TUVASTADA lõhkekeha või väga selle moodi asi
kas on kahjutu granaat
mu üks sõber leidid metsat vene granaadi millest oli auk läbi ja lööknõel ära ja kapslit polnud ka sees ning august mis oli küljupeale mehaaniliselt tekitatud võis taskulambiga vaadates näha toru. Sees aga lõhkeainet ei olnud kas ta võib sellist asja ka hoida se granaat meenutas kergelt saksa puukääpidemega granaati kuid see oli täis rauast ja tal oli veel killuvöö koht ka peal.
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Tõenäoliselt on juttu NSVL päritolu granaadist RGD-33?
Ilma pilti nägemata pole aga kindel midagi väitma.
Enne asjaolude selgitamist tuleks eset vaadelda siiski ohtlikuna.
Isegi, kui temas ei sisaldu lõhkeainet, kuid on olemas sütik, piisab viimase plahvatusest üliraskete vigastuste tekkeks.
ProPatria
Isegi, kui temas ei sisaldu lõhkeainet, kuid on olemas sütik, piisab viimase plahvatusest üliraskete vigastuste tekkeks.
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
ok eks ma ürita lähima kolme päevajooksul panna pilt üles
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Seda ta täpselt ongi ma vaatasin selle margijärgi mida sa antsi googlist ja ta anis täpselt sellise granaadi pildid. Tal muidu sütikut ei ole sest kui selle pealt sisse vaadata paistab valgus läbipropatria kirjutas:Tõenäoliselt on juttu NSVL päritolu granaadist RGD-33?
ProPatria
Kui RGD-33 sütikupesas (granaadi pikiteljeks olevas torus) pole midagi, samuti puudub granaadis lõhkeaine, võib seda lugeda ohutuks.renx90 kirjutas:Seda ta täpselt ongi ma vaatasin selle margijärgi mida sa antsi googlist ja ta anis täpselt sellise granaadi pildid. Tal muidu sütikut ei ole sest kui selle pealt sisse vaadata paistab valgus läbipropatria kirjutas:Tõenäoliselt on juttu NSVL päritolu granaadist RGD-33?
ProPatria
Arvestades praegust ärevat aega, ei maksa selline ese pihus siiski ilmuda rahva kogunemiskohtadesse, sest Sind võidakse valesti mõista...
ProPatria
Hea sõna ja pussiga saavutab enamat, kui lihtsalt hea sõnaga...
Kas muidu sellist võib hoida ka või peab ära andma
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline