NOTŠNOI POZOR - Kamp neobolševikke, ei muud

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kuule vana, võta nüüd vähe hoogu maha ja ära mine isiklikuks. Selliseid kõvasid mehi ennegi nähtud. Või kui sa oled nii kõva võll, et kõiki rohelisteks ja naljameesteks tembeldada, siis vahest avaldad oma (eeldatavalt ülikarmi) sõjaväelise resümee? Ma isiklikult ootan pikisilmi ja kui seda siin näen (eeldusel, et seal on, mida respekteerida), siis vabandan paljusõnaliselt. Kui sul seda ei ole, siis tõmba tagasi ja ära pauguta asjadest, mis on sinust palju vanemad.
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Kuule vana, võta nüüd vähe hoogu maha ja ära mine isiklikuks. Selliseid kõvasid mehi ennegi nähtud. Või kui sa oled nii kõva võll, et kõiki rohelisteks ja naljameesteks tembeldada, siis vahest avaldad oma (eeldatavalt ülikarmi) sõjaväelise resümee? Ma isiklikult ootan pikisilmi ja kui seda siin näen (eeldusel, et seal on, mida respekteerida), siis vabandan paljusõnaliselt. Kui sul seda ei ole, siis tõmba tagasi ja ära pauguta asjadest, mis on sinust palju vanemad.
Oot, mida sa paugud :?: Kas lükkad minu eelneva väite ümber :?: Sa paistad tõesti olevat veidi "kukkunud", sest keegi sellist juttu muidu ei ajaks. Lükka mu väited ümber, või mõmise pihku, sest mulle sinu soga korda ei lähe :!: Iga Eesti Vabariigi kodanik on vaba inimene ja teab ise, mida teeb, kui pole tegevteenistuses, ei kamanda teda ei Kaitseliit, ega muud struktuurid. Tahab, läheb kuhugi miitingule, tahab võtab naise jne jne. Sinu tobedustel pole lihtsalt kaalu.
Wiking
Liige
Kontakt:

Ja veel sulle: Eesti Vabariigi kõrgeim võim on EV kodanik :!:
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Rahu palun, härrased! Muidu läheb kinni! Teema muidugi.
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
thor199
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas thor199 »

tõnis.SS kirjutas:
Tõesti suurepärane näide targast ja haritud inimesest!!!
:lol:
Kas sinu silmis on Hitler ainult relvaga tapmas?
Kas tead ka tema kultuurseid külgi ja saavutusi?
Ka mina pean tast lugu,kuid iidol olen mina ise.

Kui mõni siin kommunismi ``suurkuju´´ kummardaks vean kihla ,et sa hoidnuks suu kinni.
Tegelikult ei saa ma su postituse sisust päris täpselt aru. Ma ei tahaks uskuda et nii lihtsast jutust on võimalik niimoodi aru saada ja üleüldse jääb su postituse sisu mulle arusaamatuks !

Aga kuna see on mulle suunatud siis olen viisakas ja vastan.

1.Hitler relvaga tapmas .
Mõtlesin sellele pikalt vastata aga kustutasin. Kuidas sa sellest nii aru said sellest ma aru ei saa. Kuna mu vastus väljuks juba selle foorumi piiridest siis palun kui sind mu vastus huvitab võin kirjutada privas.

2. Kui see on otseselt Hitleri isikut puudutav küsimus siis olen tuttav ainult tema kirjanduse valdkonda puudutava teemaga. Kahjuks tema maalihobi tulemusi pole õnnestunud näha.
Kui sa pidasid silmas riiki, siis ei saa sellisel puhul jätta märkimata tema meeskonda. Kuid ka see on juba minu meelest mõne muu foorumi teema.

3. Uskumine enesesse on tubli jõud. Kuigi ma soovitaks sul hoolikamalt kirjapandut lugeda. Kuid see on ainult minu arvamus ja võin ka eksida nagu igaüks.

Kommunismi suurkujude kummardajate kohta ei ütleks ma tõesti midagi. Igaühel on oma vaated. Tugevamad jäävad ellu. Kuna kommunism kui selline, mis minu meelest on natsionaalsotsialismi värdkoopia, mis kasutab samu "relvi" kuid mitte rahva vaid väikese kliki heaks siis suurem huvi minul kui lihtkodanikul selle vastu puudub ja ma tõesti ei taha nende kummardajatest jen midagi kuulda ega öelda.
Öeldakse ära s i t t a torgi, läheb haisema.

Sooblile: Kindlasti ei maksa võtta seda nii, et kõik rahvuslased on Adolfi austajad. Vabandan kui see kedagi riivas. Natsionaalsotsialism on aga ikkagi puhtalt Adolfi alustatud "äri" tänase päeva seisuga. Ideed üldjoontes on tema või tema meeskonna sulest. Kaudselt seega kõik sealt alguse saanud.

Sasha:
Ma ei kirjutanud oma juttu selleks et kedagi provotseerida. See on minu lihtkodaniku mure. Miks pean ma oma kodumaal suhtlema võõrkeeles ?
Reisima peab ja teisi keeli võib ja peab õppima kui tahad tutvuda teiste kultuuridega ning suhelda kohalikega.
Rikaste teadmiste ja kogemustega rahvas on tugev ja elujõuline.
See kas mitte eestlaste arust oleme me normaalsed või mitte normaalsed pole üldse meie mure.
Minu arust näiteks pole ehk Aafrika mingi suvaline suguharu ka normaalne.Käivad alasti ringi, taovad trumii ja mõmisevad mingeid kaashäälikuid nelikümmend kaks tükki ühes sõnas !
Aga kas siis juhul kui ma tahan nende maale elama minna peaks nemad hakkama minu mõistes normaalseks, näiteks kandma teksaseid ja valgeid kingi, kuulama Metallicat ning õppima selgeks Eesti keele et ma saaksin integreeruda nendega ? Ja kukkuma meeletult keppima ja lapsi tegema sest muidu nad hääbuvad tänu sellele et mina sigin nende maal jube hästi ja ei kavatse selliste "ebanormaalsetega" lävida ?

Seda nimetatakse vallutamiseks.

Rahvuslaste koht kogu Euroopas tõuseb üha rohkem päevakorda. Prügila...:) sa vist ei ole eriti palju Euroopas käinud mulle tundub. Kuna ise olen seal elanud ja olnud siis lugu kipub natuke teistmoodi olema.

Ja näiteks türklane räägib saksa keelt saksamaal. Ei nõua türgi keeles suhtlemist sakslaselt kui oma põhiseaduslikku õigust.
Vähemalt need kes sind teenindavad.
Ja see on see asi mis on iga kodaniku õigus, saada hakkama igal pool oma kodumaal oma emakeeles. Ja iga muulase kohustus on aksepteerida kohalikke ja nende kombeid olgu need nii veidrad kui tahes. Kui sulle see ei sobi siis miks sa siin oled ?
Kui sulle siin ei meeldi ? Võid minna tänapäeval ju igale poole. Kui Putin pakub venelastele võimalust pöörduda oma kodumaale miks te ei tõtta siis seda kasutama ? Kas ei oleks parem olla omade keskel, nõuda oma õigusi ja elada oma kommete järgi ilma need vastuolusid tekitaks ?
Venemaa on minu meelest ilus maa, seal eneseteostusvõimalusi kordades rohkem kui väikeses Eestis. Kui see kultuur on sulle omane, sul on põliselanike õigused, miks sa ei taha seal olla ?

Miks tahad sa siin, võõra rahva ja kultuuri keskel võidelda omale õigusi mis sulle ei kuulu ning mis antud konteksti ei sobi ?

Vasta neile küsimustele arusaadavas keeles ning mõistetavalt Sasha
Iialgi ei kohta me rebast, kellel oleksid humaansed kavatsused hane suhtes, nii nagu ka kassi, kes sõbrustaks hiirtega.
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Ja veel sulle: Eesti Vabariigi kõrgeim võim on EV kodanik
Nõus.

Aga...
§ 56. Kõrgeimat riigivõimu teostab rahvas hääleõiguslike kodanike kaudu:

1) Riigikogu valimisega;
2) rahvahääletusega.
Nii et EV kõrgem võim on jagatud VÕRDSELT kodanike vahel.Ehk siis ühe inimese osakaal EV kõrgemast võimust on ca 1/1300000.Pealegi teostab inimene oma võimu valimiste läbi, seega vastutab iga inimene ise, et ta nii sita inimese oma võimu teostama valis.Kindlasti ei tähenda see (Eesti Vabariigi kõrgeim võim on EV kodanik), et EV kodanik võib suvalises kohas lõhkamistöid alustada (Seda keelab seadus ja terve posu Põhiseaduse punkte).Nt Jüril peaks olema kuju õhkulaskmiseks 650001/1300000 kõrgemate võimukandjate häältest (rahvhääletusel).Või üle poolte rahvaasemike häältest.

Pealegi:
§ 8. Kaitseliit koosneb:
- vabatahtlikest—enese soovil kaitseliitu astunud, laitmatu minevikuga ja käitumisega, riigitruudest, meie rahvuslikke aateid, omariiklust ja Eesti põhiseaduslikku korda tunnustavaist kodanikest, kes oma töö eest kaitseliidus ei saa mingit ainelist tasu, vaid kelle töö ja teenistus kaitseliidus on auametiks;
Kasutaja avatar
Sasha
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sasha »

thor199 kirjutas: Rahvuslaste koht kogu Euroopas tõuseb üha rohkem päevakorda. Prügila...:) sa vist ei ole eriti palju Euroopas käinud mulle tundub. Kuna ise olen seal elanud ja olnud siis lugu kipub natuke teistmoodi olema.
Kas selleks, et Euroopa riikides toimunud valimiste tulemusi näha, on vaja igas nendest elada? :) Rahvulased reeglina jäävad valimiskünnise taga. Ja see on hea.
thor199 kirjutas: Miks tahad sa siin, võõra rahva ja kultuuri keskel võidelda omale õigusi mis sulle ei kuulu ning mis antud konteksti ei sobi ?
Sa räägid minuga või hüpoteetilise venelasega? Kui minuga, siis ole hea, otsi välja, kus ma siin endale mingeid õigusi välja kauplen. :) Otsing on foorumil olemas, pinguta natuke.
Wiking
Liige
Kontakt:

Jah uusmario, seda pean ka mina oma jutuga silmas.

Ähvardus, mis tekib vihast kui sind ähvardatakse muukeelsete poolt saablitega tükkideks raiuda ning üteldakse, et küll tuleb ka teile, eestlaste, viimnepäev. Jüri Liimi poolt sellises olukorras üeldud, ei saa võtta kuriteona. Pealegi teavad eestlased Jüri liimi rohkem kui rahvuslast, siin pole Kaitseliiduga midagi pismist. See on ettesöödetud asi. Olen sellistest asjadest ennegi kuulnud, kus nii muuseas hakkavad teatud jõud vihjama teenimise peale Kaitseliidus. Kaitseliit ei kamanda kaitseliitlast vabal ajal st väljaspool teenistuskohuste täitmist - iga KL'lane teab ise nö, millise naisega ta käib ja mida sööb, ning on oma elu 100% peremees :!:

pealegi: mida ma enne ka mitmel korral mainisin, Jüri liim ei olnud tegevteenistuses, ega täitmas teenistuslikku ülesannet :!: Ja Eesti vabariigi vaba kodanikuna, võib ta osaleda ükskõik millistel miitingutel või demonstratsioonidel :!:

Huvitav on ka see, et need, kes karjusid seal 9.mail "urodõ" ja kiskusid Meile pühaimat asja, Eesti lippu, ja lehvitasid oma impeeriumi lippudega pole nagu üldse millestki süüdi :o Kus on siin trahvid ja karistused :!: Ja Politsei kohus on kindlaks teha, kes siin esimesena ja keda ründas, ning kivikestega pildus :!: Ei ole normaalne, et süüdlaseks tehakse mees, kes austades oma maad ja rahvast, läks sinna saginasse, vaatama, mis toimub.
uusmario
Liige

Hetke emotsioonid on mõistedavad, kuid ta kordas seda mitmeid kordi.Tegu ei olnud enam hetke emotsiooniga, vaid sihikindla ähvardusega.Või kui see polnud ähvardus, siis on Liimi näol tegi vaimselt väga tasakaalutu inimesega.Mis jälle tekitab küsimuse (koos Kodukorra § 8.punktiga) kuidas ta üldse KLi vastuvõeti.Mis siis kui mõni ta kaasvõitleja peaks talle tegevteenistuse ajal midagi sellist ütlema, mis Liimile ei meeldi?Laseb maha või?

Huvitav on ka see, et need, kes karjusid seal 9.mail "urodõ" ja kiskusid Meile pühaimat asja, Eesti lippu, ja lehvitasid oma impeeriumi lippudega pole nagu üldse millestki süüdi Kus on siin trahvid ja karistused Ja Politsei kohus on kindlaks teha, kes siin esimesena ja keda ründas, ning kivikestega pildus Ei ole normaalne, et süüdlaseks tehakse mees, kes austades oma maad ja rahvast, läks sinna saginasse, vaatama, mis toimub
Sellekohta esita Politseiametisse teabenõua ja küsi miks ei uurita.
Ähvardus, mis tekib vihast kui sind ähvardatakse muukeelsete poolt saablitega tükkideks raiuda
Kas Liim politsesse avalduse tegi?Kas tal mingit tõestust selle saabli jutu kohta on?Mis otsast ta parem on, kui need kasakad, üks ähvardab saabliga raiuda, teine ähvardab kesklinnas midagi õhkida (õhkija on küll pisut uuenduslikum)?
Wiking
Liige
Kontakt:

Mis jälle tekitab küsimuse (koos Kodukorra § 8.punktiga) kuidas ta üldse KLi vastuvõeti.Mis siis kui mõni ta kaasvõitleja peaks talle tegevteenistuse ajal midagi sellist ütlema, mis Liimile ei meeldi?Laseb maha või?
See on lihtne, Kaitseliidus saab raskusteta ju siseselt uurida, mismoodi teised teda iseloomustavad, tavaliikmed siis. Arvan, et kui ta oleks närvihaige või hüsteerik, siis lõppenuks teenistus juba ammu.
Kas Liim politsesse avalduse tegi?Kas tal mingit tõestust selle saabli jutu kohta on?
Sellekohta saad omakorda sina teavet Politseiametist.

Jüri Liim pole seda kuju ähvardanud nii korduvalt õhku lasta ka. Ja kui oled ikka natukene temaga intervjuusid vaadanud, siis ka on ta ilusasti põhjendanud oma seisukohti. Miks nii, jne. Kui aga pole, siis on tõepoolest raske siin sulle midagi selgitada. Ei tasu luua sellist muljet, et mees muudkui poosetab, et kohe lasen õhku jne.

EV kodanikuna on minu jaoks tunduvalt aktuaalsemaid teemasid, mis puudutavad seda üritust:
*Riigi lipu rüvetamine, seda veel ka meie seadusekaitse organite toel.
*Mingisugused imperialistlikud organisatsioonid, kelle jaoks vabadus on tühipaljas sõnakõlks.
*EV vastased meeleolud muulaste seas

Kui soditi Vabadussõjas langenud kalevlaste monument, puhastasid seda vabatahtlikud-rahvuslased. Võimustruktuuridel oli ükstapuha. Vabanduseks üteldi, et las Kalev'i selts teeb. Kui kiiresti puhastatti see pronksrimakas, kuigi võinuks ka siin ütelda, et las punaveteranide ühingud teevad! Ei saa mängida kõike nii ühte väravasse.

Mis puudutab Eesti riigilipu minema tarimisse 9.mail, siis mul olid tollal külas sõbrad Soomest, kes ei uskunud oma silmi. Okupantide järeltulijad võivad räusata, aga riigi sümbol veetakse minema. Punalipud jäid lehvima :!: Näiteks Soomes poleks sellist tsirkust soome lipuga lastud kunagi sündida.
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

Wiking kirjutas:Sellekohta saad omakorda sina teavet Politseiametist.

EV kodanikuna on minu jaoks tunduvalt aktuaalsemaid teemasid, mis puudutavad seda üritust:
*Riigi lipu rüvetamine, seda veel ka meie seadusekaitse organite toel.
*Mingisugused imperialistlikud organisatsioonid, kelle jaoks vabadus on tühipaljas sõnakõlks.
*EV vastased meeleolud muulaste seas

Proovi nüüd asjalugu veidi rahulikumalt hinnata. :shock:
EV riigilipu puudutamine jms ei ole ju ühelgi viisil rüvetamine? :D
Et kes kus ja millisel viisil rüvetas? :?:
Küll aga oleks nagu rüvetamine kui sedasama lippu kannab nokastanud jõmm koni hambus? :twisted:
(võsareporter) 8)
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
uusmario
Liige

Kui ma nüüd ei eksi, siis ajakirjanduses nägid need tsitaadid välja sellised:

Televisoonis:
"Ma ütlen meie praegusele valitsusele, kui te seda ära ei korista, siis me koristame ta ise ja koristame väga kärarikkalt ja väga purustavalt"
Ajalehes:
"Kui seda kuju ära ei koristata, panen käe südamele – see lendab õhku või me viime selle minema. Ja seda hullem võimudele!"
Ja ähvardamist on ta ka ise kinnitanud.
"Liim kinnitas kohtueelsel uurimisel, et soovis oma käitumisega panna valitsust kuju Tõnismäelt ära viima"

"tegi oma sellesisulisi avaldusi meedias vaid selleks, et valitsus kiiremini kujuga midagi ette võtaks"

ringkonnaprokuröri Leelet Kivioja

Eestis on skinheadi liikumine, miks siis ei või olla NOTŠNOI DOZORi, tohutud ühiskonna toetust pole kummalgi.
Viimati muutis uusmario, 12 Juul, 2006 13:33, muudetud 1 kord kokku.
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

uusmario kirjutas:Eestis on skinheadi liikumine, miks siis ei või olla NOTŠNOI DOZORi, tohutud ühiskonna toetust pole kummalgi.
Et ühinen küsimisega.... :D

Ja üldse - siin mõni mees võtab andunult sõna vabaduse teemadel?
Et siis vabadus?
Aga seda natside & fašistide vabadust me juba teame (miks mitte nimetada asja oma austava nimega)
Tuleb meelde Hitleri valimiskampaania...
Algul probleemiks muulased, siis jäävad kindlasti ette ka teisitimõtlejatest kaasmaalased?
Eks ju?
Ikka "vabaduse nimel?
Tituleerime neid ju praegugi pikemalt mõtlemata kommunistideks?
(ilmselt sõna tähendust teadmata)
Nii vahvatel meestel muidugi pole probleemidele muid lahendusi peale vägivaldsete?
Noh vaatame kasvõi eelmistes postides toodud tsitaate?
Niisiis - huvitav millistest vabadustest siis natsidel meil siin Maarjamaal puudu on???
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Wiking
Liige
Kontakt:

EV riigilipu puudutamine jms ei ole ju ühelgi viisil rüvetamine? :D
Mis puuduitamisest sa räägid siin :?: Rebimisel/kiskumisel ja puututamisel ja selle taustaks karjudes "ubirai etot.." on ikka suur vahe. Ja kui ikka Riigi sümbolit kisuvad muukeelset karjuvad, ning okupatsiooni sümboolikaga ehitud tegelased, siis see on puhas rüvetamine. Tore, et sa seda ei näe, sest sa ei taha seda näha.

Tagatipuks lipu minemaviimine, omas riigis - hullemat rüvetamist olla ei saagi :!: Tuleb välja, et ma ei saa enam omal maal oma rahvuslipuga ringi käia kui peaks tahtmine tulema. :o

Mida ma siis sulle uusmario rääkisin, J.Liim põhjendas, miks ta sedasi "ähvardas", sellest oli temaga juttu ka saates Kahvel. Pakun välja, et tahtes seda õhku lasta, seda kujukest ammuilma seal poleks.
Eestis on skinheadi liikumine, miks siis ei või olla NOTŠNOI DOZORi, tohutud ühiskonna toetust pole kummalgi.
Mida sina küll nendest tead :?: :lol: :lol: :lol:
Niisiis - huvitav millistest vabadustest siis natsidel meil siin Maarjamaal puudu on???
Kas neil peaks vabadusest puudust olema :?: Ma arvan, et kommunistidel, nagu vast isegi tead, on elu veel vabam. Valitsetakse, jagatakse raha, tehakse riigi vastaseid pikkette, vehkides oma unistuste lipuga. Mustatakse päevast-päeva eesti ajaloo kallal jne jne. Ussitamine muudkui käib :!:
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kodanik Wiking, sa ei ole siiani vastanud mu küsimusele oma kaitseväelise resümee kohta, mis annaks sulle moraalse õiguse tarvitada militaarfoorumis taolisi väljendeid, nagu sa siin korduvalt pruukinud oled. Või oled sa KV-ga kuidagi üldse kokku puutunud, et võtta endale vabadus kritiseerida ja väänata KV alustalasid vastavat oma äranägemisele?

Kui mõni mees on nii karm, et paneb siin paika, mida kaitseväelane võib ja mida mitte, siis sellisel peaks olema ette näidata vähemalt leitnandi auaste ja vähemasti üks välismissioonil käimine. Kui neid ei ole, siis läheb asi samasse klassi Delfi pläkutajatega.

Mida oligi tarvis tõestada.
Viimati muutis Kapten Trumm, 12 Juul, 2006 14:08, muudetud 1 kord kokku.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist