Veel üks kaunis autasu.
See on ilus! Varajased märgid on ikka klass omaette, mis kajastub vägagi hindades. Ilmselt rikkumatul kujul ligilähedases hinnaklassis Junckeri ja IMMEga, ehk siis 1000+ $ kanti.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Jah, raske on varajast, mõne kuulsama valmistaja-tehase, korraliku lenduri märki leida alla 1000 USD hetkel. Arvestades aga seda, et konkreetne märk on rikutud, sain ta ka sobiliku hinnaga.
Mitte, et ma tahaks katkiseid märke ainult aga lihtsalt rhinnad ei võimalda kallimate puhul korralikumaid ning seepärast arvan, et parem siis juba selline denatsifitseeritud märk või kannatada saanud, kui, et mitte midagi
.
Siin siis veel üks kannatada saanud autasu, mille üle ma samas ise olen väga õnnelik! Samas saan olla ka kindel, et tegemist on originaaliga, mitte mõne koopiaga:

Mitte, et ma tahaks katkiseid märke ainult aga lihtsalt rhinnad ei võimalda kallimate puhul korralikumaid ning seepärast arvan, et parem siis juba selline denatsifitseeritud märk või kannatada saanud, kui, et mitte midagi

Siin siis veel üks kannatada saanud autasu, mille üle ma samas ise olen väga õnnelik! Samas saan olla ka kindel, et tegemist on originaaliga, mitte mõne koopiaga:

Ostan või vahetan kõike, mis puudutab EW lennundusega seonduvat.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline