Karuke kirjutas:Kõikvõimalikud muud vaprad mehed kuid võõrastes mundrites - Ivo Schenkenbergist alates on teema omaette.

Ja tegelgu siin Rooma paavst, Bundeswehr, Putin ja kes muu iganes...
Ja nii lihtsalt tõmbas Karuke vee peale nendele kümnetele tuhandetel eesti meestele, kes võitlesid Eesti eest II MS saksa poolel.
Õnneks see vesi vuliseb vaid Karukese enese privaatses vesiklosetis, kuid kahjuks pole Karuke ainuke.
Sobivad siia mõtted Erich Remmeltilt, Waffen-SS-i poisilt:
"Mälestused ununevad iga möödunud aastaga, aga isamaa armastuse leek on jäänud rinda põlema. Minu saatuseks on jäänud isamaalt kaugel elamine, see oligi mulle ette kirjutatud Saatuse Raamatus hetkel, mil ma sündisin.
Aga suur, väga suur küsimus jääb mul vastamata: mille nimel langenud relvavennad ohverdasid oma elu, miks pidin mina oma tervise kaotama? Kas olid meie teod ka praegusele Eestile asjatud, et neid ei osatud hinnata? Kardan, et päeval, mil minagi manalasse varisen, on mul see küsimus ikka veel huultel...
Sooviks jääks ikkagi: "Jumal, õnnista Eestimaad!"
Erich Remmelt suri Leedsis Inglismaal 23. okt. 2004.a.
Puhka rahus!
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353
ri28le@hot.ee