NATO artikkel 5
Re: NATO artikkel 5
Täpselt - ei maksa suurt, aga mõju on olemas.
Pilt Võidupüha paraadile järgnenud tehnika väljapanekust Narva Peetri platsil 2015. aasta 24. veebruaril.
Taamal paistab piiripunkti varikatuse alt Ivangorod.
Taamal paistab piiripunkti varikatuse alt Ivangorod.
USA senaator McCain, kes ka meil käis, esitas uuele kaitseminster Mattis'le küsimuse, kuidas kaitsta Baltikumi(video). Artikkel ise on rohkem Ukraina teemadel, kuid on huvitav lugeda siiski.
http://europe.newsweek.com/putin-trump- ... 4691?rm=eu
http://europe.newsweek.com/putin-trump- ... 4691?rm=eu
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
EA, EU, EH
See kahe protsendi teema on ka EL siseselt kuumaks muutunud:
http://www.janes.com/article/67640/euro ... structures
Eks saame näha kuidas selle konsensusega on ning kuidas liikmed reageerivad sellele.
http://www.janes.com/article/67640/euro ... structures
Eks saame näha kuidas selle konsensusega on ning kuidas liikmed reageerivad sellele.
- PaganHorde
- Liige
- Kontakt:
Kus sa siin ärplemist näed? Täiesti normaalne on piki Nato piiri liikuda.kallek kirjutas:Selline ärplemine ei maksa suurt midagi.
Saksa armee trügib Euroopas NATO armeede etteotsa. Natuke on juttu ka Marderitest...
Google umbkaudne tõlge:Bundeswehr will „Ankerarmee“ für kleine Nato-Partner werden
Deutschlands Streitkräfte sollen zum zentralen Bezugspunkt für kleinere Partner werden. Rumänien und die Tschechische Republik wollen Teile ihrer Heerestruppen in die Kommandostruktur der Bundeswehr einbinden.
http://www.faz.net/aktuell/politik/sich ... 69905.html
Bundeswehr wants to become "anchor arm" for small NATO partners.
Germany's armed forces are to become the central point of reference for smaller partners. Romania and the Czech Republic want to integrate parts of their military forces into the commando structure of the Bundeswehr.
The Bundeswehr is developing into the leading NATO army in Europe. New arrangements to be signed next Wednesday at the NATO Defense Ministers' meeting in Brussels will each appoint a Czech and a Romanian brigade to German divisional commissions, and will formulate future joint training and practice of these forces, thereby increasing their joint combat capacity (interoperability) should. The Dutch armed forces have proceeded with the example of such a co-operation; in fact, two-thirds of their armies have meanwhile been integrated into German commando structures.
Defense Minister Ursula von der Leyen meets for the first time this Friday in Washington the new American Defense Minister James Mattis. On the German side, in view of the doubts expressed by the new American government about the suitability of NATO, the European Nato partners, including Germany, must always follow the already older American reminders and increase their defensiveness.
From the Leyen now sees the right moment as come to demonstrate this will. The Munich Security Conference, the largest meeting of defense policy experts from all over the world, will take place in a week. In addition to the new cooperation with Romania and the Czech Republic, the Minister of Defense also wants to make a formal declaration of intent for German participation in a new Dutch tanker fleet. Only a few days and weeks are announcements of a German-Norwegian cooperation with the U-boat flotilla and a German-French joint project for the procurement and operation of tactical transport aircraft.
The Leyen also wants to set new standards in the equipment of its own team. It has issued a test order on how the approximately 200 armored Marders, which should remain in the force after 2020 according to current plans, could be replaced by this new modern device by this time.
Saksamaale jõuab/jõudis 94 kopterit
http://www.businessinsider.com/ap-us-he ... nce-2017-2BERLIN (AP) — The U.S. Army has begun unloading dozens of Chinook, Apache and Black Hawk helicopters at a port in northern Germany so the aircraft can be moved to a base in Bavaria.
German news agency dpa reported Sunday that 94 helicopters and several trucks from the 10th Combat Aviation Brigade in Fort Drum, New York were sent to the port of Bremerhaven.
Most of the equipment is bound for an Army base in the town of Illesheim, but dpa says some will be assigned to rotating stints in Lithuania and Romania.
The deployment is part of Operation Atlantic Resolve, which foresees the continuous presence of an American armored brigade combat team in Europe.
EA, EU, EH
EA, EU, EH
Saksa pressiagentuuri peatoimetaja Sven Gösmann ütles, et Lääs võib Venemaaga heade suhete nimel jätta nii Ukraina kui ka Baltimaad.
"See pole välistatud. Ma ei usu, et keegi Lääne-Euroopas Baltimaade eest sõtta läheks. Ma ei kujuta endale seda ette. Võib-olla läheb jälle sanktsioonideks või otsitakse Baltimaade jaoks mingi erimenetlus, aga et NATO Baltimaade kaitseks sõtta läheks, on minu arust ebatõenäoline," rääkis Gösmann.
http://uudised.err.ee/v/valismaa/9abbe6 ... -ei-laheks
"See pole välistatud. Ma ei usu, et keegi Lääne-Euroopas Baltimaade eest sõtta läheks. Ma ei kujuta endale seda ette. Võib-olla läheb jälle sanktsioonideks või otsitakse Baltimaade jaoks mingi erimenetlus, aga et NATO Baltimaade kaitseks sõtta läheks, on minu arust ebatõenäoline," rääkis Gösmann.
http://uudised.err.ee/v/valismaa/9abbe6 ... -ei-laheks
Reaalset sõjalist ohtu ei ole võimalik leevendada veel uuemate ja paremate patriootiliste sõnumitega ega kõnedega rahvusvahelistel kohtumistel.
-
- Liige
- Kontakt:
Uudis Saksamaa kohta.
Viimane sõlmis lepingu Norra ettevõttega Kongsberg rakettide ostuks,summaks 10 miljardit Norra krooni ehk siis kuskil miljardi Euro kanti.
Paistab,et Saksamaa on tõsiselt hakanud tegelema ostudega,tehinguks läks vist see keskmaaõhutõrje raketikompleksid,kui ma ei eksi.
Viimane sõlmis lepingu Norra ettevõttega Kongsberg rakettide ostuks,summaks 10 miljardit Norra krooni ehk siis kuskil miljardi Euro kanti.
Paistab,et Saksamaa on tõsiselt hakanud tegelema ostudega,tehinguks läks vist see keskmaaõhutõrje raketikompleksid,kui ma ei eksi.
Ma ütleks, et muidugi on tore, kui kellelgi on oma isiklik arvamus, aga ma ei tea, miks see kuidagimoodi oluline või tsiteerimist väärt olema peaks
Et igasugu Lääne arvajate mõttemõlgutused ületavad Eestis siiamaani kuidagi väga kergelt uudisekünnise.

Et igasugu Lääne arvajate mõttemõlgutused ületavad Eestis siiamaani kuidagi väga kergelt uudisekünnise.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Ma ka ei paneks sellist asja eriti suure kella külge,selliseid arvamusi on Läänest pidevalt tulnud alates sellest momendist,kui iseseisvuse tagasi saime.
Osaliselt on need seotud olnud Kremli meelse seltskonnaga,osaliselt aga isikutega,kes tahaksid kenasti istuda omas paadis ning nende jaoks lõpeb Lääs seal,kus Poola piir vastu tuleb.
Pakun,et see DPA-ga seotud isik on viimase kategooria kodanik.
Olen ka näiteks kokku puutunud Saksa ärimehega,kelle informatsioon sellest,mis kujutab endast Eesti piirdus vaid Briti Ensüklopeediaga.Aastal 2001 ei saanud mees kuidagi aru,miks me räägime eesti keeles,kuna ensüklopeedias kirjutati seda,et Eestis räägitakse vene keeles.No nii ta vähemalt mulle väitis.
Osaliselt on need seotud olnud Kremli meelse seltskonnaga,osaliselt aga isikutega,kes tahaksid kenasti istuda omas paadis ning nende jaoks lõpeb Lääs seal,kus Poola piir vastu tuleb.
Pakun,et see DPA-ga seotud isik on viimase kategooria kodanik.
Olen ka näiteks kokku puutunud Saksa ärimehega,kelle informatsioon sellest,mis kujutab endast Eesti piirdus vaid Briti Ensüklopeediaga.Aastal 2001 ei saanud mees kuidagi aru,miks me räägime eesti keeles,kuna ensüklopeedias kirjutati seda,et Eestis räägitakse vene keeles.No nii ta vähemalt mulle väitis.
Samas ei tohiks selliseid avaldusi ka alahinnata, Pew andmetel Saksamaa rahva enamus AD 2015 NATO sekkumist ei toetanud.
Loodetavasti on vahepeal midagi üldsuse arvamistes muutunud.

Loodetavasti on vahepeal midagi üldsuse arvamistes muutunud.

Lisaks oli saates ka teine poliitvaatleja, kes oli risti vastupidisel seisukohal.Ma ütleks, et muidugi on tore, kui kellelgi on oma isiklik arvamus, aga ma ei tea, miks see kuidagimoodi oluline või tsiteerimist väärt olema peaks
Samuti ei hakka NATO korraldama rahvahääletust teemal, kas minna Baltimaadele appi või mitte konflikti korral, peame lihtsalt vaatama, et poliitikud selles veendunud oleksid, kui see Le Pen seal Prantsusmaal võimule saab, siis selle kõrval tundub ka Trump täieliku "meie mehena".
Unforeseen consequences
-
- Liige
- Kontakt:
http://nationalinterest.org/blog/the-bu ... hape-19446
Selline halvaendeline artikkel asjadest,kuidas tegelikult asjad Pentagoniga on.
Selline halvaendeline artikkel asjadest,kuidas tegelikult asjad Pentagoniga on.
EA, EU, EH
EA, EU, EH
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline