The Israeli Soldier-Profile of an Army

Raamatud, ajakirjad, muud trükis ilmunud materjalid. Filmid. Webilehed. Muud kohad kust infot ammutada...
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

Veel üks näide Iisraeli sõltumatust rahvuspoliitikast. Keegi ei keela Eestil iseseisvat rahvuspoliitikat ajada. Kui seda siis kritiseerima hakatakse, polegi vaja teha muud, kui viidata teistele (sh ka Iisraelile), kes sellist poliitikat ajavad.
Ma ei hakka siin pikalt poliitikast pajatama, kuid rahvusvahelisele üldsusele võib rahumeeli sõrme näidata ja oma elu siin Eestis ise sättida. Kusjuures me elaksime ilusasti ära. Iseasi on jah see NATO ja ELi toetuse pidev kerjamine. Selle nimel tehakse paljutki mõttetut.

Siin siis see näide Iisraelist:
Iisrael annab eeskuju

Iisrael saadab immigrantide lapsed riigist välja, kuna nad ohustavad juutide identiteeti. Iisraeli valitsus alustab ligemale 400 võõrtöölise laste, kel puudub Iisraeli kodakondsus, väljatransporti riigist. Iisraeli president Benjamin Netanjahu sõnas, et riik on kohustatud sedaviisi tegema, et säilitada juudi omapära, sest immigrantide lapsed ohustavad juudiriigi identiteeti. Võõrtööliste lapsed, kellest enamus on Iisraelis sündinud ja üles kasvanud, pärinevad Hiinast, Taist ja Filipiinidelt. Rahvusvaheline üldsus ei ole sellele aktsioonile reageerinud.

Allikas: Kopp Nachrichten, 4. august 2010
:scratch:
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Mis asi see
Kopp Nachrichten, 4. august 2010
on?
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Informatsioon, mis avab sinu silmad... :wink:

http://info.kopp-verlag.de/video.html
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Või võrdleks äkki Eestit näituseks kurdide või baskidega? Äkki hakkab parem?
Mulle käib lätlastega võrdlemine küll! Aga see juutidega võrdlemine on ju lausa Kadriorgu jõudnud :wink: Veneaegse inimesena meenub kohe sõrme võrdlus ühe teise asjaga. Mitte et võrrelda ei tohiks, aga ei maksa alati!
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

mesasja? Corvus - mesasja?

oskad sa sellisele mõttelaadile viitavat allikat soovitada? Mina küll Iisraeli tuumaarsenali vaadates - lennukipommid ja keskmaaraketid - ei näe kavatsust kasutada seda oma pea kohal. Pigem just vastase pealinna kohal. '

Lisaks tõmbas Iisrael ikka väga kiiresti oksad koomale 1973., kui NL ähvardas invasiooniga (ja võimaliku tuumalöögiga). Kuskilt otsast ei näe mina seda ´paneme end põlema,et meie tuhk väetaks me laste põllulappi´ suhtumist.
:dont_know:
Kasutaja avatar
krizz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krizz »

corvus kirjutas:Minu arust, ei ole võimalik võrrelda võrreldamatuid. Iisraeli ja Eestit. Kui me seda teeme, siis selle kaudu hakkabki avalduma tegelikult kogu meie alaväärtuskomplekside plejaad.
Paljud eesti immigrandid kaotavad oma identiteedi juba ainuüksi mõne inimpõlvega. Seevastu juudid on suutnud oma identiteeti säilitada lausa läbi aastatuhandete, kusjuures on seda sageli pidanud tegema tagakiusatavatena.
Kui rahval pole piisavalt eneseväärikust, -usku ja ka uhkust, kui ta eesmärk on vaid hea ninaesine, siis pole ka imestada, et oma rahvusest ei hoolita.

Vaatame tänapäeva Eestit. Kui palju on soigumist ja vingumist. Samas on maailmas tohutult palju paikasid, kus ainuüksi puhta vee olemasolu tähendab olla priviligeeritud. Sõjad, haigused, vaesus jne. Eesti vigisejad tuleks sundkorras 3 maailma riikidesse (Aafrikas, Aasias, L-Ameerikas jm) saata. Siis ehk valitaks rohkem seda, mille pärast üldse häält tegema hakata.
* Otsin pilte ja infot Aegna merekindluses teeninutest, eriti aastatest 1930-34 *
* Meie peaülesanne olgu peatada eestlaste väljasuremine. Ukrainlased ei sure välja ka siis, kui nad kotavad (enamasti venelastega asustatud) Ida-Ukraina ja Krimmi! *
Kasutaja avatar
Actual
Liige

Postitus Postitas Actual »

Juute ühendavaks ei ole mitte niivõrd rahvus (päritolu, keel) kuivõrd just usk. Samuti on mitmed teised usud säilinud läbi sajandite.
Mis usk meid, ateiste ühendaks? :)
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

Corvus, ma lugesin need läbi ja siiski pole veendunud, et tegemist pole propagandaga.

Meie foorumiski on olnud piisavalt postitusi, et sõja korral keerame Narva Elektrijaamad kinni, küll siis Sosnovõi Bor kokku jookseb...

Võtsin endale vabaduse su postituse saata ühele tuttavale IDF reservistile, vaatab mida ta mulle vastab.

Kuid muidugi on tõenäoline, et tuleb vastus : ´´Millised Iisraeli tuumarelvad? :lol: ´´
Kasutaja avatar
kaur3
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaur3 »

See tuumarelvade jutt on ju täiesti Mutual Assured Destruction vaimus. See hoidis kogu külma sõja ju tasakaalu paigas.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mutual_assured_destruction
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

seda juhul, kui külma sõja ajal oleks seda juttu rääkinud
1. usujuht (kelle konkreetne paiknemine judaismi religioosses hierarhias minu jaoks teadmata on)
2. juuraprofessor
3. kui ma nüüd 3-ndast lingist õieti aru sain, siis viimases lõigus oli kõnelejaks Sharon, kes on nüüd tõesti hoopis teise kategooria mees, kui eelmainitud.

samas, millal Iisrael nupule vajutab?
http://www.youtube.com/watch?v=IX_d_vMKswE
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

siin on ka vastus minu sõnumile
Israel's (supposed) nuclear doctrine is exactly that, supposed. Israel has never admitted that they posses nuclear weapons (even though it's nearly a given that they do) so there can't really be a doctrine for people to discuss. All there is are guesstimates and speculations.

That being said, the (supposed) Israeli nuclear program was reportedly titled "Never Again", a self-explanatory title, I would think. If the world ever reaches a WWII like scenario where Jews worldwide are being slaughtered, then Never Again.

There is a distinct possibility that should any of the Arab nations receive backing from a major backer (in some cases, Iran might even be enough) and the US decides not to support Israel (unfortunately, more likely now then ever) then there is the chance that Israel could be in dire straits. In 1973 the Syrians actually captured IDF Northern Command's HQ, even though they were kicked out the very next day.

As to the speculation that Israel would use scorched earth tactics and nuke Israeli soil as well is a bit iffy. To start off with, no one really knows if Israel has strategic-size city buster nukes, or only tactical size battlefield nukes. Remember, if Israel does decide to go nuclear, that means that the 6 million or so Jews living outside Israel will be in a very bad place, and while they might be counted upon to rebuild Israel after it stops glowing, I highly doubt they would be allowed to. Launching a nuke does not endear one to the rest of the world.

To sum: It is a possibility, but a very highly, extremely unlikely one. If you want, you can copy/paste this whole message to your other board.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Siinkohal olen corvusega sunnitud täiel rinnal nõustuma (ehkki ma seda tavaliselt ei tee), kapteniherra, selle asemel et siin tuua juudiriigi ühtehoidvust esile ning räusata, millised mõttetud tillid me eestlased tegelikult oleme, võiksid parem harida meie inimesi (eriti noorsugu) ühtekuuluvuse teemadel (mina vähemalt üritan seda).
Hakkad vaikselt meelde tuletama minu armast ristiusu jumalat:" Ärge käige minu tegude, vaid minu sõnade järgi!"
Siinkohal on Sulle muidugi korralikud kamraadid olemas, mis teema poleks, kohe hakatakse isikuomadusi võrdlema (isiklikult olen üritanud sellest pikemat aega hoiduda).
Ülbus, enesekesksus jne. ehita siis selliste eestlastega juudiriiki :twisted:
sitt päev, kellele kurdad
vk1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vk1 »

jackpuuk kirjutas: ehita siis selliste eestlastega juudiriiki :twisted:
ma lähen nüüd klaviatuuri ja monitori õllest puhtaks pesema

:lol: :lol: :lol: :lol:
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Siin teemas leidis taaskord tõendamist tõsiasi, et defetsionistliku meelelaadiga inimesed arvavad, et riigikaitse vms siseriiklikult kujundatav poliitika sõltub mingitest kolmandatest jõududest.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

corvus kirjutas:
Tegelikult on põhjuseid-faktoreid ikka palju-palju rohkem. Seda "tublisti tööd" on läbi mitme milleniumi tehtud. Selle nimel on isegi mõni riik juudiusku pööratud.
Aga sa loe enne "paljude muude faktorite" loetlemist see raamat läbi, enne seda puudub sisulisel diskussioonil mõte.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline