Viktoriin
Re: Viktoriin
Kahjuks pole need delfiinid.
Noh jah, eks seda ma kartsingi. Aga anna küsimise järg siis Cromanile.
1942.a kasutasid sakslased teljeriikide armeesid idarinde kaitsmisel, põhjast - lõunasse vastavalt Ungari, Itaalia ja Rumeenia oma. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... vember.PNG
Miks just sellises järjestuses?
Miks just sellises järjestuses?
Kuna Rumeenia pidi 1940. aastal tagastama 1918. aastal annekteeritud Transilvaania Ungarile, siis polnud kahe naabri vahelised suhted ja koostöö kõige paremad. Itaalia sobis nende vahele siis. Rumeenia lõunas, sest Odessa ja Krimm piirnesid Rumeeniaga.
Viimati muutis Rebane11, 22 Juul, 2023 21:08, muudetud 1 kord kokku.
Jah, pragmaatilised sakslased said aru, et rumeenlased ja ungarlased hakkaksid omavahel sõdima ja venelased jääksid tahaplaanile, seega Itaalia tuli puhvriks vahele jätta. Palun küsige!
Pole head küsimust. Kaasfoorumlastel ehk on?
Nema problema.
Igast mosse karbusside ja jossi kummide ning arhidektuuriliste iseärasuste sekka hästi lihtne küss.
Mis on pildil?
Igast mosse karbusside ja jossi kummide ning arhidektuuriliste iseärasuste sekka hästi lihtne küss.
Mis on pildil?
-he not to go to war, she not to go to a dance.
See on pumbul.
Aatompommi konteiner?
Aatompommi konteiner?
Tegelikult tuumamiin, võib nimetada ka vist tuuma-lõhkelaeng.
Külma sõja ajal kuulus Hollandi armee varudesse. Lahing plan oli matta Lääne-Saksamaal kuhugi põllule
ja kui kommunistid tulevad anda nuppu.. Sellist sigadust ju enda õue peal ole sünnis lahti korkida.
Külma sõja ajal kuulus Hollandi armee varudesse. Lahing plan oli matta Lääne-Saksamaal kuhugi põllule
ja kui kommunistid tulevad anda nuppu.. Sellist sigadust ju enda õue peal ole sünnis lahti korkida.

-he not to go to war, she not to go to a dance.
Proportsioonid olid tõsiselt eksitavad. Ühelt poolt eriti roostelaike vaadates pisike, teisalt tõsta siit
Lõpuks otsustavaks sai kuupäev pildi all.
Kui lahendatud ja see äpardus jälle minu tehtud siis mul ikka kodutöö tegematta ja küsimust netu. Vastata võib ju iga loll, aga küsimust esitada on keerulisem.

Kui lahendatud ja see äpardus jälle minu tehtud siis mul ikka kodutöö tegematta ja küsimust netu. Vastata võib ju iga loll, aga küsimust esitada on keerulisem.
OT aga see on eseme katalooginumber nagu järgmisel pildil kirjas.

Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Kuna akf! Rebane11 andis järje vabaks, nagu ma aru saan, siis küsin:
Kes oli see tuntud eestlane, kellele märgiti reservväelase dokumentidesse tema elukutseks tsiviilis ekslikult "kirjutaja"?
Kes oli see tuntud eestlane, kellele märgiti reservväelase dokumentidesse tema elukutseks tsiviilis ekslikult "kirjutaja"?
See on sul sulaselgelt õige märkus, aga siiski kombinatsioon numbritest mis mõtte õiges suunas tüüris. Tulukese põlema lõi.
Afk Siki küsimust vist niisama välja ei mõtle. Suund läheks Korpusepoistest kirjanike suunas, aga nad pidid siis ka enne sõda kirjanikud olema. Aadu Hint sobiks, aga see on huupi pakutud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist