biathlon venemoodi
Re: biathlon venemoodi
Veel asjade serveerimisest- andke andeks OT pärast. Külma pärast jäeti ära EKV paraad ja halva ilma tõttu jäeti õppustel Zapad 2013 ära dessanteerumine. Uudisteväärtuste poolest üks-ühele võrdväärsed uudised. Aga vaadake serveeringut! Ühel puhul jääb mulje äpudest, kes paarikraadise külmaga õue kardavad minna, teisel juhul on massidele tekitatud mulje hoolitsevast riigijuhist, kes inimeste tervise ja tehnika säilitamise nimel muudab õppuste kava.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
See on sama vahe, mis Barclay de Tollil ja Kutuzovil. Üks pani aluse võidule ning teine, intrigant, napsas au ja kuulsuse.Lemet kirjutas:Eks see on kahe otsaga küsimus. Riigikaitse on esmalt ikka ja ainult rahva meelsusega seotud. Ja vaieldamatult on Šoigu Venemaal Serdjukovist edukam, kompetentsem ja mis peamine, usaldatavam kaitseminister. Laiade masside arust. Miska selle kaitseministri puhul on kaitsetahe määratult Taburetkini valitsemisajast kõrgem.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
-
kirsa710
Kas asjatundjad oskavad kommenteerida 3 osa 16:34 algavaid probleeme?
Vahva värk, ainult üks asi on kummaline ... ühel hetkel tundsin ma, kuidas ma hoian pöialt "sinisele" ja "rohelisele" meeskonnale ... nagu omad poisid või noh ...

-
allatah
- Liige
- Kontakt:
Ma nüüd mõtlen, kas teatada KAPOle kohe või oodata hommikuni.Vahva värk, ainult üks asi on kummaline ... ühel hetkel tundsin ma, kuidas ma hoian pöialt "sinisele" ja "rohelisele" meeskonnale ... nagu omad poisid või noh ...![]()
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist