Mis on patriotism Sinu arust?
Eestis peaks ka selliste "ohvirlammaste" üksuse looma nagu oli Saddamil Fedayeenid http://www.globalsecurity.org/intell/wo ... dayeen.htm . Las nad seal siis müttavad omavahel, laulavad ilusaid laule ja lasevad kiirrännakutel auru välja. Kui natuke vanemaks saavad ehk naise/lapsed saavad, siis rahunevad ära ja mingisuguse rehabilitatsiooniprogrammi kaudu sulanduvad tagasi tsiviilellu. Veel parem kui nad loevad palju väärt raamatuid ning leiavad endas elementaarse empaatiavõime ümbritseva maailma mõistmiseks.
Mul on tuline kahju, et mõned KL malevkonnad on selliste kodukootud Fedayeenide poolt kaaperdatud ning seepärast ei taha tervemõistuslikud enam õppustele minna. Mida sa kuulad seal metsaserval seda hülgemöla ja raiskad oma kallist aega. Soiuvad seal oma mantraid nagu iga teine sekt. Krt, paha maitse tuli suhu!
Mul on tuline kahju, et mõned KL malevkonnad on selliste kodukootud Fedayeenide poolt kaaperdatud ning seepärast ei taha tervemõistuslikud enam õppustele minna. Mida sa kuulad seal metsaserval seda hülgemöla ja raiskad oma kallist aega. Soiuvad seal oma mantraid nagu iga teine sekt. Krt, paha maitse tuli suhu!
Et mitte teie kõigi käest kohe riielda saada
ütlen, et pürgin patriotismi poole.Nii palju kui meid siin foorumis on, on ka patriotismi tõlgendusi.Siin on minu oma: minu jaoks tähendab patriotism järgnevaid asju- oma isamaa eest seismine, isegi kui see nõuab su elu, oma rahva kaitsmine, tahe oma keelt säilitada.Loodan et mu teel patriotismi poole see nimekiri täieneb.
Praegu ei oska nagu muud lisada.
Niikaua, kui elu sees, relv käes ja Eestimaa pind jalge all, pole häda veel midagi.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan5.gif[/img][/url]
kaur 3 kirjutas:
Mis puutub sõjaväkke, siis õnneks on seal just suurem osa noorohvitseridest aatelised patrioodid. Kaitseliidu parim osa samuti(nagu Eesti esimese Vabariigi ajalgi)koosneb kõrgete aadetega patriootidest, just need kellest räägid e inimesed, kes oma lahingteadmisi peale edukat armeeteenistust rõõmuga täiendavad, samuti tehakse eratreeninguid ja laagreid. Ja ära muretse, nendel pole jäänud kunagi rännakud tegemata, ega laulud laulmata. Vastupidiselt sinule, kes oma väikest aktiivsust vabanduste taha peita püüab. Ja nagu näed või veenduda võid, keegi ei nuta sind taga ka, ju's polnud sust suurt tolku..
kaur3 kirjutas:
Jah, sellised üksused võiks ohmoonidest ja nahavedajatest teha, kes kõike läbi omakasu vaatavad. Pole kahju sellistest kõntsadest. Muidu juhtub ka nii, et patrioodid võitlevad riigi vabaks ja pasknärid asuvad siis vara jaotama. Jõle hea on vanade eestiaegsete isamaalise kasvatusega inimestega vestelda, nendel käis ka see rahvuslus iga asjaga kaasas. Sellised keskmisest kõrgemate aadetega inimesed ongi Eesti Vabariigi rajanud. Valitsema kipuvad aga ikka solgikihist. Järelikult on tulevikus kõntsa koht esiridades, parimad pojad annavad oma rusika magudust tunda kui tuleb nende aeg. See väldiks ka diskustelusid, kus aated on saavutamas pahamaigulist tähendust ja mingid pooletoobised, kellest riigil kasu pole(nemad vaatavad mida rahvalt ainult võtta saaks) solgivad identiteeti oma prügimaiguga. Ohvrilambaks tuleb tuua just sinusuguseid, sest paremad pojad on loetud.Eestis peaks ka selliste "ohvirlammaste" üksuse looma nagu oli Saddamil Fedayeenid (http://www.globalsecurity.org/intell/wo ... dayeen.htm). Las nad seal siis müttavad omavahel, laulavad ilusaid laule ja lasevad kiirrännakutel auru välja.
Mis puutub sõjaväkke, siis õnneks on seal just suurem osa noorohvitseridest aatelised patrioodid. Kaitseliidu parim osa samuti(nagu Eesti esimese Vabariigi ajalgi)koosneb kõrgete aadetega patriootidest, just need kellest räägid e inimesed, kes oma lahingteadmisi peale edukat armeeteenistust rõõmuga täiendavad, samuti tehakse eratreeninguid ja laagreid. Ja ära muretse, nendel pole jäänud kunagi rännakud tegemata, ega laulud laulmata. Vastupidiselt sinule, kes oma väikest aktiivsust vabanduste taha peita püüab. Ja nagu näed või veenduda võid, keegi ei nuta sind taga ka, ju's polnud sust suurt tolku..
kaur3 kirjutas:
Jälle peab sind kurvastama, suurem osa ammu pereinimesed. ja VÄÄRT raamatuid lugesid ja loevad patrioodid alati suurima rõõmuga. Jälgivad Eestiga seonduvat ja kahtlemata poliitilist elu. Nad käivad sinust alati sammukese ees.Kui natuke vanemaks saavad ehk naise/lapsed saavad, siis rahunevad ära ja mingisuguse rehabilitatsiooniprogrammi kaudu sulanduvad tagasi tsiviilellu. Veel parem kui nad loevad palju väärt raamatuid ning leiavad endas elementaarse empaatiavõime ümbritseva maailma
- VANA LÖUKOER
- Liige
- Kontakt:
seoses skinheadi liikumisega, Veltu / Dietrich ja Kirveraidur, olete ikka kole palju hollywoody filme vaadanud ja usute iga jumala söna,mis sl öhtulehes kirjutatakse.oh tempero oh mores.
vöin kihla vedada,et teie tutvusringkonnas pole ühtegi skinni.mitte,et uhkeldaks,aga mul on ja nad on patrioodid.erinevalt nt. Veltu / dietrichil. .sellised kurikatega peksmised on muideks eriti levinud venemaal.seal küll ühtegi skinni ei eksisteeri.üldistamisest on saanud tava.just nagu nliidu ajalugu järgi korrata.ja kui kurikaga peksad,oled kohe skinn.hm,huvitav järeldus.
Veltu/ dietrich.mul ei ole sinu aadressi vaja.ma tean väga hästi,millises linnas sa oma haisu levitad.seal venelaste linnas.tean.
kui sinusugused "patrioodid" edasi meie maad reostavad on tulemuseks järgmise okupandi jalataldade lakkumine egiidi all : " peaasi,et maha ei löödaks." sinusugused elavad hiljem valehäbis.
vöin kihla vedada,et teie tutvusringkonnas pole ühtegi skinni.mitte,et uhkeldaks,aga mul on ja nad on patrioodid.erinevalt nt. Veltu / dietrichil. .sellised kurikatega peksmised on muideks eriti levinud venemaal.seal küll ühtegi skinni ei eksisteeri.üldistamisest on saanud tava.just nagu nliidu ajalugu järgi korrata.ja kui kurikaga peksad,oled kohe skinn.hm,huvitav järeldus.
Veltu/ dietrich.mul ei ole sinu aadressi vaja.ma tean väga hästi,millises linnas sa oma haisu levitad.seal venelaste linnas.tean.
kui sinusugused "patrioodid" edasi meie maad reostavad on tulemuseks järgmise okupandi jalataldade lakkumine egiidi all : " peaasi,et maha ei löödaks." sinusugused elavad hiljem valehäbis.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!
MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
Jah, kui ikka peksad mõnel neegril nina rulli või terroriseerid rahulikke elanikke, siis oled patrioot. Tean küll, kuidas sinusugused isamaale austust avaldavad. Kaks aastat tagasi soditati Sillamäel Gagarini tänava majad natslikke loosungeid täis ( Juden raus! , kuritegeliku diviisi " Totenkopf" embleem, 88 jms). Huvitav Vana Lõukoer, miks siis kõik neonatsidest nii halval arvamusel on. Kui nad oleksid patrioodid, siis peaksid inimesed nendest lugu. Tegelikkus on aga see, et normaalsed inimesed peavad neid lumpenproletaarlastest vandaalideks ja märatsejateks.
Sul on paganama õigus! Ja selliste krantsinimestega ei tahagi ma kokku puutuda! Kõrvad läheksid lukku nende "Sieg Heilist".vöin kihla vedada,et teie tutvusringkonnas pole ühtegi skinni.mitte,et uhkeldaks,aga mul on ja nad on patrioodid.erinevalt nt. Veltu / dietrichil.
Tegutsen ratsionaalselt. Pole ma mingi tallalakkuja. Jääksin lihtsalt neutraalseks (salaja sõimaksin tiblasid), või on see patt? Ja mis valehäbist sa räägid? Räägi lähemalt, ei saanud su mõttest aru!kui sinusugused "patrioodid" edasi meie maad reostavad on tulemuseks järgmise okupandi jalataldade lakkumine egiidi all : " peaasi,et maha ei löödaks." sinusugused elavad hiljem valehäbis.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
- Kirveraidur
- Liige
- Kontakt:
Jah, Lõukoer, sinu tutvusringkonnas on kindlasti toredaid skinne, aga ega ma siis olivuudsest seisukohast ei räägi- ikka omaenese sõprade nähtu-kuuldu-kogetu järgi. Samamoodi on toredaid militariste ja siis igasugu padunatslikke või -punakaid. Ei saa me ühtset seisukohta ju kummagi kohta võtta. Mitte skinnid pole patrioodid, vaid NEED skinnid.
Tore,kui skinnheadid nii aatelised on kui siin väidetakse,kuid imelikud on nad igal juhul.Ei näe patriotismi jälgi nende tegevuses.Kas oma loosungeid "juudid ja neegrid välja/ahju/piiriäärde teibasse" levitavad nad patriotismist vabalajal või?Siin kohal ei tasu võrtsustada natsismi (mõned ütlevad selle kohta rahvuslust) ja patriotismi,need on täiesti erinevad asjad.Mustanahalisele,kes Eestisse näiteks õppima tuli,kuskil suvalt peksa andmine ja rassistlikke hüüdlausete levitamine on Eesti Vabariigi mainele si**umine mitte patriotismi sähvatus,pigem on see antipatriotism.Eestil oleks vaja ikka inimesi kes on patrioodid,mitte inimesi kes väidavad,et nad on patrioodid.Kisakõrisi on ennegi nähtud,paraku on nendega tavaliselt sammuti nagu kaasajooksikutega,kui neid tõesti vaja on,siis on nad tavaliselt salapäraselt kadunud.
Viimati muutis uusmario, 01 Dets, 2005 23:34, muudetud 1 kord kokku.
Patriotismi kahe sõnaga kokku võtta polegi võimalik.
Kui aga siin juttu tuli skinheadidest jne. Ütleme nii, et enamus, julgelt 99,99% nendest ei taipa mitte midagi natslikust ideoloogiast, selle eesmärkidest jne. selle looja-loojate tähenduses. Tegelikult on skinheadid täpselt ühe pulga peal punkarite, gayaktivistede, roheliste jne. äärmuslike jõukudega.
Sorry, ühe pulga peal on isegi palju öeldud... kui teistel on nn. toiduahela tipus keegi kelle hüvesid nad teenivad siin skinheadid on momendil nö. jumala poolt unustatud lapsed ( veel näiteks; peremehe poolt hüljatud koer kes hulgub ja hammustab ilma mingit loogilist põhjust omamata jne)
Patriotism kui selline. Selleks, et ta millegi-kellegi vastu tekiks peab ikka mingi põhjus olema. Olla lihtsalt Eesti patrioot on sama jabur kui olla skinhead ehk siis teenida mitte kedagi saamata vastu mitte midagi.
Seda siis sellisel juhul ki pidada Eestit silmas riigina
Praegusel juhul, minu isiklikult positsioonilt ja enda põhimõtteid jägides ei näe ma mingit põhjust miks ma peaks olema patrioot sellisele riigile ja valitusele ning arvan, et samatmoodi mõtlevaid on veel väga palju.
Pigem, kui täpne olla, ollakse ikkagi patrioot sellele metsatukale ja maalapile mis enda talu-maja alla jääb. Kui nüüd juhtub nii, et kolm naabrimeest mõtlevad kõik nii ja lisaks veel... suudavad olla üle inimlikust väiklusest ja kadedusest ning öelda, meie vald, see on meie kõigi kõige parem kodu on juba asi parem. Ja kui siis lõpuks on ka riik kes need kõik vallad liidab(mitet otseses mõttes) ..siis tekibki see mida me nimetame rahvuslikuks patriotismiks. Ja tekivad ka Eesti patrioodid,.
Praegusel juhul aga tundub sõna Eesti patrioot minule isiklikult tühja sõnakõlksuna, seni kuni lastakse osta 0,5 miljoniga suvilaid jne.
Küsimus pole selles kas on vargaid. Küsimus on selles, kus on patrioodid siis kui lastakse varastada ?
Kes on nõus siis millestki loobuma, midagi tegema OMA RIIGI HEAKS kui sind ennast räigelt varastatakse ja näkku valetatakse ?
Seni ongi see patrioodi jutt lapsik või siis tegelikult piirdub see oma koduga. Et siis mitte Eesti patriot vaid näiteks Kubujussi talu patrioot on selle tegelik nimetus.
Või siis teistpidi lihtsalt nö. "räuskav" inimene kelle tegevusel pole mitte mingit tulemust, peale iseenda kahjustamise enamasti.
Patrioot on ikkagi ainult vahend. Nagu robot tehases. Robot nõuab voolu, patrioot "nõuab", et teda meeles peetaks. Niimoodi väga lihtsustatult öeldes. Nagu koer tahab peremehelt pai. Kui ei saa läheb tigedaks ja hakkab seda teiste peal välja elama ( nagu skinheadid).
Kui nüüd näha vandenõud
, siis patriotismi ilmingute allasurumine-hävitamine on tegelikult kasulik nii venemaale kui euroopa liidule. Et teha kõik selleks, et rahvuslikud ja oma maa piirid hägustuks jne. Et ühel hetkel seda segapudrut ise valitseda.
Samas, arvestades praegust linnastumise ajajärku ja kõike muud sellist, ega kedagi suurt ei huvita ka midagi.
Väärtused mis on tähtsad on veidi teise suuna võtnud, maalapi omamine pole enam nii tähtis, ühe koha peal elamine algusest lõpuni pole ka enam nii oluline.
Nii,et olla patrioot on vaja ühist eesmärki, ühist vaenlast ja juhti keda uskuda.
On teil need olemas ?
Kui aga siin juttu tuli skinheadidest jne. Ütleme nii, et enamus, julgelt 99,99% nendest ei taipa mitte midagi natslikust ideoloogiast, selle eesmärkidest jne. selle looja-loojate tähenduses. Tegelikult on skinheadid täpselt ühe pulga peal punkarite, gayaktivistede, roheliste jne. äärmuslike jõukudega.
Sorry, ühe pulga peal on isegi palju öeldud... kui teistel on nn. toiduahela tipus keegi kelle hüvesid nad teenivad siin skinheadid on momendil nö. jumala poolt unustatud lapsed ( veel näiteks; peremehe poolt hüljatud koer kes hulgub ja hammustab ilma mingit loogilist põhjust omamata jne)
Patriotism kui selline. Selleks, et ta millegi-kellegi vastu tekiks peab ikka mingi põhjus olema. Olla lihtsalt Eesti patrioot on sama jabur kui olla skinhead ehk siis teenida mitte kedagi saamata vastu mitte midagi.
Seda siis sellisel juhul ki pidada Eestit silmas riigina
Praegusel juhul, minu isiklikult positsioonilt ja enda põhimõtteid jägides ei näe ma mingit põhjust miks ma peaks olema patrioot sellisele riigile ja valitusele ning arvan, et samatmoodi mõtlevaid on veel väga palju.
Pigem, kui täpne olla, ollakse ikkagi patrioot sellele metsatukale ja maalapile mis enda talu-maja alla jääb. Kui nüüd juhtub nii, et kolm naabrimeest mõtlevad kõik nii ja lisaks veel... suudavad olla üle inimlikust väiklusest ja kadedusest ning öelda, meie vald, see on meie kõigi kõige parem kodu on juba asi parem. Ja kui siis lõpuks on ka riik kes need kõik vallad liidab(mitet otseses mõttes) ..siis tekibki see mida me nimetame rahvuslikuks patriotismiks. Ja tekivad ka Eesti patrioodid,.
Praegusel juhul aga tundub sõna Eesti patrioot minule isiklikult tühja sõnakõlksuna, seni kuni lastakse osta 0,5 miljoniga suvilaid jne.
Küsimus pole selles kas on vargaid. Küsimus on selles, kus on patrioodid siis kui lastakse varastada ?
Kes on nõus siis millestki loobuma, midagi tegema OMA RIIGI HEAKS kui sind ennast räigelt varastatakse ja näkku valetatakse ?
Seni ongi see patrioodi jutt lapsik või siis tegelikult piirdub see oma koduga. Et siis mitte Eesti patriot vaid näiteks Kubujussi talu patrioot on selle tegelik nimetus.
Või siis teistpidi lihtsalt nö. "räuskav" inimene kelle tegevusel pole mitte mingit tulemust, peale iseenda kahjustamise enamasti.
Patrioot on ikkagi ainult vahend. Nagu robot tehases. Robot nõuab voolu, patrioot "nõuab", et teda meeles peetaks. Niimoodi väga lihtsustatult öeldes. Nagu koer tahab peremehelt pai. Kui ei saa läheb tigedaks ja hakkab seda teiste peal välja elama ( nagu skinheadid).
Kui nüüd näha vandenõud
Samas, arvestades praegust linnastumise ajajärku ja kõike muud sellist, ega kedagi suurt ei huvita ka midagi.
Väärtused mis on tähtsad on veidi teise suuna võtnud, maalapi omamine pole enam nii tähtis, ühe koha peal elamine algusest lõpuni pole ka enam nii oluline.
Nii,et olla patrioot on vaja ühist eesmärki, ühist vaenlast ja juhti keda uskuda.
On teil need olemas ?
- Kirveraidur
- Liige
- Kontakt:
Kaunis demagoogia.thor199 kirjutas:Patriotismi kahe sõnaga kokku võtta polegi võimalik.
Mida sa tahad, et ma teeksin? Läheksin kaebaksin isand Savisaare kohtusse selle eest? Piketeeriksin linnavalitsuse, parlamendihoone, Savisaare maja või riigikohtu hoone ees? Selle asja kordaajamine on juriidiliste organite tegevusmaa ja pädevus- kust tead, et asjaga ei tegeleta? Täpil pööbli hulgast on ikka hea lärmata kui ta oma küündimatuses ei näe kogu pilti. Sama kui anda pensionäride kätte pensioniseaduse otsustamine. Tropp ja noortepärane on vinguda riigi kallal, eksole, see on juba juurdunud harjumus. Siinkohal võiks isegi tuletada meelde, kuidas ütles selle kohta Kennedy: "Ära küsi, mida saad sina riigilt, vaid seda, mida saad sina anda riigile."
Kui keegi varastab minu hoovilt minu nähes ja mind p***e saates minu asju siis tuleb ta lihtsalt maha lasta kohapeal. Kui ta eirab käske.
Lihtne.
Demagoogia või mitte, väljendasin ennast natuke pikemalt.
See, et sa ei tea mida teha pole minu mure sest mina eri lärma millegi üle.
Ma lihtsalt ütlesin mida arvan patriotismist ja nendest niinimetatud patriootidest. Muus osas jätab see teema mind täiesti külmaks
Lihtne.
Demagoogia või mitte, väljendasin ennast natuke pikemalt.
See, et sa ei tea mida teha pole minu mure sest mina eri lärma millegi üle.
Ma lihtsalt ütlesin mida arvan patriotismist ja nendest niinimetatud patriootidest. Muus osas jätab see teema mind täiesti külmaks
Kui aus olla, siis sinu jutt thor199 on lihtsalt naljakas pehmelt üeldes. Möödapanek järgneb möödapanekule.
1. Ei patriotism ei ole kunagi mingile saamise eesmärgile rajatud.See on suunatud oma rahva heaolule ja kultuuri/hariduse/identiteedi/ajaloo/looduse pärandi säilitamisele. Patriotismi ja rahvusluse põhjus ongi oma maa ja rahva armastamine. nii, nagu seda tegid meie esivanemad. Mõelnuks nad nii, nagu praegused orjameelsed, poleks meid ammu juba olemas.
See, et Eesti riigi juhtstruktuurides puuduvad patrioodid/rahvuslased näitab rahva endist orjameelsust, täpselt nagu siin näitavad kommentaarid, kus isamaalisus ja patriotism on võtnud halvamaigulise tähenduse. Eesti orjameelseid on haaranud nö materialism, kus käskijaks ja isandaks on krõbisev raha ja mant. Ülejäänud on kõik teisejärguline. Kõige eest tahetakse midagi, ise midagi anda ei taheta, lootes välisabidelele jne jne. See on ehtne orja hingepeegel.
2. Pole mõtet rääkida asjadest, millest ei tea. Nii ka rahvuslastest. Patriootidel on omad kindlad põhimõtted, ideoloogia, vaenlased jne jne, rääkimata liidritest. Kui oled ise lihtsalt loll ja ei tea, pole mõtet piiksu teha. See on seltskond, kuhu iga külamees ikka sisse ei tule. Ja loomulikult sellest kõigest siin foorumis juttu ei tee, sest iga rahvuslane leiab ise oma tee.
3. Unustates neid, kes selle riigi lõid ja, kes- ja mismeelsed seda on hoidnud, sülitavad rahvuslaste vastased koguaeg nö iseenda supitaldrikusse. Kõik need maharaiutavad hiiekojad ja tsirkused ausammaste ümber on orjade pugemine oma isandatele, et saada seda nö mainitud krõbisevad ja muud manti.
Minu jaoks on patrioot/rahvuslane püha mõiste, seda enam, et olen väikse rahva poeg ja igasugused pudulojused, kes teenivad oma rahajumalat ja muude isandate huve on minu jaoks mitte keegi.
Ja mis puutub kunstlikult ülespuhutud müüti, et kiusatakse taga turiste, on see loll jutt, koguni ülekajastatud teema. Keegi pole nende inimeste vastu, kes siin õpivad ja külas käivad. Aga elama ei oota neid siia keegi
Eestist ei pea saama mingit rahvaste ühtset paablit, nagu seda on suudetud teha ümruskaudsete riikidega, kus nüüd oma tegusid kahetsetakse ja iga päev ollakse sunnitud nö rinda pistma nende sisserännanud "vaesekestega", kes nõuavad oma kultuurikodasid, õigusi jne. Meil jagub siin niigi neid, nagu näha, kes sülitavad selle maa ja rahva peale, kõigepealt tuleb vaadata, mis sellistega teha.
"iga rahvuslane leiab ise sideme oma Isamaaga, samuti leiab teises leeris iga ori oma isanda, kelle piitsa suudelda !"
1. Ei patriotism ei ole kunagi mingile saamise eesmärgile rajatud.See on suunatud oma rahva heaolule ja kultuuri/hariduse/identiteedi/ajaloo/looduse pärandi säilitamisele. Patriotismi ja rahvusluse põhjus ongi oma maa ja rahva armastamine. nii, nagu seda tegid meie esivanemad. Mõelnuks nad nii, nagu praegused orjameelsed, poleks meid ammu juba olemas.
See, et Eesti riigi juhtstruktuurides puuduvad patrioodid/rahvuslased näitab rahva endist orjameelsust, täpselt nagu siin näitavad kommentaarid, kus isamaalisus ja patriotism on võtnud halvamaigulise tähenduse. Eesti orjameelseid on haaranud nö materialism, kus käskijaks ja isandaks on krõbisev raha ja mant. Ülejäänud on kõik teisejärguline. Kõige eest tahetakse midagi, ise midagi anda ei taheta, lootes välisabidelele jne jne. See on ehtne orja hingepeegel.
2. Pole mõtet rääkida asjadest, millest ei tea. Nii ka rahvuslastest. Patriootidel on omad kindlad põhimõtted, ideoloogia, vaenlased jne jne, rääkimata liidritest. Kui oled ise lihtsalt loll ja ei tea, pole mõtet piiksu teha. See on seltskond, kuhu iga külamees ikka sisse ei tule. Ja loomulikult sellest kõigest siin foorumis juttu ei tee, sest iga rahvuslane leiab ise oma tee.
3. Unustates neid, kes selle riigi lõid ja, kes- ja mismeelsed seda on hoidnud, sülitavad rahvuslaste vastased koguaeg nö iseenda supitaldrikusse. Kõik need maharaiutavad hiiekojad ja tsirkused ausammaste ümber on orjade pugemine oma isandatele, et saada seda nö mainitud krõbisevad ja muud manti.
Minu jaoks on patrioot/rahvuslane püha mõiste, seda enam, et olen väikse rahva poeg ja igasugused pudulojused, kes teenivad oma rahajumalat ja muude isandate huve on minu jaoks mitte keegi.
Ja mis puutub kunstlikult ülespuhutud müüti, et kiusatakse taga turiste, on see loll jutt, koguni ülekajastatud teema. Keegi pole nende inimeste vastu, kes siin õpivad ja külas käivad. Aga elama ei oota neid siia keegi
"iga rahvuslane leiab ise sideme oma Isamaaga, samuti leiab teises leeris iga ori oma isanda, kelle piitsa suudelda !"
Võib-olla elad sa Wiking mingis teises Eestis kui mina, aga Eesti on juba rahvaste paabel. Eesti Statistikaameti andmetel elas Eestis 2004 aastal umbes 925 000 eestlast, 347 000 venelast, 28 000 ukrainlast, 16 000 valgevenelast, 11 000 soomlast, 2540 tatarlast, 2200 lätlast. 2100 poolakat, 2000 juuti ning umbes sama palju leedukaid ja saklasi ning ligi 10 000 mõne muu rahvuse esindajat.Eestist ei pea saama mingit rahvaste ühtset paablit
Mis puutub sellesse, "et nad raisad siia elama ei tuleks", siis mõtle selle peale, kui rootslased oleksid samamoodi öelnud kümnetele tuhandetele eestlastele, kes 1944. aastal punase terrori eest üle mere põgenesid? Ja oleksid nad nende sõnadega Eestisse ehk ilmsesse surma tagasi saatnud.
Tuleks ikka vahet teha nendel, kes tulevad Euroopasse lihtsalt majanduslikku heaolu otsima ja nende vahel, kes põgenevad selleks, et ellu jääda, nt mõnest sõjakoldest või etnilise genotsiidi eest. Nagu näiteks eestlased 1944. aastal.
Üritad skinheadidest mesimagusa jutuga head muljet jätta.
Ma nägin kaadreid Lihulas aelenud sinu poolt kirjeldatud "patriootidest". Huvitav küll, miks paljudel olid riietel natslikud sümbolid? Või on Eesti ja natsliku Reichi vahel mingi eriline side, mida peab rõhutama? Õige patrioot fännab ja armastab ikka oma riigi asju, mitte ei kummarda kuritegelikku reziimi. Ja teie vaenlased on automaatselt need, kes teiega ei nõustu. Nagu Vana Lõukoer ütles: sellistele tuleb tinanööp pähe lasta. Ja mis jutt see on, et iga suvaline külamees sisse ei saa. Kui ajad skinheadidele omast juttu, saad kohe vennaskonna liikmeks.Pole mõtet rääkida asjadest, millest ei tea. Nii ka rahvuslastest. Patriootidel on omad kindlad põhimõtted, ideoloogia, vaenlased jne jne, rääkimata liidritest. Kui oled ise lihtsalt loll ja ei tea, pole mõtet piiksu teha. See on seltskond, kuhu iga külamees ikka sisse ei tule. Ja loomulikult sellest kõigest siin foorumis juttu ei tee, sest iga rahvuslane leiab ise oma tee.
Kui keegi pole välismaa tudengi vastu, siis miks lõid "patrioodid" mitmel välismaalasel näo rulli? Milleks oli seda vaja? Vaja oli seda selleks, et ajada välismaalastele hirm naha vahele,et ta minema läheks. Antud juhul see ka õnnestus. Ma ei saa aru, miks te välismaalasi ründate, miks te nt venelasi ei peksa? Vastus-venelasi ei julge te lihtsalt peksa, saate hoopis ise neilt kesta peale. Aga üksikuid välismaalsasi on ju hea taguda, peale politsei ei aita neid keegi.Ja mis puutub kunstlikult ülespuhutud müüti, et kiusatakse taga turiste, on see loll jutt, koguni ülekajastatud teema. Keegi pole nende inimeste vastu, kes siin õpivad ja külas käivad. Aga elama ei oota neid siia keegi Eestist ei pea saama mingit rahvaste ühtset paablit, nagu seda on suudetud teha ümruskaudsete riikidega, kus nüüd oma tegusid kahetsetakse ja iga päev ollakse sunnitud nö rinda pistma nende sisserännanud "vaesekestega", kes nõuavad oma kultuurikodasid, õigusi jne. Meil jagub siin niigi neid, nagu näha, kes sülitavad selle maa ja rahva peale, kõigepealt tuleb vaadata, mis sellistega teha.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kui vaadata arve 10. või enam aastat tagasi oli muulaste % tunduvalt kõrgem. Niisiis sellest vinklist võttes on asi pisut paranenud. Probleem on ikkagi ka iives, eestlaste iive on madal, muulastel kõrgem. Kõik siiski ei ole veel kõik kadunud. Eks siin sõltubki kõik, kas rahvas läheb homsesse rahvuslikult ja Eestile ning tema tulevikule mõeldes või tuimalt orjameelsena. Mina tahan igaljuhul, et Eestimaal lippaksid ka tuhande aasta pärast ringi eesti lapsed kelle tee juurte juurde pole võõrdunud.Võib-olla elad sa Wiking mingis teises Eestis kui mina, aga Eesti on juba rahvaste paabel.
Kui ükskord saadakse aru, et oleme iseseisvad ja vabad ja võime ise ka otsustada, olles selle üle uhked, saab selle aja nimeks jäjekordne rahvuslik ärkamisaeg. Kui seda ei juhtu, võimalik, et ootab meid liivlaste ja kurelaste saatus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist