BT 5
See auk jäi endale ka alles fotol silma, aga ma katan selle käkki veel lumetortidega ja siis peidan selle ära. Pahteldada enam küll ei taha - sellesse mudelisse on juba peaaegu terve tuub kulunud 

Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
-
- Liige
- Kontakt:
Vat kui ta ikka on korra leeki saanud ja Talvesõjast Kareliakannasele vedelema jäänud siis ikka natuke roostetab küll. Või mine sa võta kinni...
Ehk siis tank ei ole mitte oma esimeses nooruses ja kindlasti mitte enam sõidukorras. Millised rattad ma minema alt plahvatan, ei ole veel otsustanud.
näiteks: http://media.militaryphotos.net/photos/album311/acv
Ehk siis tank ei ole mitte oma esimeses nooruses ja kindlasti mitte enam sõidukorras. Millised rattad ma minema alt plahvatan, ei ole veel otsustanud.
näiteks: http://media.militaryphotos.net/photos/album311/acv
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Tere,
Tangiga tuleb sul veel kõvasti vaeva näha
Pesta ja veelkord pesta vaja
Lisa aga tahma ja mustust juurde jne.
Kui sa soovid, et tank oleks miini pealt üle sõitnud, siis peab natuke rohkem pilte uurima.
Mul endal hetkel miini peal lõhkenud ja ära põlenud BMP-1 pooleli. Netist saadud piltidest tegin endale terve albumi õhku lennanud masinatest
Eelmine nädal kirjutasin, et Kullos igasugu kriite ja pulbreid müügile tulemas.Käi läbi sealt või siis saab ka kasutada lihtsamaid looduslikke materjale põlemis- ja plahvatusjälgede tegemiseks.
Tangiga tuleb sul veel kõvasti vaeva näha

Pesta ja veelkord pesta vaja

Kui sa soovid, et tank oleks miini pealt üle sõitnud, siis peab natuke rohkem pilte uurima.
Mul endal hetkel miini peal lõhkenud ja ära põlenud BMP-1 pooleli. Netist saadud piltidest tegin endale terve albumi õhku lennanud masinatest

Eelmine nädal kirjutasin, et Kullos igasugu kriite ja pulbreid müügile tulemas.Käi läbi sealt või siis saab ka kasutada lihtsamaid looduslikke materjale põlemis- ja plahvatusjälgede tegemiseks.
Kullos kogu "savi" juba olemas, aga ma selle järgi ei küünita veel. Ma ei ole tegelikult üldse lõpuni mõelnud veel mis ma sellest teen. Tean ainult, et see on talvesõja jäänuk ja kaua seisnud. Teen seda asja natuke tagurpidi - ehk siis selles järjekorras nagu päriselt protess toimub, kuigi mudeli värvimisel tehaks tegelikult kogu protsess tagurpidi. No eks näis. Igatahes see mudel mulle ei meeldnud, sirgeks ma seda pahteldada ei osanud ja otsustasin teda natuke hoopis lõhkuda. Kindlasti väänan veel plasti (eriti antenni), löön paar luuki eest (aga ma veel ei tea mis moodi varjata sellisel juhul tühja sisemust) ja katan kogu jama muda ja lume kihiga. Mida vähem seda tanki välja paistma jääb seda parem 
Või siis ainult muda, kui kuskilt paar jätkusõja soomlast leian panen need ka sinna ümber hiilima!

Või siis ainult muda, kui kuskilt paar jätkusõja soomlast leian panen need ka sinna ümber hiilima!
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kogu see kuradi rooste värv on nigu majakas välklambi käes. Muidu on õnneks natuke parem, aga ma hakkan teda nüüd mustaks toonima ja määrima jah.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Kustuta jah sda roostet kohe üksjagu - olgu, põlenud masin roostetab tõega kiiremini, kuid sel juhul oleks pidanud ratastelt kummibandaažid maha treima..., need on alati esimesed, mis ära kärssavad, järele jäävad suured valkjad tuhahunnikud iga ratta juurde. Aga selline mittepõlenud muutub ehk paarikümne aastaga veidi roosteseks, lihtsalt Karjala kannasel seisimisest ei piisa. Plahvatus eeldab vähemalt mingilgi määral lõhki rebitud ja kõverdunud keret või siis käiguosa detaile - no et mitte eriti vinge miini otsa koperdanud. Peaksid hoolega pihtasaanud BT- de pilte vaatama et mingi sarnase tulemuseni jõuda.
Urmas.
Urmas.
No eks ma neid uurin jah ja need valged pulbri hunnikud on endalgi silma jäänud. Ja need rattad ma kleepisin ka alla selleks, et näha milline see tank tegelikult on ja siis panen ta põlema, väänan ära ja katan mudaga. Aga võib-olla see polegi miin ja ma ei vääna midagi, vaid lihtsalt vanka pani soome pussi nähes plagama ja jättis tanki maha? Ah ma ei tea enam ise ka mis ma sellega teen....
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Ja kui nüüd päris aus olla siis ei tea ma sellest tanki värvimisest mitte s..tagi. 

www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Tänud, ma leidsin nendest ühe pildi mida jäljendada püüan.fossiil kirjutas:Saatsin veidi pilte, vaata kas aitavad mõttel edasi liikuda.
Urmas.
www.aiaimpeerium.ee
www.aiaimpeerium.ee
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist