Mis Ukrainas toimub? vol.4

Sündmused, mis saavad ajalooks alles homme.
Suletud
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Re: Mis Ukrainas toimub? vol.4

Postitus Postitas Svejk »

Ukraina kindralstaap teavitab - täiemahulise sõja korral on ATO veteranid loetud tundidega rivis tagasi:

В случае полномасштабных боевых действий против Украины ветераны АТО вернутся в войска за считанные часы - Генштаб
http://www.unian.net/politics/1060544-v ... shtab.html
«Из числа демобилизованных военнослужащих будет формироваться первая очередь военного резерва Украины. Согласно Закону «О внесении изменений в Закон Украины о воинской обязанности и военной службе», принятый ВР 19 марта 2015 года, до конца особого периода все они будут иметь права и обязанности резервистов и должны в случае необходимости прибыть в воинские части по вызову командиров», - отметил он.
По словам представителя Генштаба, этот шаг необходим для усиления обороноспособности Украины, которая, несмотря на неуклонное выполнение Минских договоренностей и стремление мирного урегулирования ситуации должна быть готова к любому развитию событий.

«Если против Украины будут развернуты полномасштабные боевые действия, за считанные часы в войска вернутся ветераны с большим опытом боевых действий, которые займут определенные позиции в линии обороны. Таким образом украинская армия быстро укрепит нашу оборону»
Teisiti poleks mõeldavgi
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kalakala
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kalakala »

Kriku kirjutas:
Martin Peeter kirjutas:Küll aga tuleb tõdeda, et hetkel ei ole tõesti märgata, et ta kusagil edasi pressiks, ehkki lennukikatastroofi varjus oleks seda väga soodus moment teha.
Suuri sõjalisi operatsioone ei anna juhuslike sündmustega ajastada. Selleks, et midagi saavutada, tuleb Venemaal juba kümneid tuhandeid mehi liigutada. Väga tõenäoliselt on uue pealetungi kuupäev juba paigas ja praegu käib eeltöö. Kui kevad tahedamaks läheb, hakkavad jälle pihta.
Kui kuupäev on paigas, siis on võimalik, et on paigas ka plaan sellise sigaduse korraldamiseks, mis maailma tähelepanu ära tõmbaks, kui just sobival ajal toimuvaid olümpiamänge käepärast ei ole. Selle tõttu võib ainult tagantjärele oletada kas lennuki mäkke sõitmine Alpides oli juhuslik või mitte. Ma isikikult arvan, et sobiv sigadus peaks olema suurem, kui käesolev kahetsusväärne lennukatastroof. Hoogu koguv sõda Araabia poolsaarel ja selle ümber annab palju paremaid võimalusi sigatsemiseks, lisaks mõjutab see nafta hinda soovitavas suunas.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

See pole õige lennuõnnetus. Sigatsemiseks hea lennuõnnetus on selline, kus lennuk kaob jäljetult ja kõik tegelevad sellega nädalate kaupa.
Kasutaja avatar
ermot
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ermot »

Julgen omalt poolt teha väikese vahekokkuvõtte.

Arvan, et mingit kevade suurpealetungi ei tule. Karu ajab oma saba taga ja pole enam sellisteks märgudeks ruumi.

Obama on mänginud õigele kaardile ja suutnud sanktsioonide, aga eelkõige naftahinnaga viia VF riigieelarve sügavale miinusesse. Täna on VF kodanike majanduslik olukord järsult halvenenud ja see on toonud kaasa kasvanud sisepinged. Hetkel ei ole juttu isegi enam relvastuse moderniseerimise programmi jätkamisest kõige muu kiuste, vaid raha ei jätku laevade-lennukite ehitamiseks, rääkimata sisejulegoleku tagamiseks vajalike jõustruktuuride personalile palga maksmisest. Ehk siis tõmmatakse kokku sealt, kus annab ja mingeid eelistusi jälgida ei ole võimalik. Ammugi enam ei jätku pappi vasallidele vasakule-paremale pildumiseks, Krimmi kurb olukord on kainestavaks näiteks. Hiljuti ilmnes riigijuhtimises ohtlik mõra, mille tähendust me ilmselt hakkama mõistma alles aastaid hiljem- igatahes raputas Putini eemalolek süsteemi usaldusväärsust kõvasti.

NATO hüsteeria, mida VF on viljelenud aastaid, on andnud oma tagasilöögi. Kui nüüd reaalselt USA paigutabki oma (mikroskoopilisi) üksusi Vene piiridele lähemale, siis ei saa sellist juleolekuolukorra muutust VF jõuametkonnad jätta kuidagi tähelepanuta. Mis tähendab kurnavaid ja tarbetuid musklinäitamisi iga üksiku Bradley tüüpi soomuki või tanki kohta, mis piiride läheduses liikumas on. Saadad väikese salgakese USA sõdureid Balti riikidesse puhkama ja vaatamisväärsusi vaatama, aga saad vastu 80 000 meest hõlmavad kõiki relvaliike hõlmavad strateegilised õppused Poolast Antarktikani. Peab ikka hirm olema, ah? Üliodav ja üliefektiivne moodus panna VF sõjajõud mõttetult oma resurssi raiskama. Tõsi, teatava riskiga see tegevus on, aga minu isikliku arvamsue kohaselt mõistliku hinnaga.

U. voolab VF-ist relvi ja mehi sisse, aga see rohkem inertsist. Odavaks ja otsustavaks läbimurdeks lootus puudub, U. on talve üle elanud ja loobuma põhirelvast- Vene gaasi kasutamisest. Pole sissetulekuid ja pole võimalust survet avaldada. U. majandus viletsavõitu, aga kokku sellel kindlasti kukkuda ei lasta, pigem käib võitlus näiliste reformide vastu ja sisuliste reformide nimel. Kolomoiski kukkumine võiks olla üks positiivseid märke sellel vallas. Loogika kohaselt muidugi tuleb varem või hiljem ka teise olulise oligarhi- Poroshenko- kord.

Relvaabi U.-le ikka tilgutatakse, päris ilma ei ole. Pigem tuleb neil oma majas kord tekitada, siis on ka abi vähejulgem anda. Ma ütleks, et sisereformide osas ongi U.-l kriitiline moment käes. Natukene aeglasevõitu ja natukene vähevõitu on neid ellu viidud, aga Maidanist alates ei ole olnud põhjust väga kurta. Poliitiline juhtkond on püsinud stabiilsena, võtmefiguurid saanud järjekindlalt omatahtsi toimetada ja seda kõike avatud diskussiooni ja küllaltki eeskujuliku demokraatia raamides. Riik on ühtsem kui kunagi varem, DNR-LNR stiilis õudusunenägu ei ihalda enam keegi ja okupeeritud alade elanikud on hakanud aduma, et sealpool idapiiri ei oota neid just marjamaa.

Putinil ei tundu olevat enam mingit väljapääsu. Kuniks riigireservidest on viimane toss väljas, saab veel natukene ülbitseda, aga ei ole ei Rogozineid ei Zirinovskeid enam püünel tükk aega näha saanud. Üllatavalt staatiline see seltskond seal, värsket verd praktiliselt ei ole. Stagneerub Putin ja stagneeruvad juhid. Vähemalt oma illusioonidest on nad vist välja kasvamas, aga natukene nagu III Reichi lõppu ootust meenutab praegune olukord.
No one said survival was fun.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

..asjalik "vahekokkuvõte" on 8)
Eriti meeldib mulle see lõik:
NATO hüsteeria, mida VF on viljelenud aastaid, on andnud oma tagasilöögi. Kui nüüd reaalselt USA paigutabki oma (mikroskoopilisi) üksusi Vene piiridele lähemale, siis ei saa sellist juleolekuolukorra muutust VF jõuametkonnad jätta kuidagi tähelepanuta. Mis tähendab kurnavaid ja tarbetuid musklinäitamisi iga üksiku Bradley tüüpi soomuki või tanki kohta, mis piiride läheduses liikumas on. Saadad väikese salgakese USA sõdureid Balti riikidesse puhkama ja vaatamisväärsusi vaatama, aga saad vastu 80 000 meest hõlmavad kõiki relvaliike hõlmavad strateegilised õppused Poolast Antarktikani. Peab ikka hirm olema, ah? Üliodav ja üliefektiivne moodus panna VF sõjajõud mõttetult oma resurssi raiskama. Tõsi, teatava riskiga see tegevus on, aga minu isikliku arvamsue kohaselt mõistliku hinnaga.
..sest need venelaste lõputud "õppused" (a) neelavad kindlasti pöörast raha ja mis (b) ilmselt ei ole planeeritud kulutused..
Ning mitmekümne tuhande kaupa vene sõjaväelasi "õppustele" kupatades aetakse ju tõesti taga vaid üksikuid NATO idatiival ringlevaid USA mehhkompaniisid - Eestist põhjas kuni Rumeeniani lõunas.. Elik siis kümneid tuhandeid vene sõjaväelasti "ringitab" vähem kui tuhatkond USA maaväelast.. :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Borja kirjutas:..asjalik "vahekokkuvõte" on 8)
Pidin juba enne kiitma hakkama, aga nüüd hea turvaline seda mode kiiluvees teha 8)

Pmst. ainus lõik, millega päris päri pole, on see "kevade suurpealetungi" oma. Loomulikult nad kevadel ei suurpealetungitse. Ikka selle pehme põllu pärast.
Kui katsaabid veel üritavad, siis rohkem suve poole. Tõenäoliselt üritavad - kaotada pole eriti enam midagi.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Svejk kirjutas:....kuna Fucsi Tiiger on kopsupõletikus ja tema soomustatud zapper ülekaalulisena ülekuumenenud ja oma peremehe kraavipervele jätnud
KUI nimetet ja lugupeet` figurant peaks veel kunagi oma nägu siiamaile näitama, siis on mul talle aint 1 (üks) küsimus:
"Kas ta juhtumisi teab, mida tähendab plekiline soetõbi" Mh? Ah? (Vihjeks siinkohal, et tegu ei ole teps mitte täpikeste ega sutega)
Mina tean ja vastus võib mõnevõrra üllatada....

Vabatahtlik Fucs!

Te olete endale võtnud kohustused, millede vabatahtlik iseloom Teiepoolset käegalöömist mitte kuidagi ei vabanda!
Teie poolt tühjaks jäetud positsioonid võib hõivata vaenlane - ja vasturünnaku käigus kanname asjatuid kaotusi.
Kollektiiv on võtnud Teid usaldada, kollektiivil on õiguspärased ootused...
Ma kordan veelkord - kord võetud kohustusi tuleb täita järjepanu ja vääramatult.

Tagasihoidlikult,
Teie Svejk
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

:shock:
Plekiline soetõbi :?:

Loeme : "Levib epideemiana peamiselt sõja- ja näljaajal."
Sõjaaeg ei sõltu minust, aga näljaaeg võib mul tulla küll, kui ma liiga palju vabatahtlikku panen igal pool 8)

Figurant teatab, et loeb ahnelt kõiki Teie postitusi siin ja seal, ning hetkel näiteks otsis meeleheitlikult netist taga andmeid VF (suuremate)sõjaliste õppuste kohta, kus oleks ilusasti kirjas aastate lõikes toimumise aeg, koht jms. Et siis sellist kokkuvõtet või nimekirja.

Ei leidnud :twisted:
Aga oleks huvitav teada.

Praegu ei toimu seal Dommbasstaanis ja Lugandas midagi enneolematut ja erilist.
"Rindeteateid" не ма :cry:
***********************************************************************************
Murumängud vol vol vol....
Umbejoonud GRU ohve kallistab kaaskodanikke, maadleb, kägistab, annab lõuga, saab lõuga jne, ning pajatab mh. oma sõjakäigust Dommbasstaani... :lol: :lol: :lol:
Toimumiskoht: Moskva.
Пьяный офицер спецназа ГРУ на камеру признался что, воевал на Донбассе (ВИДЕО)
В сети появилось видео снятое в Москве. На видео как утверждает автор пьяный офицер спецназа ГРУ (позже сами участники рассказали кто они, как их зовут, и чем они занимаются), бегает кричит, всех обзывает хохлами, и прямо на камеру сказал «Что он таких хохлов на Донбассе стрелял».

Вот так вот очередное доказательство присутствия спецслужб да и не только на территории Украины.

https://www.youtube.com/watch?v=06Joz8JcAiM

http://nua.in.ua/novosti/ukraina/pyanyj ... sse-video/
Dommbasstaani ja Luganda pekkis majandusest.
Запущен механизм саморазрушения ДНР-ЛНР
Признав, что в «республике сложилась тяжелейшая экономическая обстановка» и факт хаотических расчетов на захваченных территориях гривнами, рублями, долларами и евро, Захарченко несколько дней назад не нашел ничего лучшего, чем разрешить делать это и дальше, в том числе осуществлять выплаты пенсий, зарплат и пособий во всех видах валюты. (Как будто они их выплачивают!).. Ну и заодно он обязал все «государственные» структуры, а также предприятия иных форм собственности принимать к оплате за товары и услуги вышеуказанные мировые валюты.

А сегодня стало известно, что в соседней ЛНР с апреля людям будут платить в том числе рублями, причем по курсу два рубля за одну гривну. Это означает, что людей «ограбят» сразу на треть…

О таком курсе поведал так называемый «министр финансов» ЛНР Евгений Мануйлов.

Напомним, 25 марта этот же «минфин» сделал прогноз, что уже к лету на оккупированной территории курс гривны к рублю будет 1 к 1. То есть гривну они хотят обесценить на корню. Это означает, что покупательная способность людей на оккупированных территориях упадет еще больше.
http://real-vin.com/%D0%B7%D0%B0%D0%BF% ... BD%D1%80-2
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Fucs kirjutas::shock:
Plekiline soetõbi :?:
Loeme : "Levib epideemiana peamiselt sõja- ja näljaajal."
Täpsustan: "Sõja- ja infonäljaajal"

"Plekilise soetõve" tegelik definitsioon: "Soetõbi ehk kuumarabandus."
"Plekiline soetõbi - tõve alavorm, tabab plekist isendeid, eeskätt ohtralt soomustatud (mitte segi ajada soojustamisega) zappereid, kui need ülekuumenevad ja omanikud kraavipervele jätavad" :D
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

Pervomaiskis baseeruvatele gängaritele saabus uus saadetis mürskude näol.
Боевики в Первомайске получили снаряды
27.03.2015 15:09
«Ополченцам» в Первомайске пришла очередная партия снарядов. Как сообщили корреспонденту informator.lg.ua очевидцы, вечером 26 марта к неработающей шахте «L 200″ подъехала колонна тентованных «Уралов». Из автомобилей продолжительное время выгружали ящики с боекомплектом.

Ранее сообщалось, что в ночь с 19 на 20 марта в Первомайске происходила погрузка гусеничной техники.

http://informator.lg.ua/?p=80100

Samal ajal teisest otsast SBU leiab aga uusi gängarite relvaladusid ja tühjendab neid.
Pildid artiklil juures ka.
Спикер АТО: Правоохранители обнаружили новые тайники с боеприпасами
14:55 Сегодня
Правоохранители из Артемовска обнаружили склад боеприпасов в водоеме вблизи с. Зайцево.

Об этом рассказал на брифинге спикер АТО Андрей Лысенко.

В подводном тайнике сотрудники милиции обнаружили две ракетные противотанковые гранаты РПГ-18 и шесть ручных гранат РГД-5. Изымать спрятанное оружие помогали водолазы. На данный момент владелец арсенала находится в розыске. У правоохранителей есть данные, что владелец оружия участник террористической организации т.н. "ДНР".

Кроме этого, еще один тайник с оружием сотрудники милиции обнаружили в Краматорске. Схрон был найден на территории одного из садовых обществ города в непосредственной близости от местного аэродрома. Правоохранители изъяли из тайника 1 гранату без запала Ф-1 и 390 патронов к АК-74.

http://telegraf.com.ua/ukraina/mestnyiy ... asami.html

Parem sektor räägib, mida võimud kardavad ja miks neid tahetakse liita UKR armeega.
27.03.2015 г., 15:10
Власть боится того, что мы выполняем приказы нашего руководителя , — «Правый сектор»
"Правый сектор" — в ряды армейцев?

Как известно, "Правый Сектор" может вступить в ряды Вооруженных сил Украины, однако на своих условиях. К слову, переговоры между "Правым Сектором" и Министерством Обороны до сих пор продолжаются.

По словам "киборга", информация относительно этой ситуации появилась еще неделю назад, но разглашена была только 26-го марта.

"До 1 апреля приказали выйти из зоны проведения АТО, так как согласно приказу, якобы приказу президента, все неформализованные подразделения, воюющие на передовой, должны перейти в подчинение Нацгвардии или любого профильного ведомства", — говорит боец.

Он добавил, что возвращались бы бойцы на передовую уже в составе других частей. Также должны были разоружиться, об этом говорил Арсен Аваков.

Кто финансирует "Правый сектор"

"Добровольческий украинский корпус — это очень четкая структурированная система, боевые батальоны, воспитательные базы со своей инфраструктурой. Командир одного из подразделений получает приказы командира Андрея Скупицького или от Дмитрия Яроша. Таких приказов от них не поступало. Поэтому "Правый сектор" остается на боевых позициях", — добавил Андрей Шараскин.

Легитимность нам дал народ. Это единственная структура, которая полностью финансируется и содержится народом Украины, — отметил боец.

Наша власть, видимо, боится того, что мы выполняем приказы нашего руководителя и командира корпуса. Но все свои действия мы всегда согласовывали с Генштабом, секторными штабами, с подразделениями военнослужащих, с которыми рядом находимся на передовой.

После подписания минских соглашений второй очереди, затишье на передовой было ровно сутки. Обстрелы не прекращаются, — говорит Шараскин.

Нужно восстановить границы, включая Крым и завершить эти конфликты. Андрей считает, что народ Украины консолидируется.

Масштабное вторжение

"Мы не готовы к масштабному вторжению по одной простой причине – вся страна не находится в состоянии войны, не думает военными категориями", — считает боец с позывным "Богема".

Он добавил, что с этим соседом Украине придется жить. Соседа изменить не получится, поэтому нужно строить свои отношения таким образом, чтобы строить единую страну. Это возможно благодаря совместной национальной идеи, сейчас пока — это освободительная борьба.
http://statuspress.com.ua/videonews/vla ... ektor.html

ATO loob/moodustab/valmistab ette sõja puhuks reservi
Силы АТО готовят боевой резерв на случай войны (ВИДЕО)
Сегодня 15:34
Новобранцы четвертой волны мобилизации проходят двухнедельный боевой курс. Инструкторы обучают солдат стрельбе из разных видов оружия, делая акцент на психологической готовности учавтсвовать в боевых действиях, сообщает канал 2+2:

https://www.youtube.com/watch?v=AtI7n7WEMTI

http://daily.com.ua/ukraine/27-03-2015207546

Luganda gäng ähvardas OSCE vaatlejaid kalaššidega
Лысенко: бойцы "ЛНР" угрожали наблюдателям ОБСЕ автоматами
Глеб ШЕМОВНЕВ (15:38)
Представители "республик" не пускают инспекторов к местам дислокации отведенной техники.

Незаконные вооруженные формирования на Донбассе продолжают активно препятствовать работе специальной мониторинговой миссии. В частности, в том, что касается контроля прекращения огня и отвода тяжелого вооружения. Об этом на традиционном брифинге сообщил спикер АТО Андрей Лысенко. По его словам, очередной инцидент произошел накануне у Станицы Луганской. Когда туда приехала машина наблюдателей, сторонники так называемой "ЛНР" направили на нее автоматы, вынудив покинуть местность. А 25 марта бойцы "республики" не пустили инспекторов в Перевальск Луганской области, сообщил УНИАН.

- Несмотря на то, что встреча с главарем боевиков, который контролирует этот город, была согласована, полевой командир незаконного вооруженного формирования "казаков" отказал наблюдателям в доступе, и агрессивно требовал покинуть территорию, - рассказал Лысенко.

Он добавил, что с третьей попытки представители ОБСЕ все же смогли проинспектировать два места хранения отведенного вооружения. Впрочем, им показали только один из складов – остальные остались закрытыми.

Тем не менее, ситуация в зоне АТО постепенно улучшается. В частности, за сутки на востоке не зафиксировали ни одного обстрела из тяжелой техники или артиллерии.

- В то же время сохраняется напряжение и вооруженные провокации боевиков по всей линии разграничения, кроме востока Луганской области. Противник использует минометы, гранатометы, в частности, подствольные, работают снайперы боевиков, - отметил спикер АТО.

Лысенко добавил, что после полуночи противник также устроил провокацию у села Сокольники близ Бахмутской трассы. Тем не менее, за сутки украинская сторона не потеряла ни одного военнослужащего. Впрочем, один боец был ранен.

Напомним, на прошлой неделе спикер АТО заявил, что в пропускном пункте Заиченко полевой командир "ДНР" угрожал убить членов миссии ОБСЕ, если те не будут следовать его инструкциям.
http://kp.ua/incidents/496107-lysenko-b ... avtomatamy

"Me ei olnud sõjaks valmis, kuid õppisime kiiresti"
Мы не были готовы к войне, но быстро научились, - главврач ОКБ им. Мечникова
Ранее днепропетровским медикам не приходилось иметь дела с травмами, полученными на войне.

Главврач Днепропетровской областной клинической больницы им. И.И. Мечникова Сергей Рыженко рассказал, что израильские врачи проходят большой курс обучения, прежде чем приступить к лечению раненых, а специалистам больницы им. Мечникова пришлось овладеть такой практикой за несколько недель.

«Мы не были готовы к войне, и я это признаю, но быстро научились. Спасибо израильским коллегам, которые приехали и научили наших врачей делать определенные операции. Раньше мы попросту не имели дела с минно-взрывными травмами. В этом не было необходимости. В Израиле врачи проходят большой курс обучения, прежде чем приступить к лечению раненых. А нашим специалистам пришлось научиться за несколько недель. Мы реализовали проект «Медсанбат» – тренинг для военных медиков, проходящих службу в зоне АТО, который способствует сохранению жизни украинских солдат в военно-полевых условиях. Организовывали и еще будем проводить тренинги для жителей Днепропетровска по предоставлению первой помощи пострадавшим», - сказал он.

Напомним, что Сергей Рыженко стал «Человеком года – 2014».

Татьяна Захарова, "Днепропетровская панорама"
http://dnpr.com.ua/content/my-ne-byli-g ... mechnikova
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Teemaväline kummaline inimene on üles leitud ja tema kadumise põhjus oli täiesti teemaväline:

http://www.postimees.ee/3137451/kadunuk ... ri-haiglas
Kasutaja avatar
wk2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas wk2 »

Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

UKR ajakirjandus ei väsi jätkuvalt otsimast ja paljastamast VF mardisantide osalust UKR sõjas.
Свидетельства участия в боях на Донбассе 61-й бригады морской пехоты СФ ВМФ РФ
Ivan Drozdov 27.03.2015
Pilt

Свидетельства участия в боях на Донбассе 61-й бригады морской пехоты СФ ВМФ РФ ( 17 фамилий более 40 фото) – зам.министу обороны РФ Панкову посвящается.
В продолжении темы участия российский регулярных войсковых подразделений в необъявленной войне против Украины, представляем более чем убедительные фотосвидетельства присутствия на Донбассе подразделения 61-й бригады морской пехоты Северного флота ВМФ РФ (в/ч 38643 СФ – пос. Спутник, Мурманская область).
Судя по добытому фотоматериалу и комментариям, речь идет о сборном подразделении 61-й БрМП в составе морпехов десантно-штурмового и десантного батальонов бригады. По наличному фотоматериалу, мурманские морпехи к украинской границе были переброшены еще в мае 2014 года, первое время базировались в Воронежской области, позже были переведены в Ростовскую область, откуда и ходили на Донбасс.

Pilt

http://seabreeze.org.ua/svidetelstva-uc ... sf-vmf-rf/

Siia otsa sobib imehästi üks kurb lühilookene ühest järjekordsest ullikesest, kes läks Dommbasstaani vassistidega võitlema ja ......
P.S. hea muusikavalik on vidio taustaks 8)
Российские наемники продолжают гибнуть на Донбассе (ВИДЕО)
Сегодня 16:41
Супруга российского наемника, погибшего в боях на Донбассе рассказала историю отправки мужа на войну в соседнюю Украину воевать на стороне боевиков. По словам родных, на Донбассе Александр успел заработать 150 долларов США:

https://www.youtube.com/watch?v=fh_vEamGkLk

http://daily.com.ua/ukraine/27-03-2015207558

Kirjasin küll millagi ennist, et Širokinot puudutavaks uudiseks saab lugeda seda, kui seal enam gängarid ei esine, aga vahepalaks siis üks artikkel pealkirjaga "Širokinos rullus lahti miinipildujate ja kuulipildujate võitlus"
В Широкино развернулось миномётно-пулемётное сражение
27.03.2015 16:41
Как сообщил на своей странице в "Фейсбуке" батальон спецназначения "Азов", в Широкино уже более часа идёт сражение.
"Террористы обстреливают позиции украинских военных из автоматических гранатомётов и крупнокалиберных пулемётов. Также по нашим позициям работает 82-мм миномёт. Боевики получают адекватный ответ. Данные про потери пока неизвестны", - сообщают "азовцы".
http://donbass.ua/news/region/2015/03/2 ... henie.html
Samal teemal:
"Азов": В Широкино уже более часа идет бой
17:10 Сегодня
В поселке Широкино боевики вновь возобновили огонь.

В поселке Широкино Волновахского района Донецкой области возобновлен бой. Об этом информирует полк специального назначения "Азов" на своей странице в Фейсбуке.

"Террористы обстреливают позиции украинских военнослужащих, используя автоматические гранатометы и крупнокалиберные пулеметы. Также по украинским позициям работает 82 мм миномет", - говориться в сообщении.

Боевики получают адекватный ответ. Данных про потери на данный момент не известны.

Напомним, ранее сообщалось в "Обороне Мариуполя" объяснили неопознанный объект в небе.

Также ранее сообщалось о том,что во время обстрела боевиков погиб житель Широкино.
http://telegraf.com.ua/ukraina/mestnyiy ... t-boy.html
Donetskis Petrovskoi rajoonis (Поселка шахты им. Челюскинцев) OSINT-luure poolt fikseeritud järjekordne kohake, kuhu kuhjatakse VF sõjatehnikat.
В Донецке зафиксировано очередное место скопления российской техники
Ivan Drozdov 27.03.2015
В ходе OSINT-разведки найдены фото, которые зафиксировали место скопления российской гибридной армии на территории шахты (шахтного ствола) в Поселке шахты им. Челюскинцев Петровского района города Донецк.

Фото с техникой можно сравнить с характероной местностью на карте (высокая дымовая труба, видна вершина террикона и даже белое вещество на гусеницах совпадает с этой территорией).

На технике(первое фото) указан номер 261, но если присмотреться, то рядом можно разобрать старый номер (402), который не до конца стерли. Оригинал по ссылке.

Pilt

Pilt

http://seabreeze.org.ua/v-donetske-zafi ... y-tehniki/

Artikkel sellest, kuidas UKR-st venesse tsirkooniumi liiva nime all välja veetakse ja sellest Uraganidele rakette tehakse
Ракеты «Ураганов», «Смерчей» и «ГРАДов» Россия производит благодаря ВГМК
27.03.2015 16:57:01
Украденный с Вольногорского ГМК цирконий экспортируется под видом строительного песка.

Измельченный цирконий – материал, используемый при производстве ракет для реактивных систем залпового огня «Ураган», «Смерч» и «Град», – вывозится из Украины под видом песка измельченного строительного.

Об этом «Лицам» сообщил экс-работник Вольногорского металлургического комбината, общественный активист Юрий Богдан.

По его словам, схему воровства и экспорта он описал на приеме в Днепропетровске помощнику министра внутренних дел Голубенко П.В.

Юрий Богдан говорит, что циркониевый концентрат воруется с Вольногорского горнометаллургического комбината (ВГМК). «Нам известны схемы – под видом измельченного песка строительного они отправляют его (измельченный цирконий – ред.) в Россию, а из России к нам – возвращаются «Грады», «Ураганы» и «Смерчи» и убивают наших людей в АТО», – говорит Юрий Бондарь.

Напомним, в сентябре 2014 года ВГМК перешел из-под контроля Частного акционерного общества (ЧАО) «Крымский титан» олигарха Дмитрия Фирташа под контроль Кабинета министров Украины.

Юрий Богдан рассказал «Лицам» о ситуации, сложившейся за последние годы на ВГМК.....
Edasi loe siit: http://www.litsa.com.ua/show/a/21486
või vaata videot siit: https://www.youtube.com/watch?v=VW5v_LFCc4k

Väike meeleoluvideo.
Videoreportaaž UKR võitlejate naasmisest ATO tsoonist.
Видеорепортаж возвращения наших защитников из зоны АТО
27 марта 2015, 16:57
Вчера в Кременчуг на ротацию из зоны АТО вернулись сотрудники милиции и бойцы спецроты "Кременчуг". Под стенами городского отдела милиции правоохранителей встречали с украинской символикой жители города, а также родственники и друзья.

Люди не сдерживали слез, а защитники - улыбок... Больше о том, как встречали наших, в сюжете "Кременчуцьких новин":

https://www.youtube.com/watch?v=Z84noAzsUyU

http://kremenchugtoday.com.ua/news.php? ... 7&month=03
Viimati muutis Fucs, 27 Mär, 2015 17:21, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Otto K
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Otto K »

Forbes pani kokku nimekirja 100-st kõige rikkamast Ukraina inimesest. Aastaga kaotasid nad kokku ca 36% oma varandusest.
Esikohal on ülekaalukalt Ahmetov 6,9 miljardiga, Kolomoiski on kolmas 1,5 miljardiga ja Poroshenko ei ole isegi miljardär.... ainult 0,75 miljardit tema vara ja koht kaheksas.
http://forbes.ua/ratings/1

EDIT

Huvitav, et Janukovitsit ei ole, Julia Timoshenkot ei ole ja Klitskosid ei ole... kuigi 100. omab vara kõigest tühised 26 miljonit USD-d. :dont_know:
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Sellised hinnangud peegeldavad eelkõige valuuta ja väärtpaberite kursimuutusi.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist