Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Eesti poliitelu eile, täna ja homme.
Küsin küsimuse ja ise vastan.
Küsimus:milline arhivaar-ajalookirjutaja on maailma parima palga peal,kes teenib nii palju,et suudab tagasi maksta kiirelt 117000 eurot õigusabi ja ca.200000 eurot saabuvat kohustust seoses vildaka reklaamiga ning samas tagab sooja elamise oma "mõisas"(vaatamata sellele,et organisatsioon,kus ta töötab pidi viimase rumaluse tõttu garantiikirjadega loobuma miljon eur maksvast majast).
Vastan:arhivaar-ajalookirjutaja Savisaar.Mees oli parima tasuga kirjanik juba enne,nüüd aga parima tasuga ajalookirjutaja-arhivaar organisatsioonis Keskerakond.
Ja olen kindel,et hilistel õhtutundidel ei tööta mees üksi.Ikka kabeda siresäärse vihmavarjutüdrukuga koos,kelle töötasu samuti viimati makstud organisatsioon kinni maksab.Raha aga sellest tuleb riigi eelarvest.....vabandage mind,kui keegi solvub aga see asi näeb nagu oleks tegemist Lollidemaaga kuulsas Pinoccio raamatust,kus mõne jaoks kasvasid ka kuldmündid puu otsas.
Küsimus:milline arhivaar-ajalookirjutaja on maailma parima palga peal,kes teenib nii palju,et suudab tagasi maksta kiirelt 117000 eurot õigusabi ja ca.200000 eurot saabuvat kohustust seoses vildaka reklaamiga ning samas tagab sooja elamise oma "mõisas"(vaatamata sellele,et organisatsioon,kus ta töötab pidi viimase rumaluse tõttu garantiikirjadega loobuma miljon eur maksvast majast).
Vastan:arhivaar-ajalookirjutaja Savisaar.Mees oli parima tasuga kirjanik juba enne,nüüd aga parima tasuga ajalookirjutaja-arhivaar organisatsioonis Keskerakond.
Ja olen kindel,et hilistel õhtutundidel ei tööta mees üksi.Ikka kabeda siresäärse vihmavarjutüdrukuga koos,kelle töötasu samuti viimati makstud organisatsioon kinni maksab.Raha aga sellest tuleb riigi eelarvest.....vabandage mind,kui keegi solvub aga see asi näeb nagu oleks tegemist Lollidemaaga kuulsas Pinoccio raamatust,kus mõne jaoks kasvasid ka kuldmündid puu otsas.
Ühes õiges foorumis peab ka nuttu & hala olema. Anname viivuks sõna sel alal märkimisväärset edu saavutanud härrale:
Filmimees: eestimeelne oleks vahetada meie hümnis vene juurtega „isamaa“ tuumaka ühendsõnaga „kodumaa“.
Filmimees: eestimeelne oleks vahetada meie hümnis vene juurtega „isamaa“ tuumaka ühendsõnaga „kodumaa“.
Ega iga päev ette juhtu sedavõrd kliiniline juhtum.Esimese eesti üldlaulupeo korraldajana lõi ta ligi 150 aastat tagasi peetud laulupeoks meie riigihümni „Mu isamaa, mu õnn ja rõõm“ sõnad.
Keel on elav ja ajaga muutuv organism. Tsaaririigis valitses vene keele mõjuvõim. Eesti omariikluse algusajal oli me riik saksa-vene-eestikeelne. 1930ndate keskel hakkas tõusma maailmas juhtivaks inglise keel.
Eesti keelel puudub sugu. Meessoost „isamaa“ ei ole eestikeelne sõna, vaid laenatud vene keelest. Minule, vanema põlvkonna mäluga, meenub kuuldes sõna „isamaa“ nõuka-aegne venekeelne väljend „Vtoraja, otetšestvennaja“. Nõukogude Liidus nimetati Teist maailmasõda Isamaasõjaks.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Akf Martin Peetri palvel vedasin uute relvasüsteemide teemas sündinud ja vahepeal siia tõstetud poliitarutelu sinna, kus arutatakse, et Eesti on paremini kaitstud kui kunagi varem.
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... start=6480

Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Pakuks omalt poolt ka "sooneutraalmaa", "sooneutraalkeel" ning "sooneutraalpiimaga sisse imetud" (kas tervitada saab?).Kriku kirjutas:Ühes õiges foorumis peab ka nuttu & hala olema. Anname viivuks sõna sel alal märkimisväärset edu saavutanud härrale:
Filmimees: eestimeelne oleks vahetada meie hümnis vene juurtega „isamaa“ tuumaka ühendsõnaga „kodumaa“.Ega iga päev ette juhtu sedavõrd kliiniline juhtum.Esimese eesti üldlaulupeo korraldajana lõi ta ligi 150 aastat tagasi peetud laulupeoks meie riigihümni „Mu isamaa, mu õnn ja rõõm“ sõnad.
Keel on elav ja ajaga muutuv organism. Tsaaririigis valitses vene keele mõjuvõim. Eesti omariikluse algusajal oli me riik saksa-vene-eestikeelne. 1930ndate keskel hakkas tõusma maailmas juhtivaks inglise keel.
Eesti keelel puudub sugu. Meessoost „isamaa“ ei ole eestikeelne sõna, vaid laenatud vene keelest. Minule, vanema põlvkonna mäluga, meenub kuuldes sõna „isamaa“ nõuka-aegne venekeelne väljend „Vtoraja, otetšestvennaja“. Nõukogude Liidus nimetati Teist maailmasõda Isamaasõjaks.
Pigem oli see 1. Laulupeo ajal Mein Vaterland, aga juhtumi kliinilisust see ei vähenda.
Teemast ka - sotsid vinguvad Ossi isikus, et Reform kisub Tallinnas rahvuslikku lõhet ja sellepärast saab Kesk jälle üksi valitseda ja sotsid ei saagi Keskiga koalitsiooni teha koos kõige toredaga.
-
- Liige
- Kontakt:
Niipalju,kui mina aru saanud,sellest vingumisest sotside poolt,et see on ainult ettekääne.
Sotsid tegelikult tahaks ka sealt Lasnamäelt ja Kirde-Eestist hääli saada aga siis peaks nad kardinaalselt muutma suhtumist julgeoleku ja välispoliitikasse ehk siis nad peaksid muutuma Toomi prouale sarnaseks kogumiks.
Aga siis jalutaks eestlasest seltskond sealt minema ja valimistel oleks nad lõhkise küna ees,sest vaevalt,et nad suudavad imperiaalselt meelestatud venelasi endale saada ja eestlaskond on kadunud valijate seast.
Sotsid tegelikult tahaks ka sealt Lasnamäelt ja Kirde-Eestist hääli saada aga siis peaks nad kardinaalselt muutma suhtumist julgeoleku ja välispoliitikasse ehk siis nad peaksid muutuma Toomi prouale sarnaseks kogumiks.
Aga siis jalutaks eestlasest seltskond sealt minema ja valimistel oleks nad lõhkise küna ees,sest vaevalt,et nad suudavad imperiaalselt meelestatud venelasi endale saada ja eestlaskond on kadunud valijate seast.
ei teagi, kas panna selline asi huumorinurka või Eesti poliitellu.
https://www.facebook.com/%D0%AE%D1%80%D ... 633237911/
Naer läbi pisarate
Naer läbi pisarate
-
- Liige
- Kontakt:
Miks ma ei imesta...too mees võttis ju ka arhivaari tööle ja peab seega parteilist Kremli poolt soosivat liini ehk siis jah kahekeelsele Eestile jätkama.Midagi pole muutunud alates aastast 1982 siin taeva all tundub mulle nii.gooligan kirjutas:ei teagi, kas panna selline asi huumorinurka või Eesti poliitellu.
Naer läbi pisarate
Prseidendi arvamus eesti rahvuse suunast.
http://arvamus.postimees.ee/4015041/pre ... ehv-luuser
http://arvamus.postimees.ee/4015041/pre ... ehv-luuser
Üsna huvitav lugemine.Sidudes üksiku ja üldise, jõuame ühe väsinud mehe või meeste põlvkonna juurest rahvuse kestmise juurde. Sissetoodud tööjõud on eestluse Trooja hobune.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kersti Kaljulaid oma nelja lapse ja nende kõrvalt tehtud silmapaistva ametialase karjääriga on tegelikult sobiv käilakuju ergutama eestlaste arusaama sündivusest ja kestmisest.
Nelja lapse isana võtan õiguse viidata - võtke Kerstist eeskuju
Täiesti risti vastupidi hädaldavatele linnabeibedele, kuidas lapsed nende karjääri rikuvad - kes tahab, leiab võimaluse, kes vingub - põhjuse.
Ilvese pere oma viimastel aastatel on aga nurinäide. Aga ka Autorollomannused, Kadrisimsonid ja muu taoline rahvas - mis moraalne eeskuju taolistest on?
Nägin üleeile õhtul (?) presidenti ühes kohas suusatamas oma ihukaitsjate saatel, positiivne.
Nelja lapse isana võtan õiguse viidata - võtke Kerstist eeskuju

Täiesti risti vastupidi hädaldavatele linnabeibedele, kuidas lapsed nende karjääri rikuvad - kes tahab, leiab võimaluse, kes vingub - põhjuse.
Ilvese pere oma viimastel aastatel on aga nurinäide. Aga ka Autorollomannused, Kadrisimsonid ja muu taoline rahvas - mis moraalne eeskuju taolistest on?

Nägin üleeile õhtul (?) presidenti ühes kohas suusatamas oma ihukaitsjate saatel, positiivne.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Selliste eeskujudega on nii- ja naa. Kui seda rada pidi edasi minna, jõuame Repsini välja, keda ma kohe kuidagi eeskujuks ei seaks. Üleüldse saab suure pere kõrvelt karjääri tegemise kohta hinnanguid anda alles siis kui lapsed gümnaasiumi lõpetamas on. Siis on näha, kuidas ja mille arvelt asjad edenenud on.Kapten Trumm kirjutas:Kersti Kaljulaid oma nelja lapse ja nende kõrvalt tehtud silmapaistva ametialase karjääriga on tegelikult sobiv käilakuju ergutama eestlaste arusaama sündivusest ja kestmisest...
Mida ma öelda tahan selle jutuga, on see, et inimesed on väga erinevad. Lapsed on erinevad, suhted on erinevad, vanemad on erinevad. Ei saa endale võtta selliseid eeskujusid ja siis ninast veri väljas püüda sama saavutada. Küll aga on sul õigus, et moodsa tibinduse väite, et "ma ei saa endale lapsi lubada, sest see tapab minu karjääri", saab selliste näidetega ümber lükata. Aga teisalt ei ole selliseid näiteid ümber lükkamiseks ka vaja, kuna väide ise on nii jabur ja lähtub täiesti äraspidisest maailmapildist, et selle saab ka lihtsa loogikaga ümber lükata. Iseasi, kas tibi selle ära ostab.
Küpsed ja arukad mõttedKilo Tango kirjutas:Mida ma öelda tahan selle jutuga, on see, et inimesed on väga erinevad. Lapsed on erinevad, suhted on erinevad, vanemad on erinevad. Ei saa endale võtta selliseid eeskujusid ja siis ninast veri väljas püüda sama saavutada.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
-
- Liige
- Kontakt:
Näe,tuligi ära.Ma olen mõtelnud,et kaua siis aega võtab kuniks mõni kesikute minister Sputnikuga auku astub ja Repsike tegi otsa lahti.Aga ta ju ennegi Vene propagandistidele suhkrut ja kooki andnud,siis veel,kui oli haridusminister.
Nüüd siis loen,et küüditamine oli väiksem kurjus ja poliitikud on need ,kes rahvusi kiusavad.Mitte aga rahvus,kes ignoreerib eestlaste õigust elada oma maal nii nagu nad õigeks peavad,rääkimata riigikeelt ning pidades ennast siiani ülemrahvaks nagu iidsel tsaariajal.
Ei hakka siia linki panema,igaüks saab seda Postimehest lugeda.
Teinekord pane palun ikkagi link, hoiad akf-idel aega kokku. http://arvamus.postimees.ee/4020023/rep ... hel-tuelli
Kriku
Nüüd siis loen,et küüditamine oli väiksem kurjus ja poliitikud on need ,kes rahvusi kiusavad.Mitte aga rahvus,kes ignoreerib eestlaste õigust elada oma maal nii nagu nad õigeks peavad,rääkimata riigikeelt ning pidades ennast siiani ülemrahvaks nagu iidsel tsaariajal.
Ei hakka siia linki panema,igaüks saab seda Postimehest lugeda.
Teinekord pane palun ikkagi link, hoiad akf-idel aega kokku. http://arvamus.postimees.ee/4020023/rep ... hel-tuelli
Kriku
-
- Site Admin
- Kontakt:
Väidetavalt pole Reps neid tsiteeritud intervjuusid kunagi andnud.
http://uudised.err.ee/v/eesti/ee698466- ... da-ohvriks
http://uudised.err.ee/v/eesti/ee698466- ... da-ohvriks
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline