Nimelt oleks mul vaja teada mõne relva umbkaudne hind, kas keegi oskab aidata/öelda?
Relvade nimetused:
TT-33
Taurus - 94
IŽ-58-M
Äitah juba neile ära kes vastavad!

Tegu on pealtnäha korraliku originaalse tehasemoonaga (mitte suvakestadesse ümberlaetud, nagu osa nn. sportmoona - Zala jms.)ivovi kirjutas:Oskab keegi midagi head või halba öelda padrun MAXXTECH 9mm luger FMJ kohta .Jahipaunas 25 senti tükk,kui 1000 tk siis 15 senti tükk. 9x19
Mis venelaste? Tegu on Bosnia ja Hertsegoviina toodanguga. Ma saan aru, et lihtsustatud maailmakäsitluse juures on siitpoolt vaadates ühed slaavlased kõik, aga tegu ei ole siiski venemaa ega venelastega.ruger kirjutas:Netis antud moon väga häid hinnanguid USA kasutajatelt ei saanud. Tegu venelaste toodanguga terasest kestas-tõrgetega kasutajate hinnangul.
Ja jah ja ei nagu ikka.ruger kirjutas:Kuna küsimusest oli aru saada, et isik alles teeb endale relvaluba siis need kogused ja hinnad võib ta esialgu ära unustada. Luba ära teha ja siis edasi kursustele ning mõne klubiga liituda, siis tulevad ka teised hinnad ning kogused. Arvestama peab, et kui harjutada tahab siis peab arvestama ka veidi suuremate väljaminekutega.
TT-33 eest maksin eelmise aasta lõpus 350.-. Neid liigub suht harva, viimase 6-e kuu jooksul Börsis 2 tk.LoviseS kirjutas:Tervist kõigile!
Nimelt oleks mul vaja teada mõne relva umbkaudne hind, kas keegi oskab aidata/öelda?
Relvade nimetused:
TT-33
Taurus - 94
IŽ-58-M
Äitah juba neile ära kes vastavad!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline