Toidupakke puudutav artikkel

Reklaamid ette ning kajastused tagantjärele. Aga paluks et ikka militaarasjadega seotult...
ivanorav
Liige
Kontakt:

Re: Toidupakke puudutav artikkel

Postitus Postitas ivanorav »

Kui oled kroonu leival ja sulle on määratud kroonu saapad, siis kasuta neid!
Mina ei ole kroonu teenistuses ja vöin osta endale oma äranägemise alusel kasvöi "Jalased"
Aga kui Kroonu ei meeldi, vöib ju kroonust ära tulla, vahepealset varianti ei ole nii moraalselt, kui ka majanduslikult kui ka eetiliselt riigil pakkuda!
ivanorav
Liige
Kontakt:

Re: Toidupakke puudutav artikkel

Postitus Postitas ivanorav »

Erik kirjutas:Sul on õigus oma arvamusele. :D Kui kõik kellel kroonus midagi ei meeldi sealt lahkuksid siis kui palju rahvast sinna alles jääks?Seda mis riigil on pakkuda ei tea tõenäoliselt ei mina veel vähem aga sina kes sa oled suurest patriotismist üle lahe kurseerinud. Õnneks ei ole asi sinu teha ja me ostame endale sellist varustust mida lubab rahakott ja mis sobib. Edu!
Aga unustasid ära, et need mida sa maha müüsid ei olnud mitte sinu saapad vaid kroonu omad!
Mis patriotismi puudutab, siis minu majanduslikud huvid on Eestis ja köik oma vabad vahendid "impordin" Eesti, et kroonu saaks minu rahadega majandust elavdada ja sellelt makstud maksudest sinule palka maksta ja sina suure "kodumaalasena" esineda :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline