NOTŠNOI POZOR - Kamp neobolševikke, ei muud

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

Wiking kirjutas: Kas neil peaks vabadusest puudust olema :?: Ma arvan, et kommunistidel, nagu vast isegi tead, on elu veel vabam. Valitsetakse, jagatakse raha, tehakse riigi vastaseid pikkette, vehkides oma unistuste lipuga. Mustatakse päevast-päeva eesti ajaloo kallal jne jne. Ussitamine muudkui käib :!:

Aga see ju ongi vabadus?
Ei meeldiks ju sulle kui sind politsei sinu veendumuste pärast kimbutama hakkaks?
Nii ka nemad - sellega tuleb harjuda, midagi pole teha - et maailmas on baptiste, natse, rohelisi, lillasid, punaseid jne jne.
Ja, et neil on vabadus oma veendumustele. :D :D :D

Ja Eesti pole mingi erand.
Mis kommudesse puutub - siis ei tea mina eestimaal ühtki ehtsat kommut - karjeristid ju puha.
Neid leidub igal ajal. :D
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Kodanik Wiking, sa ei ole siiani vastanud mu küsimusele oma kaitseväelise resümee kohta, mis annaks sulle moraalse õiguse tarvitada militaarfoorumis taolisi väljendeid.

Mida oligi tarvis tõestada.

Tõestada pole siin midagi, pole lihtsalt sinusuguse "kitse" asi kõike teada :!:
Paraku on sul määrustikuga suured probleemid, nagu näha :!:
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kuna sa ei suutnudki midagi mõistliku kosta peale tühja pläma, siis paluksin sul edaspidi säästa oma hingeõhku supi peale puhumiseks, mitte targutada üle 80 aasta vanade kaitseväe reeglite üle :!:
Wiking
Liige
Kontakt:

Mis kommudesse puutub - siis ei tea mina eestimaal ühtki ehtsat kommut - karjeristid ju puha.

See on tõesti päeva nael :wink: Eks need räuskavad muukeelsed on jah suured karjääritegijad. Aga nagu näha on kurjadest natsionudest Eestimaa pungil. Muudkui lasevad kujukesi õhku ja joovad :lol: :lol: :lol:
Wiking
Liige
Kontakt:

Kuna sa ei suutnudki midagi mõistliku kosta peale tühja pläma, siis paluksin sul edaspidi säästa oma hingeõhku supi peale puhumiseks, mitte targutada üle 80 aasta vanade kaitseväe reeglite üle Exclamation
:lol: :lol: :lol: Ohoo, või vanad reeglid jah :!: Nüüd ootan neid punktikesi, mis kaitseliitu kuuluval inimesel keelavad vabal ajal miitingutel või ükskõik millistel üritustel käia :!: Valgusta mind reeglitest, mis piiraksid kaitseliitlase õigusi elada vabalt ja täisväärikalt :!: Räägi mulle reeglitest, mis allutavad kaitseliitlase kui orja ka vabal ajal mingile onule kuskil paberite taga :?: Kuna su jutt jääb sinna "Mõhu ja Tölpa" kanti e jutuks ilma põhimõtteteta.

Pea ilusasti meeles, kordan veelkord, iga kaitseliitlane on oma otsustes vaba vä juhul kui ta pole tegevteenistuses :!:
Karuke
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Karuke »

Wiking kirjutas:

See on tõesti päeva nael :wink: Eks need räuskavad muukeelsed on jah suured karjääritegijad. Aga nagu näha on kurjadest natsionudest Eestimaa pungil. Muudkui lasevad kujukesi õhku ja joovad :lol: :lol: :lol:

Noh karjeristide all pidasin "teisi" onukesi silmas. :D

Aga räuskajad?

Jaa - impeeriumimeelseid nende seas leidub kindlasti. (nagu meil natsegi)
Aga "impeerium" pole teps mitte kommunistlik.
Kommunist-
Parasiitsõna, millele vastet tegelikus elus leiab vast ehk kuskilt põhja-koreast.
Eestis selliseid isendeid eriti ei sebi. :D

Arvan, et tuleks arusaamatuste vältimiseks olla täpsem:

Šovinist, impeeriumimeelne, nats (vene) jms.

Sihukesi on jah - aga kuni nood seadusi ei riku pole teha ka midagi 8)
Mitte millal vaid miks?
KÕIK KARUKESTEST
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Mida ma siis sulle uusmario rääkisin, J.Liim põhjendas, miks ta sedasi "ähvardas", sellest oli temaga juttu ka saates Kahvel. Pakun välja, et tahtes seda õhku lasta, seda kujukest ammuilma seal poleks.
Vaata Wiking, ähvardamise mõte ongi, et keegi teeks seda mida sa tahad.Selleks seda kutsutaksegi ähvardamiseks, kui ta oleks kuju õhkulasknud, siis see ei oleks enam pelgalt ähvardamine, ega ju.See, et ta põhjendab:"Ega ma tegelikult ei tahtnudki seda õhkulasta, ma tahtsin riigi otsust kiirendada", ei loe midagi (kuna valitsusel polnud (pole siiani) mingit seisukohta, siis tahtis ta ka selle tööd suunata).

Kui ma ähvardan naabri maja õhkulasta ja pärast seletan, et tegelikult ma ei tahtnud seda õhkulasta, ma ainult tahtsin oma naabri otsust, maja lammutada, kiirendada.Olen ma siis puhaspoiss või?
Charlemagne
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Charlemagne »

Aitaks ehk küll. Lukku! :evil:
Et notre Parole s'appelle Fidélité !
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist