Hävitaja tõuseb "samast põõsast"

Minu teada ka lendavad väiksemate vahedega.TTA kirjutas:Minu teadmist mööda lendavad hävitajate paarid palju väiksema vahega kui sinu piltidel näha on. Kõik need "paarid" mis seal näha on võivad vabalt olla üksteise järel lendavad liinilennukid lihtsalt.
Dispergeeritud plutoonium ?Actual kirjutas:Kunagi kuskilt meelde jäänud, et sõjalennukid ei jätagi mingeid jälgi, et oma tegevust võimalikult palju varjata. Segatakse midagi kütuse hulka, mis takistab sellist veeauru kondenseerumist. Samas tõenäoliselt selline kütusekeemia on mürgine ja rahuaja rutiinis kütusekokteili kasutamist välditakse, jäetakse rohkem sõjaaja lahingulendude teemaks.
Võibolla ajan jama - ei ole aega hetkel internetindusest tuge otsida...
...ja sabad on neil kaa kuidagi nii kokku kuivanud täna, ei tea kas hakkab sõda tulema või, ja kas peaks mujale kolima, kui taevast kogu aeg tispergeeritud pluutonuumi ja Arseeni kaalikaid kaela sajabkalleb kirjutas:pigem ikka arseenkaalikum
Ühinen palvega. Ainult et stiilis "minu arvates need on lainerid" kommentaarid on mu arvates igavad.Jaanus2 kirjutas:Lausa lapselik rõõm. Kaalume ka muid võimalusi - kui kõrgel need jäljed tekivad, sobivad klimaatilised tingimused tekkimiseks (on praegu vist), kas on ikka tsiviilliiklus välistatud. Keegi võiks selle ka välja rehkendada, millist liiklust praegu Leedus olevad lennukid üldse suudavad tekitada. Kui liiklus on tihe, peaks keegi Leedus seda samamoodi registreerima (õhkutõusud ja maandumised) - kas keegi leiab?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline