Itaalia kergetank
- ajaleht993
- Liige
- Kontakt:
- Raymond Woloszyn
- Liige
- Kontakt:
Loomulikult õnnitlused Suure Võidu puhul minugi poolt! Tase on maalima tipust ja arvestades, et asi on nullist, siis julgen veelkord arvata, et kõrvale sama tehnika ja detaisusega asju pole just mitu panna.
Tankist on aga minuarust ilmselgelt erutatud. Näoilmet arveatades, nägi käes oleva lisavahendi abil just ihaldatud objekti. Pöörake tähelepanu leienenud veresoonele kaelal
Aga maailma vajab eeskujusi..seega siin see on valminud!
Kk
Tankist on aga minuarust ilmselgelt erutatud. Näoilmet arveatades, nägi käes oleva lisavahendi abil just ihaldatud objekti. Pöörake tähelepanu leienenud veresoonele kaelal

Aga maailma vajab eeskujusi..seega siin see on valminud!
Kk
-
- Liige
- Kontakt:
Ehh, mul õnnestus see itaalia tankikunn oma silmaga ära näha... super. Fotod petavad tublisti ja reaalses elus on tegu tunduvalt lahedama tüübiga kui pildil. Ainult jah, kahjuks see binokkel.... vino tinto mõjuks sellise koomiku käes siiski usutavamalt 
Aga komplekt tankist tankiga on igastahes väga veenev.
Levar

Aga komplekt tankist tankiga on igastahes väga veenev.
Levar
Viimati muutis Joss Metsast, 16 Veebr, 2011 9:06, muudetud 1 kord kokku.
Paistab, et sa pole kordagi näinud kultusseriaali "'Allo 'Allo!"Raymond Woloszyn kirjutas:Ma olen raisatud minut püüdes mõista, mida Itaalia sõja kangelane rääkis eesti keeles! "What a mistake I make."
http://en.wikipedia.org/wiki/%27Allo_%27Allo!
koos seal esineva Italian War Hero kapten Alberto Bertorelliga.

Võtke teed ja tulge homme jälle..
- Raymond Woloszyn
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist