ei mahu pähe....

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Epaminondas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Epaminondas »

to kirveraidur :

ma ei pea sind sellepärast punasöbralikuks,kuna sulle ei meeldi WH, vaid et sa oled nöus sellega,et kommunismi teema keelamist sa öigustad.
ütle,kuidas saakski teisiti möelda ?
ka mulle ei meeldi reichi juures paljud asjad,aga olen seda meelt,et mölemast reziimist tuleb kirjutada.

Tohhoo tonti!

:shock:

Süda läheb pahaks lugedes selliseid teemasid.

Kirveraiduril on igate õigus.

Aru ma ei mõista, kuidas teatud mehed arvavad, et mida rohkem saasta suust välja ajavad, seda vägevamad nad on. Nimelt Sina Vana-Lõukoer, siis Wiking ja daam Veltu.

Kommunismi teema sulgesid moded, nad ka kommud? Tead, USA-s nägi üks senaator McCarthy 50-ndatel igas asjas kommunismi tonti, kuni ta lõpuks aknast alla hüppas. Sul vist samasugune probleem.

Me kõik oleme kommunismi all suuremal või vähemal määral kannatanud, aga me ei tohi selle tõttu ära keerata.

Lõpetuseks veel seda, et kui Sa suudaksid ajada veidigi argumenteeritud juttu või oleksid üldse vait, mitte kõiki punasteks, venelasteks vms sõimates, siis neid teemasid ei sulgetaks. 8)
Viimati muutis Epaminondas, 09 Dets, 2005 19:06, muudetud 1 kord kokku.
thor199
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas thor199 »

Mulle Vana Lõukoera ja Veltu "diskussioonid" meeldivad.
MInu arust võiks neile kahele oma teema teha või siis mingi "Greatest Hits" kogumikku.
Nagu loeks Ivan Orava memuaare ( Vana Lõukoer) ainult vahega, et seekord on talle ka oponent Veltu näol.

Kuigi kahju on jah, et vahest põnevad teemad on enne suletud kui ise niipalju seedida jõuab et midagi kobiseda :)
toomas tyrk
Site Admin
Kontakt:

Postitus Postitas toomas tyrk »

Antud teemade sulgemist on suht viisakas toonis arutatud ühes teises teemas, kus ma kõik oma põhjendused ning argumendid ära tõin.

http://www.militaar.net/viewtopic.php?p=34253#34253

See teema korduvana lukku. Kellelgi veel midagi asjast öelda on - sinna teemasse.

Vana Löukoer - lamisemise ning isemodereerimise eest 1 nädal read only (kuna üks karistus varasemast ajast juba all..
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Madis Reivik ja 3 külalist