Välitöödest lahingupaikadel

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Vasta
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

toimub mingi tegevus või?
plekkpea
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas plekkpea »

vdreving, kas on ka mingi päevakava? Olen täitsa huvitatud.
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Päevakava kujuneb kohapeal ise välja.Teen nüüd selle ära mida olen eelnevalt lubanud.Kellel huvi tulge kohale,miks salaja maad kaevata,kui saab ametlikult ka.
vdreving
Liige

Kui keegi kohapeal mind üles ei leia siis telefon on: 53958728. Meie autod on : valge saksa numbriga buss ja punane Mersu dziip. Nii et nende masinate eest pole vaja metsa jooksta.
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Mnjah, läheks kui oleks millega minna. Vaevalt Valgamaalt või ligidalt keegi läheb?
plekkpea
Liige
Kontakt:

Kes läheb?
Kasutaja avatar
-iff-
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas -iff- »

Fuk fuk naine peab kohe sünnitama hakkama valimsiolek nr 1, aga kas kamraad vdreving ka tulevikus miskit sarnast plaanib ette võtta - siis oleks100% käpp??
Paljud tahavad, et tõde oleks nende poolel, kuid ise ei taha olla tõe poolel.
Blitz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitz »

Kuulge kodanik -iff- ärge neid mullatöid nüüd nii südamesse ka võtke... õnne uue ilmakodaniku puhul :)
plekkpea
Liige
Kontakt:

Tänud Vdrevingule korralduse eest,selliseid väljasõite võiks veel korraldada.Tänud ka teistele kes tulid kohale,igati tegus päev oli.
siss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas siss »

kas midagi huvitavat ka maapõuest välja tuli?
Kasutaja avatar
ormsö
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ormsö »

Kuramuse kurat küll,käisin talvel Ville juures ja oleksin kindlasti nüüdki tulnud kui oleksin varem Rootsist tagasi tulnud.Kindel see, et jäin paljust huvitavast ilma.Puhtalt oma viga ,et mõni päev foorumit ei lugenud,oleks varem lennukisse hüpanud.
Kas keegi kamraadidest võiks kirjutada mis toimus ja kuidas läks,pildimaterjaligi oleks huvitav vaadata.
vdreving
Liige

Kes ei saanud tulla -ärge põdege.Minu jaoks polnud huvitavat miskit,kuid ma olen ka palju näinud.Sinimägede eripära on see,et otsimine võtab tohutu aja,kuna maa koosneb rauast. Ka on maapind eriliselt vastik,kõva ja kivine. Ainus asi,mis minu jaoks seal huvitav oli,et Sinimägedele püstitatud mälestusmärgid olid juba püstolist puruks lastud - kõik kolm. Vaatasin mäe all venelaste omasid ja pähe tulid tahtmatult väga patused mõtted. Üsna kiirelt lendas kohale Sillamäe umbvenelastest koosnev politseiekipaaz,kuna valvas venelasest koeraomanik andis teada eesti bandiidijõugust. Aga said tünga - ei saanudki kedagi kinni võtta. Päeva lõpuks sai ka leitud lõhkekehad päästeametile ära antud. Mida keegi leidis seda leidis,mina asja vastu huvi ei tundnud.Ise leidsin pool sõdurit. Edaspidise kohta ei oska midagi öelda,kuna figureerin nüüd mõne aja jälle Lätis.Kuna võib juhtuda nii,et mingil ajal esinen Saaremaal siis ehk seal midagi?
plekkpea
Liige
Kontakt:

Saaremaale olen tulija.
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Ma ka vast
juss000
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas juss000 »

vdreving kirjutas:Kes ei saanud tulla -ärge põdege.Minu jaoks polnud huvitavat miskit,kuid ma olen ka palju näinud.Sinimägede eripära on see,et otsimine võtab tohutu aja,kuna maa koosneb rauast. Ka on maapind eriliselt vastik,kõva ja kivine. Ainus asi,mis minu jaoks seal huvitav oli,et Sinimägedele püstitatud mälestusmärgid olid juba püstolist puruks lastud - kõik kolm. Vaatasin mäe all venelaste omasid ja pähe tulid tahtmatult väga patused mõtted. Üsna kiirelt lendas kohale Sillamäe umbvenelastest koosnev politseiekipaaz,kuna valvas venelasest koeraomanik andis teada eesti bandiidijõugust. Aga said tünga - ei saanudki kedagi kinni võtta. Päeva lõpuks sai ka leitud lõhkekehad päästeametile ära antud. Mida keegi leidis seda leidis,mina asja vastu huvi ei tundnud.Ise leidsin pool sõdurit. Edaspidise kohta ei oska midagi öelda,kuna figureerin nüüd mõne aja jälle Lätis.Kuna võib juhtuda nii,et mingil ajal esinen Saaremaal siis ehk seal midagi?
Kahju ,et maha magasin,töö iseloom vedas alt aga usun ,et kohalolijad jäid rahule ja said mingi kogemuse , elamuse ja midagi võib olla isegi leidsid.Usun, et see ei olnud viimane kord.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline