lennuki kell- oksjon.

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

Nojah, teie euroeestlaste jutud - kiiritab, ei kiirita! Vene sõjaväes käinud on niikuinii asbesti sellisel hulgal sisse hinganud, et võiks ennast fritsude uurimisinstituutidesse maha müüa - uue nato imerelva tootmise tõhustamiseks :lol:
Ma tahaks Tossomilt lihtsalt küsida, et kuidas see asi vanaema riidekirstu sattus, ja kas ta ei näinud seal linikute all mõnda lagunenud laipa? Kas hinge peale ei jää?
Kasutaja avatar
PANZER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PANZER »

Ikkagi tahaks seda kella, seega...400.-

Vahur
Arnold
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Arnold »

No jummala pärast - taha! Taha ka taha! Kevadine ekspeditsioon läheb seekord .......... 44 augustis siiani puutumata vene hävitajat välja võtma ja kella me Sulle raudselt ei müü! Til-til-til-til! Piinlik kuidagi, aga varsti teeme sel teemal suurema arutelu.
tõnuv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tõnuv »

No saad ilmselt oma kella. Ma tavaliselt üle 300.-eek maksvaid asju ei osta. Seegi kord läksin hasardiga kaasa.
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

Hehee, kell ei ole vanaema riidekirstust pärit. Ja ma ei tea, kui palju tal minevikus laipadega pistmist on olnud ( äkki on pärit allakukkunud lennukist ), kuid seal kust ta saadud, olid kõik punapõsksed ja hea tervise juures.
tossom
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tossom »

Oksjoni võitis- Panzer.

Tänud osalejatele.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline