Ja kui jäätee valmis, paneme sellele kibekähku mustkatte ka peale, siis saab suve läbi üle mere sõita.Joss Metsast kirjutas: Asjaajajale siis pisike palve, enne kui päris laisaks kätte lähed , tee see jäätee lõpuks valmis.![]()
Levar

Kas sa liigud tavalise pereauto mõõdus sõidukiga, või mõne suurema liikuriga? Kuna Toomas on veel pühapäeval kuskil ära, pean mina saarest asjad kokku korjama. Hea, kui kellegi auto peale saaksJoss Metsast kirjutas:Esimene evakuatsiooni masin alustab liikumist varavalges. Kell 7:45-50 võtan peale FW-Antoni, siis kimame Trummi uulitsale kus Kalle ja Panzergrenadir meid kuskil tänavanurgal ootavad. Edasi kulgeb tee piki kadaka puiesteed pärnu suunas ja kohe peale laagrit korjame ülesse Blitzkrieg-i. Ühesõnaga kui hästi läheb ja see kauaoodatud mõrtsuktorm väga karmilt ei raba jõuame kella kümnese praami peale. Usutavasti tiba enne ühtteist oleme siis Orissaares
Levar
Kas unustasid mainimata, et fossiil on Sul sõitma hakates juba pagasnikus või õnnestus tal ka seekord aktsioonist kõrvale põigelda?Joss Metsast kirjutas: Kell 7:45-50 võtan peale FW-Antoni, siis kimame Trummi uulitsale kus Kalle ja Panzergrenadir meid kuskil tänavanurgal ootavad. Edasi kulgeb tee piki kadaka puiesteed pärnu suunas ja kohe peale laagrit korjame ülesse Blitzkrieg-i.
Levar
Heameelega broneeriks koha. Olen viisakas kodanik, ei rögasta- ega peereta valjusti, sõidupileti eest tasun õiglast hinda ja juuksed võin ka ära kammida!andrusan kirjutas:Peab vast oma "haigusetekitajad" ka Kuresaarest ära tooma.
Kuna Jossi auto täis, lähen eda omaga. Minuga kaasa mahuks 3-4 "sõltlast" ja pagasiruumi peaks ka jätkuma.
Nii, et kel soovi andke kärmesti teada.
Fossiil vabandas ennast kuidagi nii osavalt välja et ei saanud arugi, igastahes on mudelistid rahulik rahvas ja ei hakka fossili kodu juurest varitsema, no et hetkel kui kodanik läheb näiteks prügiämbrit välja viima siis siuti kott pähe ja Kuressaare poole tuldasjaajaja kirjutas: Kas unustasid mainimata, et fossiil on Sul sõitma hakates juba pagasnikus või õnnestus tal ka seekord aktsioonist kõrvale põigelda?![]()
Joss, Anton, Kalle, Panzergrenadier, Blitzkrieg...![]()
See tähendab, et mulle jäävad mälestuseks Immelmanni, Andrusani, Parovozi, Vaoina, Luciano, ja nähtavasti ka Fossiili, Tsiknati ja Simmtanni mudelid. Pole paha, pole paha! Lõpuks ometi hakkab see rabelemine ennast ka ära tasuma!
Ma olen nõus kõikidest mudelitest loobuma, kui aga saaks Kuressaares näha ämbriga fossiili, must prügikott peas!Joss Metsast kirjutas: Fossiil vabandas ennast kuidagi nii osavalt välja et ei saanud arugi, igastahes on mudelistid rahulik rahvas ja ei hakka fossili kodu juurest varitsema, no et hetkel kui kodanik läheb näiteks prügiämbrit välja viima siis siuti kott pähe ja Kuressaare poole tuld
Aga Lucianolt ja tegelikultt ka fossiililt saime volitusi nende ninnut ja nännut kaasa tuua, ma nüüd ei teagi, äkki rikume su äriplaani ära
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist