Ma olen ikka lootnud, et me oleme see aus rahvas.Kapten Trumm kirjutas:Vaadates praegu toimuvat Veerpalu ristilöömist ajakirjanduses (osalt kuulub Skandinaaviamaade firmadele), tekkis tunne, et miks me oleme selline s*** rahvas ega suuda osasid asju viisakalt kalevi all hoida (nt Soomes oli ajakirjandus vakka ühe peaministri ebatsensuurse sõnakasutusega)?
Annab ikka tulemust. Kasvuhormoon kiirendab oluliselt taastumist ja kuna treeningu väga oluline (kui mitte isegi kõige olulisem) osa on puhkamine ning treeningutest taastumine, siis annab kasvuhormooni sissesüstimine petturile ausalt toidu(ja toidulisandite) abil taastuja ees suure eelise.uusmario kirjutas:Tegelikult kasvuhormoon vastupidavusaladel mingit tulemust ei anna, see küll kasvatab lihasmassi, aga ei paranda lihaste sooritust, sest suuremale lihasmassile on vaja ka suuremat hapniku hulka, hGH hapnikuvarustust lihastele ei paranda.Et hGH'st kasulõigata peaks koos sellega kasutama mingisugust hapnikutransporti parandavat ainet, nagu näiteks astmarohtu.Neid ained on aga erinevalt GH'st oluliselt lihtsam avastada.
Praegusel hetkel, kõiki seletusi kuulates on minu jaoks terve meie meeste tiimi eelnevate aastate tegemistel suur küsimärk juures.
Suva mis tulemus on, aga sport peab puhas olema.
Fair play