Kapten Trumm kirjutas:Rubla jutustab siin seda, et Soome stiilis arenenud sotsiaaliaga, kuid olematu militaariaga (patsifistlik) pehmoriik Eesti oleks Kremli geopoliitika üks suurimaid võite lähiajaloos.
Kas mitte sina pole olnud meil siin see, kes pidevalt juba aastaid Soome kaitsemudelit meie riigikaitsele pidevalt eeskujuks on seadnud? Nüüd siis järsku mingi pehmoriik ja ei kõlbagi enam jah?
Kapten Trumm kirjutas:Õnneks meie riigis nii ei mõelda.
Tundub, et just sellepärast siit nii paljud lahkuvadki. Lollidemaal ei soovi tõesti keegi elada sest igasugune tulevikuperspektiiv seal vähemasti puudub.
Kapten Trumm kirjutas:Rubla taas ignoreerib fakti, et kui see kogu kaitse eelarve - pole vahet kas ta on 1,3, 2,0 või 3,5 % SKP-st jagada laiali "heaoluks", siis heaolu sellest ikkagi ei sünni, sest summa ühe elaniku kohta kuus on võrdne umbes ühe keskmise Selver ostukorvi sisu hinnaga - st irrrelevantne.
Miks selle summa peaks kohe kõikide Eestimaa inimeste vahel laiali jagama. Äkki jagada ainult nendele, kes seda ka tegelikult vajaksid? See sihtgrupp saaks olema kusagil u. 25 000. Jaga see kaitse-eelarve summa 25 000 läbi, jaota 12 kuu peale ära ja vaata, mis numbrid saad.
taara kirjutas:Ma tean väga hästi, mis see 6 miljardit on ja ma tean samuti väga hästi, mis see 361 miljonit on. Seda võid mingile väljamaalasele seletada.
Sinu ignorantsusest võib järeldada ainult üht ja just nimelt seda, et sa oledki väljamaalane.
taara kirjutas:Mida väiksemaks palgad lähevad, seda väiksemaks ka see 4,5% muutub. Tead seda? Kui see kedagi üldse mõjutab, siis on need rikkurid, kes nagunii raha kõrvale kandivad.
Mis 4.5 % ja palk? Anna siis igast oma kuupalgast 4.8 % mulle ja ma arendan sellega riigikaitset. Minugipoolest, kantige kõik oma palgad, lasterahad, pensionid sõjatöösturitele-pankuritele ja vanaseas istuge vaeselt oma roostetava rauakola otsas ja närige muru. Näib, et nii mõnelegi on täiesti ükskõik kas seda riiki ja rahvast on siin 50 aasta pärast enam alles või ei ole.
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"