Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
-
Sektor gazovoi ataki
- Liige
- Kontakt:
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Tänapäeva mõttes tähendab Vene 450% viin mitte päris kontsentraati vaid metanooli, seega tugev etanooliga lahjendamine on eluliselt vajalik.
Jah, olen ka suusamääret nätsutanud, kõlbas oranž või punane, sai isegi mulle teha. Muidu tavaliselt närisime pigi, mida oli igalt poolt võtta. Pigi tegi hambad veidi mustaks. Seega ehk panna varjendisse ka üks pigikamakas. Kolmas variant oli taaskasutus ehk nätsu sõbrale edasi andmine, maitse oli läinud aga käis ka. On ka orgaaniline variant (EW aegadest vist), võta umbes aastast kuusevaiku (peab olema õige vanusega,et üldse oleks võimalik närida) ja näri, sülita tihti läbi hammaste ja mingi aja pärast läheb vaik roosaks ning meenutab nätsu.
Jah, olen ka suusamääret nätsutanud, kõlbas oranž või punane, sai isegi mulle teha. Muidu tavaliselt närisime pigi, mida oli igalt poolt võtta. Pigi tegi hambad veidi mustaks. Seega ehk panna varjendisse ka üks pigikamakas. Kolmas variant oli taaskasutus ehk nätsu sõbrale edasi andmine, maitse oli läinud aga käis ka. On ka orgaaniline variant (EW aegadest vist), võta umbes aastast kuusevaiku (peab olema õige vanusega,et üldse oleks võimalik närida) ja näri, sülita tihti läbi hammaste ja mingi aja pärast läheb vaik roosaks ning meenutab nätsu.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
See on ära kuivatatud ja ei ima enam midagi, aga ääretult ebamugav magada. Nagu pead keerad ärkad ise selle krudiseva hääle peale üles. Peale mõningast testimist ja magamata öid viskasin selle jaburduse minema.Svejk kirjutas: Ja veel - olen lugenud tatrapatjadest. Tatra, mitte tantra![]()
Pidada eriti tervislikud ja und soodustavad olema, sest imavad higistatud niiskuse endasse. Mingi selline point oli.
Kui aga nüüd mõtelda, et tatar täiesti rahulikult imab ja loovutab niiskust ja kõlbab sellejuures tema peal magada, siis on tal tõesti imelised säilivusomadused ja resistantsused (näit hallituse suhtes?)
Jah, olen ka suusamääret nätsutanud, kõlbas oranž või punane, sai isegi mulle teha. Muidu tavaliselt närisime pigi, mida oli igalt poolt võtta. Pigi tegi hambad veidi mustaks.
Meie närisime kitti.
Ehitustelt sai. Selline hall mögin.
Et paremini maitseks, siis koos Pomorini hambapastaga.
Vbl on see ime, aga esialgu veel tundub, et jäime ellu
See on klassika: juba "Pal-tänava poistes" tegutses ju illegaalne põrandaalune organisatsioon, Kitiühing. Oma põhikirja ning ühingu kitiga, mida tuli kordamööda närida, et ära ei kuivaks.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
Sektor gazovoi ataki
- Liige
- Kontakt:
F. Molnar "Pal tänava poisid", esmatrükk 1906, seal poisid ka närisid akendelt korjatud kitti. Ehitustel kasutati ka toorkummi, selline plastiliini laadne tumepruun kraam. Loodetavasti te seda ei närinud.Fucs kirjutas:Jah, olen ka suusamääret nätsutanud, kõlbas oranž või punane, sai isegi mulle teha. Muidu tavaliselt närisime pigi, mida oli igalt poolt võtta. Pigi tegi hambad veidi mustaks.![]()
Meie närisime kitti.
Väga huvitav keskustelu, eriti need teemad, kes on kuidas omal ajal Puna-armeed seestpoolt õõnestanud ja milliseid olmekeemia tooteid toiduks proovinud. Sügavkülmas on toit kõlbulik niikaua, kui vesi toidu sees on külmutatud, sest jäätunud toit ei idane ega mädane. Põhjalas tasub ehk mingi rotikindla nõuga igijää tasemele sisse kaevata, siis säilib pikalt. Tatrapadjast leidsin soome keeles niipalju, et need on tehtud tatra aganatest, mille kohta wikipedia kirjutab eesti keeles, et "Aganad on teravilja-, heina- ja linaseemnete peksmisel ja tuulamisel alles jäänud õisikute, kuparde ja lehtede kergemad ja peenemad osad". Ma pakun, et inimese toiduks kõlbmatud jäägid topiti padjapüüri sisse ja müüdi maha suhteliselt hea vaheltkasuga. Norra nimekiri kodus ellujäämiseks vajalikuks tundub olevat 3 ööpäevaks olukorras, kus valgus ja soe ära lähevad ja tuleb kuidagi hakkama saada, see kuivik koos konserviga on söödav ka täiesti külmalt. Heaoluühiskonnas kindlasti vajalik, sest paljudel ei ole aimugi, mis siis toimub, kuigi näiteks toiduaineid võiks kodus olla kuivainetena 2 nädala jaoks.
Ei, seda pruuni asja me ei närinud.Sektor gazovoi ataki kirjutas: F. Molnar "Pal tänava poisid", esmatrükk 1906, seal poisid ka närisid akendelt korjatud kitti. Ehitustel kasutati ka toorkummi, selline plastiliini laadne tumepruun kraam. Loodetavasti te seda ei närinud.
Võibolla oleks närinud kui oleks olnud.
"Kõik uus on ära unustatud vana".
Pal tänava poisse lugesin 44 aastat tagasi ja ausalt öeldes ei mäleta enam sellest muffigi.
Peab vist uuesti riiulist üles otsima ja läbi lugema, vbl oli seal veel häid toitumisnippe
**
EKSPERIMENT | Tehistoidu revolutsioon? Delfi reporter ei söönud nädal aega midagi peale toidupulbrite
http://tv.delfi.ee/saated/eksperimendid ... d=85378453Isesõitvad autod ja inimkeeli rääkivad arvutid ei ole enam midagi ulmelist. Niisamuti hakkavad reaalsuseks muutuma fantaasiafilmidest tuttavad stseenid, kus kogu lõuna mahub ühe väikese tableti sisse.
Tablett on hetkel veel liialdus. Ometi on turul ohtralt pulbreid, mille tootjad lubavad, et seal on olemas kõik tervisliku ja tasakaalustatud eine komponendid. Kiire, odav ja tervislik - nii kõlavad reklaamlaused. Keegi küll ei soovita ainult toidukorra asendajatest toituda, aga samas kinnitavad tootjad kui ühest suust, et midagi ei juhtu, kui seda teha.
Delfi TV pani pulbritootjate ilusad lubadused proovile ja uuris, mis juhtub, kui nädal aega ainult neist pulbritest toituda.
Kindlasti - seal oli närijatest suisa moodustatud Kitiühing ning veel meenub, et maiustuste sisse (kas olid halvaa või mingid meebatoonid?) pandi kärbseid, mis olevat seal täiesti tavapärane.Fucs kirjutas:Peab vist uuesti riiulist üles otsima ja läbi lugema, vbl oli seal veel häid toitumisnippe![]()
Delfiilikud jätavad targu mainimata, et neid pulbreid tehakse jahvatatud putukatest - prussakad, tõugud, mardikad, ritsikad jne. kuna neis sisaldub palju proteiini.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Ah, et lausa selline gurmaanide piibel
Pean veelkord tunnistama, et ei mäleta nendest Ungari poiste toitumisteemadest midagi, kuigi tekkis tunne, et "huvitav, kuidagi nagu veidi tuttav... kust ma seda juba küll kuulnud olen?"
Mulle meenuvad aga kohe veel kaks raamatut samast lugemisperioodist "Timur ja tema meeskond" ning "Kalle Blomqvist"
Kahjuks ei osanud toona tähelepanu pöörata, kas ehk äkki ka nendes miskit tarka ekstreemtoitumise valdkonnas kokku oli kirjutatud
Karlssonist ma igatahes mäletan, et see tarbis tohututes kogustes moosi. Ja vist pannkooke kah?
Ju hr. Karlsson oli siis mulle sotsiaalselt lähedasem, et ma tema toitumisharjumustest rohkem mäletan.
*
Muideks, teemasse kah.
Sain siin hiljaaegu ROTAKS-i suitsuvorsti juustuga ja see oli igatahes väga hea. Julgen soovitada.
https://tartu.postimees.ee/1099738/vene ... s-lihapood
Pean veelkord tunnistama, et ei mäleta nendest Ungari poiste toitumisteemadest midagi, kuigi tekkis tunne, et "huvitav, kuidagi nagu veidi tuttav... kust ma seda juba küll kuulnud olen?"
Mulle meenuvad aga kohe veel kaks raamatut samast lugemisperioodist "Timur ja tema meeskond" ning "Kalle Blomqvist"
Kahjuks ei osanud toona tähelepanu pöörata, kas ehk äkki ka nendes miskit tarka ekstreemtoitumise valdkonnas kokku oli kirjutatud
Karlssonist ma igatahes mäletan, et see tarbis tohututes kogustes moosi. Ja vist pannkooke kah?
Ju hr. Karlsson oli siis mulle sotsiaalselt lähedasem, et ma tema toitumisharjumustest rohkem mäletan.
*
Muideks, teemasse kah.
Sain siin hiljaaegu ROTAKS-i suitsuvorsti juustuga ja see oli igatahes väga hea. Julgen soovitada.
https://tartu.postimees.ee/1099738/vene ... s-lihapood
-
Sektor gazovoi ataki
- Liige
- Kontakt:
Lisan veel juurde nooremale põlvele, et teatavasti oli suusamääretel erinev konsistents (ka värv) ja ainult teatava kindla temperatuuri määrded kõlbasid närida. Tuli hammustada tükk ja veidi aega närida ja siis tavalist suhkrut peale raputada ja edasi närida.
Ma pole kärbestest toidulisanditest kuulnud, aga rosinaid kuivatati lahtiselt ja sealt seest näiteks võis leida sellist rohelist lehepudi (ilmselt, naš - ei viitsi väga pikalt seletada, mis see on, umbes nagu närimistubakas), mille keegi kohalik oli sinna sülitanud.
Ma pole kärbestest toidulisanditest kuulnud, aga rosinaid kuivatati lahtiselt ja sealt seest näiteks võis leida sellist rohelist lehepudi (ilmselt, naš - ei viitsi väga pikalt seletada, mis see on, umbes nagu närimistubakas), mille keegi kohalik oli sinna sülitanud.
Pagan, see oli löök allapoole vööd (ja hakkab mõjutama olukorda vööst kõrgemal) Selline pannkoogi+moosi isu tekkis, peab vist lähtekomponendid ka arvama permanentsete koduste varude hulka (ok, moosi juba on). Ning pannkookide tegemist pole kunagi elus proovinud, alati on leidunud mõni tüdruk (kooliajast), neiu(ülikoolist) või praeguses ajajärgus naine kes selle raske töö oma kaela võtnud. Viimane aeg ära õppida.Fucs kirjutas:....
....
Alles siin sai teha HÄID pannkooke... nämmm
ATB Svejkil on selle kohta kusagil olemas ka fotosüüdistused....
Muideks, pannkookide tegemine on üks lihtsamaid asju aga kannatust peab olema
Ei tea midagi. Lihtne on võtta kuskilt ük korralik veiseliha või põdratükk, hõõruda üle purustatud küüslaugu, pipra ja soolaseguga, ja panna küpsetuskotiga ahju miskiks 15-30 minutiks olenevalt soovist. Pärast võib viilutatult leiva peale panna või siis serveerida erinevatel viisidel.Fucs kirjutas:Alles siin sai teha HÄID pannkooke... nämmm
Oh püha taevas, vat selle peale me lapsena ei tulnudki, et suusamääret närida.Sektor gazovoi ataki kirjutas:Lisan veel juurde nooremale põlvele, et teatavasti oli suusamääretel erinev konsistents (ka värv) ja ainult teatava kindla temperatuuri määrded kõlbasid närida. Tuli hammustada tükk ja veidi aega närida ja siis tavalist suhkrut peale raputada ja edasi närida.
Sektor gazovoi ataki kirjutas:F. Molnar "Pal tänava poisid", esmatrükk 1906, seal poisid ka närisid akendelt korjatud kitti. Ehitustel kasutati ka toorkummi, selline plastiliini laadne tumepruun kraam. Loodetavasti te seda ei närinud.Fucs kirjutas:Jah, olen ka suusamääret nätsutanud, kõlbas oranž või punane, sai isegi mulle teha. Muidu tavaliselt närisime pigi, mida oli igalt poolt võtta. Pigi tegi hambad veidi mustaks.![]()
Meie närisime kitti.
Toorkummi nätsutavaid tegelasi olen omal ajal näinud aga nüüdseks vist kõik mullatoidule kobinud sest kumm suht kantserogeenne eriti kui seda sisse süüa
Aga olid veel huvitavad kombed , nätsundusest niipalju et Kalevi ( või kusagilt defiitsiidina saadud Poola või hoopis Tsehhi näts , erakordsel juhul oli isegi tegemist Jenkki Purukummi nätsuga) näts pandi ööseks vee sisse likku ja hommikul jälle närimiseks
Leidlikumad värskendasid maitseid hoides seda siirupi sees
Ühesõnaga näts oli vägagi defka toode ja kui midagi poodi tuli siis osteti kohe kõik ära
See nõukaaegne hirm poest mõni asi võb otsa lõppeda ja et osta tuleb rohkem oli tegelikult kõigil küljes
Ma mäletan krooni alguses tuli poodi müüki Voimix - soome päritoluga kergelt soolaka maitsega margariini moodi või
Igaljuhul läksid poodi ja mõtlesid et kas võtta 5 või 10 pakki , et äkki lõpeb sealt ära ning homme polegi , siis hea külmikust võtta
Polnud mingit kindlust et lähed homme poodi ja ostad järgmise paki kui eelmine otsas
Seda oli tinginud pidev defitsiit , kaupade krooniline puudus nõukogude impeeriumis
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist