ka personaalsete kaitsevahendite eest.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kasutaja avatar
desert eagle
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas desert eagle »

Relakaga pole nende nende soost toodud juppide puhul midagi teha.Seal oksiidi kiht nii paks et traatketas seda ei jäksa läbi närida.Vaikselt koguneb juba tööks vajalike asju.Nüüd vaja veel mõelda et kus kohast sõelutud liiva saab.Poes muidu müüakse aga kuna seda hakkab kõvasti kuluma siis võib summa lõpuks väga suureks minna mis liivale kulub.
Kasutaja avatar
sibul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sibul »

Mis parameetritega st.mitu atti peaks kompressor olema,selle pritsi jaoks?
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

Kuna märts juba lähedal võiks mõne nädalavahetuse paika panna.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Sibul, atid on suuremalt jaolt 7-8, kaitseklapid sellele rõhule timmitud, pritsile on suur survepaak oluline. Neid saab muidugi eraldi kah vahele lülitada juurde.
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Minu "võimekusest" on juttu sellest teemas:
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopic.php?t=14409

Kui üritus toimub märtsi algul siis on OK, hiljem olen mikihiiremaal.
Kui on probleem, tõmba lõuga
metsa vend
Liige
Kontakt:

Liiva kohapealt. Pole enne liiva pritsinud, aga mõtlen, et see meiekandi (Riigiküla) liiv on ju küllalt peene ja ühtlase fraksiooniga. (ehitusliivaks ei kõlba)Tooks enne kohale, kuivataks ja sõeluks ära ja ongi asi lilli. Mis Sibul arvad.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline