Miks siis nii tagasihoidlikult? Samal leheküljel on ju järgminegi pilt...(huvitav, kuidas kujutaks kunstnik sellist värvikombinatsiooni potisinisel taustal???)Siin sulle hilisemast ajast:
http://shkolazhizni.ru/img/content/i25/25136.gif

БМРТ типа «Прометей» - большой морозильный рыболовный траулер, выпускавшийся в г. Штральзунд (ГДР) с 1972 по 1983 гг. Было построено 172 единицы.
http://www.mz-fish.ru/fleet/structure/
Asitõendiks oleks vast ikka värvipilt punalipuga ahtris.
Markide kohta- tõepoolest, sinisel taustal sinine laev...

Siin siis NSVL kaubalaeva pilt, mis üleüldise militariseerimise tingimustes oleks pidanud kah vesihall olema. Kas on? vastus jääb sinu enda otsustada. Mina peaks värvi küll pigem mustaks või tumesiniseks. Foto peaks pärinema kuuekümnendate keskelt
Rõõm on nentida, et seisukohtades on mõningane areng toimunud. Sest eelmine väide oli mäletatavasti kõiki muid võimalusi välistav..Kuskil 70 lõpul hakkasid mõned baaslaevad - mis pidevalt välisvetes - keskelt sinetama
Nagu ka seegi veidi jampslik väide...Kalalaevastiku keskmistele ja suurematele alustele lubatud kere hall värv
oli ka niisamuti ilus värvikombinatsioon?
Mis nüüdseks on vast saanud ümber lükatud.Ainult, et need kuradi luugid olid vaid neil laevadel, mis ehitatud NSVL'is või vähemalt Varssavi pakti riikides. Kõik muud läänest sisseostetud laevad (eriti reisialused), pidid "tormides" ilma luukideta hakkama saama!
Kandilised aknaavad laevakeres-GOST GOSTIKS, minu kogemus nende aukudega on lääne laevaehituse produktidega, nii et oleks tänulik, kui osutaksid vastava koha SOLASE või IMO nõuetest. Siis saaks ma järgmisel korral laevafirma esindajatele tööde vastuvõtmise ajal sellesama rikkumisega habemesse sõita...
Võrdlemisest...mida sa siin ikka võrdled, tead ju isegi, et v tšužih ruhah i h...jne.
P.S. Lisaks nende keres paiknevate kandiliste akende kohta- vaata kasvõi DFDS-i Queen of Scandinavia või siis kruiserit Sovereign of Seas- jumalast kandilised avad tunduvad minu silmale...ma muidugi möönan, et võin ka eksida ja GOSTi kohaselt kohe mitte ei saa need ümarad augud kandilised olla...