Leitud relvad...

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
canislupus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas canislupus »

Varsti lumi sulanud ja rohtu veel ei kasva.... Kodukandis peaks paaris kohas mättaid uurima.
Lennart
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lennart »

canislupus kirjutas:Varsti lumi sulanud ja rohtu veel ei kasva.... Kodukandis peaks paaris kohas mättaid uurima.
Ma ootan samuti kevadet :wink: Enda kodukohas liikusid samuti jutud ühest vanast hobuseteest ja männijuurikaist,kus pidid müristajad olema :wink: Iseenesest mõtlesin,et loll jutt aga võta näpust,luurele minnes vana tee ja kalda kohta kus männid kasvavad oli jutt täppi läind :) Nüüd ainult kevadet oodata ja kallas üles sonkida :)
Grenader88
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Grenader88 »

Kahju on neist vanadest rehielamutest ja nn mitmetoalistest rehielamutest, mis on hiljem algusepärasest rehielamust ümber ehitatud.
Nii vägagi palju neist on lihtsalt mõttlematult ära lõhutud ja seega ei hakka siin rääkima lähemalt kohtadest, kus militaarhõngulist kraami peideti. Üritame neid väheseid säilinud maju veel püsti hoida ja tõesti selle majadest militaarkraami väljakaevamise peaks jätma nn vanadele arheoloogidele aga noh, kõik tahavad ju ikka oma osa saada. Vahest see leid võib olla mõni tähtsusetu ja läbi roostetanud padrun, mille kaevamise käigus pool maja ära lõhutakse. Kahju... :?
Rudolph
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rudolph »

Mäletan,et meil oli maamajja kogu arsenal seintesse peidetud.Just vaheseintesse.Saepuru välja ja...Kui läks sügisel seatapuks siis kougiti kõik raud välja ja tina lendas mürinal. :lol:
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Ons kellegil kogemusi kuidas relvi peideti?Kas kiviaia keskele vöi on täitsa aia all?Minu leiud on piirdunud 2cm flaki mürskudega ja padrunitega.Üks 20.aastate Arsenali telefon tuli ka välja,aga see pudises ära käes.
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Horst
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Horst »

soadf kirjutas:Ons kellegil kogemusi ...
Ikka aia sisse, seal kus peenemad kivid täiteks. Tõenäoliselt aia alla peitmine nõudnuks liiga palju aia lammutamist ja kiviaia raskus oleks ka oma töö teinud. Vähemalt minul selline kogemus paari käsirelvaga.
Me kõik oleme võhikud, ainult erinevates valdkondades.
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Keskele jah pandi tavaliselt peenemad kivid täiteks.On üks koht ,kus metallikas annab kena signaali aga vot nii sügaval ,et kivid saab ainult kangiga kätte.
Kui pihta ei lase,siis vähemalt mööda lased!
Mathias Lutz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mathias Lutz »

Põhiliselt ikka püstolid,revolvrid mis aia sisse pisteti.Ka granaate.Ise olen leidnud 400 gr.lõhkeaine pakette,nn. miini kollast.
propatria
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas propatria »

Mathias Lutz kirjutas:Põhiliselt ikka püstolid,revolvrid mis aia sisse pisteti....
Ei kahtle kirjutaja jutus, kuid tundub, et paljud õnnelikud leidjad pole elus kiviaedadest (ega isegi mujalt) leidnud mitte ühtegi püstolit või revolvrit... see-eest aga kümneid püsse ja isegi mõned kuulipildujad.

ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Kreisiraadiot tsiteerides: Mul on külgkorviga Jawa...

Ise olen ühe suure kivi serva, kuhu olevat kindlasi granaadid ja muu kraam maetud, metalliotsijaga läbi kamminud ja ei leidnud mitte katkist adrateragi. Küllap on sügavamale maetud....
Ja rääkija oli minu silmis usaldusväärne.
potentate
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas potentate »

Mul oli maal vintpüss teise korruse lae peal. Viilkatuse alla oli kunagi ehitatud toad, nagu karbid sisse ja katuse ning toa lae vahele jäänud suured tühimikud, lagedeks olid ümarad palgid, käe jämedused. Ma ka väikesena teadsin, et püss peab kuskil olema, kuid ei leidnud - tegelikult oli nii hästi ära peidetud, et keegi ei osanud sealt otsidagi!

Kõik tegelased, kes tahtsid natuke majas ringi vaadata, tubade peale minna, käisid üle püssi. Püss oli palkide vahel redeli taga, silmaga oli otsa näha, keegi ei märganud seal tolmu sees. Katust remontides tuli alles välja :D
PW
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PW »

Eks ta ole - kes teab mis õige ja mis vale...
Mu vanaonu tuli ka koju, väidetavalt peitnud oma relvad kuhugi maja seina sisse. Aga seal neid pole mitte.
Ja terve mõistus ütleb, et kui juba oled peksasaanud vägedest eluga koduteel, siis vaevalt sul automaat kaelas ripub...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline